Juventus

2023 - 3 - 10

Medier: Pogba utelatt fra Juventus-troppen av disiplinære årsaker (NRK)

I følge italienske Sky og nyhetsbyrået AFP er ikke stjernespiller Paul Pogba (29) tatt ut i Juventus-troppen til Europaligamøtet med tyske Freiburg, ...

Juventus møter Freiburg i åttedelsfinalen av Europaligaen senere torsdag. mars i Tyskland. I følge italienske Sky og nyhetsbyrået AFP er ikke stjernespiller Paul Pogba (29) tatt ut i Juventus-troppen til Europaligamøtet med tyske Freiburg, angivelig som følge av at han kom for sent til trening onsdag.

Post cover
Image courtesy of "Sporten.com"

Bekrefter årsaken til Pogba straff: "Det handler om respekt" (Sporten.com)

Det ser virkelig ikke bra ut for den franske superstjernen Paul Pogba i Juventus heller. – Etter å ha plaget Manchester United i årevis sammen med avdøde ...

«Jeg kan bekrefte at Paul Pogba kom for sent til det forberedende møtet i går før kampen, og det er grunnen til at han ikke er med i Europa League-kampen. Måljournalist Romeo Agresti meldte tidligere torsdag at årsaken er at Pogba kom for sent til et lagmøte, og nå bekrefter trener Massimiliano Allegri det. Det ser virkelig ikke bra ut for den franske superstjernen Paul Pogba i Juventus heller.

Explore the last week