Flatanger

 
 
Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Rundt 100 er isolert etter massivt jordskred i Flatanger

Politiet meldte første gang om skredet klokka 13.40. Jordskredet gikk over fylkesvei 6928. Ingen personer ble skadd som følge av skredet.


Det er bra at dem som oppdaget dette, kom seg unna, konstaterer ordføreren. Skredet gjør at det nå er rundt hundre personer i grendene der som er isolert fra omverdenen. Det er store mengder med leirmasse som renner over veien. Det ser forferdelig ut. Vi er veldig glad for at ingen ble tatt av raset, legger han til. – Vi ser hvor stor dramatikk det er i bildene.
show more
Post cover
Image courtesy of "Dagsavisen"
Rundt 100 personer isolert etter jordskred i Flatanger i Trøndelag

Jordskredet gikk over fylkesvei 6928 i Flatanger i Trøndelag fredag ettermiddag. Ingen personer er skadd som følge av skredet, skriver NRK.


[ Vi vet ikke om raset har tatt veien, sier han til NRK. Vi har ikke full oversikt ennå.


Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
100 personer isolert etter jordskred: – Voldsomme krefter

Ingen mennesker skal ha kommet til skade i raset, som har stengt fylkesveg 6928 i Flatanger i Trøndelag. – Det er et ganske heftig ras som går over den ...


Da VG snakker med Teigmo, har han akkurat fått skyss med båt hjem til Utvorda. Strøm forteller videre at Flatanger kommune vil få besøk av geoteknikere som skal undersøke raset i morgen – og at det fortsatt er aktivt. Så da gjør vi det, fortsetter han. – Nå er det helg, men det er alltids noen som har arbeid utenfor den grenda. – Det er et ganske heftig ras som går over den eneste veien inn til det området, sier Rune Strøm, rådmann i Flatanger kommune, til VG. – Det kom store kampesteiner, røtter og tømmer, og det rista i bakken, sier Teigmo.
show more
Post cover
Image courtesy of "Trønder-Avisa"
(+) Nær tatt av skredet i Flatanger: – Jeg måtte snu og komme meg unna

Et 50 meter bredt jord- og leirskred sperrer fylkesveg ved Småvika i Flatanger. Fredag ettermiddag går det stadig nye ras. Vegen blir ikke åpnet før ...


Et 50 meter bredt jord- og leirskred sperrer fylkesveg ved Småvika i Flatanger. Fredag ettermiddag har det gått flere ras over fylkesveg 6298 ved Småvika i Flatanger. Fredag ettermiddag går det stadig nye ras.


Post cover
Image courtesy of "NRK"
Jordskred over fylkesveg – 100 personer er isolert

Alf Åge Teigmo hørte et kjempebrak: – Først kom ei elv, deretter skog og store kampesteiner.


– Det ser ikke ut. I tillegg er det en del befolkning på begge sider av raset som ikke kommer seg hjem, sier Rune Strøm. – Det hadde vel vært et rolig sig over vegen i to timer da jeg ankom, men ikke lenge etter hørte jeg et kjempebrak. Det var ikke en hyggelig opplevelse. Teigmo ankom rasstedet ikke lenge før han hørte et kjempebrak. Vi vet ikke om raset har tatt vegen, sier han til NRK.
show more
Post cover
Image courtesy of "NRK"
Må regne med båtskyss i minst ei uke

Statens vegvesen opplyser at fylkesvegen i Småvika blir stengt ei ukes tid etter jordskredet fredag ettermiddag.


– Heldigvis er det ikke så mange skoleelever som trenger transport. En gårdbruker sørger for å holde vegene oppe. Lørdag jobbet kommuneledelsen med å organisere båttransport for de nærmeste dagene. De fleste går på skolen vi har på Utvorda. – Det hadde vel vært et rolig sig over vegen i to timer da jeg ankom, men ikke lenge etter hørte jeg et kjempebrak. Det var ikke en hyggelig opplevelse.
show more
Post cover
Image courtesy of "Namdalsavisa"
Jordras i Flatanger – fylkesveg sperret

FLATANGER: Det melder politiet. Raset har gått ved Småvika og sperrer fylkesvegen. – Det er anslått at raset er 50 meter i bredde.


