Endless Summer Vacation

2023 - 3 - 10

Post cover
Image courtesy of "VG Nå"

Plateanmeldelse: Miley Cyrus – «Endless Summer Vacation»: Duse ... (VG Nå)

Det smerter et gammelt indiehode å måtte innrømme det. Men «Her Dead Petz» (2015), Miley Cyrus' surrete samarbeid med syrerockerne The Flaming Lips (hvis ...

«Endless Summer Vacation» er like fullt en opptur fra en popartist som etter snart 20 år i rampelyset endelig begynner å finne sitt naturlige uttrykk. Men Cyrus er minst like overbevisende når hun utfordrer popformatet, som på det desorienterende elektronika-høydepunktet «Handstand». Hun hadde i det minste en genuin uforutsigbarhet å by på inni alt kaoset.

Post cover
Image courtesy of "Aftenposten"

Har 30-åringen Miley Cyrus funnet sin musikalske øy? Det låter sånn. (Aftenposten)

Har 30-åringen Miley Cyrus funnet sin musikalske øy? Det låter sånn.

«Wrecking Ball» fra 2013 er hennes største og beste hitlåt. Det er nå ti år siden amerikanske Miley Cyrus tok av seg alle klærne, satte seg på en svingende rivningskule og ble bråvoksen nærmest fra én dag til den neste. Gleder og hevn i L.A.

Post cover
Image courtesy of "Dagens Næringsliv"

Miley Cyrus på topp (Dagens Næringsliv)

Sikter mot poptoppen med sin hyllest til Los Angeles. Både solsiden og skyggesiden.

Foto: Marcell Rév/Sony MusicSocial share DETTE ER SAKEN:Anmeldelse av albumet «Endless Summer Vacation» av Miley Cyrus. Miley Cyrus har havnet på et godt sted på «Endless Summer Vacation», hennes åttende album. Miley Cyrus på toppMusikkTekst Audun VingerVil du få varsel hver gang Audun Vinger publiserer noe?Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.Ja takk!

Explore the last week