Leah Isadora Behn

2023 - 3 - 9

Post cover
Image courtesy of "Sosialnytt.com"

Leah Isadora Behn sier hva hun mener om Durek (Sosialnytt.com)

Leah Isadora Behn har på kort tid blitt en av Norges største influensere, og hun er klar med nok en sesong av realityprogrammet «Powerwomen».

Det er det viktigste for meg, sier Leah. – Han er en veldig kjærlig person, så det er veldig lett å bli kjent med han. Det er ikke noe negativt med et bra forhold.

Leah Behn: Leah Behn med rørende hyllest til mamma og søstrene (TV 2)

I anledning den internasjonale kvinnedagen 8. mars, hyllet prisessedatter Leah Isadora Behn (17) flere av de viktigste jentene og kvinnene i sitt liv.

– Selv tenker jeg at det å være kvinne i Norge i dag, er annerledes og bedre enn det var for 50 år siden. På kvinnedagen hadde 17-åringen, ifølge Insta-story, heldagsprøve i fransk – og mon tro om Leah har fått hjelp av mormor Sonja til å forberede seg til heldagsprøven. Dronningen er nemlig svært habil i det franske språket, etter studietiden i Sveits og flere reiser til fransktalende land. På Insta-story delte hun to personlige bilder av mamma og søstrene. Samt flere av de unge kvinnene hun ble kjent med da hun var på debutantballet Le Bal des Débutantes i Paris, i november 2022. Det ene var et barndomsbilde av søstertrioen, der mamma Märtha har Leah i armkroken og Emma på fanget, mens Leah holder en kjærlig hånd på eldstesøster Maud, og det andre et nærbilde av mamma Märtha.

Explore the last week