Det er ingen grunn til å tro at folk eller kjøretøy er tatt av raset, sier operasjonsleder Ole Petter Hollingen i Trøndelag politidistrikt til NA. – Det er ikke den hardeste trafikerte vegen. Det er relativt tynn masse som har kommet på vegen.


Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Jordskredet i Flatanger: Veien stengt på ubestemt tid

Fredag gikk det et jordskred i Flatanger i Trøndelag, som har stengt en fylkesveg og isolert rundt hundre personer.


På kommunens hjemmesider opplyses det at båttransport mellom Lauvsnes og Utvorda vil fortsette lørdag og søndag. – De har vært på stedet og ser at det fortsatt er bevegelse i rasområdet. Ettersom det ikke er forsvarlig å gjøre grundigere undersøkelser per nå, holdes veien fortsatt stengt på ubestemt tid, sier Strøm.
show more
Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Rundt 100 er isolert etter massivt jordskred i Flatanger

Politiet meldte første gang om skredet klokka 13.40. Jordskredet gikk over fylkesvei 6928. Ingen personer ble skadd som følge av skredet.


Det er bra at dem som oppdaget dette, kom seg unna, konstaterer ordføreren. Skredet gjør at det nå er rundt hundre personer i grendene der som er isolert fra omverdenen. Det er store mengder med leirmasse som renner over veien. Det ser forferdelig ut. Vi er veldig glad for at ingen ble tatt av raset, legger han til. – Vi ser hvor stor dramatikk det er i bildene.
show more
Post cover
Image courtesy of "NRK"
Må regne med båtskyss i minst ei uke

Statens vegvesen opplyser at fylkesvegen i Småvika i Flatanger blir stengt ei ukes tid etter jordskredet fredag ettermiddag.


– Heldigvis er det ikke så mange skoleelever som trenger transport. En gårdbruker sørger for å holde vegene oppe. Lørdag jobbet kommuneledelsen med å organisere båttransport for de nærmeste dagene. De fleste går på skolen vi har på Utvorda. – Det hadde vel vært et rolig sig over vegen i to timer da jeg ankom, men ikke lenge etter hørte jeg et kjempebrak. Det var ikke en hyggelig opplevelse.
show more
Post cover
Image courtesy of "Namdalsavisa"
Fylkesvegen i Flatanger blir stengt i minimum en uke - fortsatt bevegelse i rasområdet

(Trønder-Avisa): Fylket var lørdag formiddag på befaring med geolog i rasområdet i Småvika i Flatanger. Konklusjonen er at fylkesvegen vil forbli stengt i ...


Post cover
Image courtesy of "Møre"
Rundt 100 personar isolerte etter jordskred i Flatanger i Trønderlag

Jordskredet gjekk over fylkesveg 6928 i Flatanger i Trønderlag fredag ettermiddag. Ingen personar er skadde som følgje av skredet, skriv NRK.


Forseinkingar eller nedetid på digitale utgåver og tenester vert ikkje godskrive. For å få tilgang til vår internetteneste og kunne nytte deg våre tenester, må du akseptere avtalevilkåra. Dette inneber at det ikkje vert gjeve refusjon for betalt inn beløp. Priser for abonnement kan bli justert og nye prisar vil kome fram av nettsidene. Du kan flytte abonnementet til ny fast adresse eller til ferieadresse. Kjøpar kan sjølv, når som helst bestille stopp av abonnementet ved utløp. Abonnementet går ut perioden du har betalt for. Ved oppseiing går abonnementet ut perioden du har betalt for, men vert stoppa etter dette. For å kunne behalde eit studentabonnement må det innan 1. Vilkåra kan endrast utan nærare varsel, men ved større endringar vil du bli bedt om å lese gjennom og akseptere vilkåra på ny. I tillegg vert papiravisa levert til registrert adresse. Det henvises til opphavsrettsloven.
show more