Bodø/Glimt

 
 
Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Knutsen vil ha drastiske endringer i Bodø/Glimt: – Ikke realistisk

ALICANTE/OSLO (Nettavisen): Kjetil Knutsen har gjort underverker i jobben som Bodø/Glimt-trener etter at han tok over hovedansvaret på Aspmyra foran ...


Glimt har varslet at de ønsker å krympe stallen enda litt til og jobber i disse dager med å selge eller låne ut flere spillere i troppen. Samtidig har klubben vært tydelige på at de er på jakt etter en keeper før overgangsvinduet stenger 31. – Det gjør oss mer attraktive, som igjen gjør at vi lykkes med spillerlogistikk. Glimt-sjefen er som alltid opptatt av å trekke fram «produktet» og at det må være best mulig. ALICANTE/OSLO (Nettavisen): Kjetil Knutsen har gjort underverker i jobben som Bodø/Glimt-trener etter at han tok over hovedansvaret på Aspmyra foran 2018-sesongen. Nå har vi to stykker som jobber med dette på heltid.
show more
Post cover
Image courtesy of "Bodø/Glimt"
Årets første hospiteringshelg

Glimt-Akademiet arrangerte hospiteringshelg 23.- 25.februar for gutter født 2010 og 2011. Spillere fra totalt 24 klubber i nord ble invitert til samlingen.


– Det er gøy å møte andre barn. En på fredag, en økt og internkamp på lørdag. Helgen inneholder en del sosial aktivitet for spillerne, så det er en intensiv, men veldig gøy helg, forteller spillerutvikler Raymond Rachid.