Karlsruhe

 
 
Post cover
Image courtesy of "adressa.no"
Tysk politi har pågrepet mistenkt gisseltaker – ingen skadd

Tyske politifolk har tatt seg inn i apoteket som var åsted for en gisselaksjon i byen Karlsruhe. Én mistenkt er pågrepet, og ingen er skadd.


Ifølge politiet var ingen andre personer i fare, men de ba folk holde seg unna området. Det opplyste politiet ifølge nyhetsbyrået Reuters i 21.30-tiden fredag. Politiet åpnet en skole som lokale innbyggere kunne oppholde seg i dersom de ikke kom seg hjem som følge av at politiet hadde stengt flere gater.
show more
Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Tysk politi har pågrepet mistenkt gisseltaker – ingen skadd

Det pågår en stor politiinnsats som følge av en gisselsituasjon ved et apotek i den tyske byen Karlsruhe. Gislene er uskadd, ifølge politiet.


Ifølge politiet var ingen andre personer i fare, men de ba folk holde seg unna området. Det opplyste politiet ifølge nyhetsbyrået Reuters i 21.30-tiden fredag. Politiet åpnet en skole som lokale innbyggere kunne oppholde seg i dersom de ikke kom seg hjem som følge av at politiet hadde stengt flere gater.
show more
Post cover
Image courtesy of "Dagsavisen"
Tysk politi har pågrepet mistenkt gisseltaker – ingen skadd

Tyske politifolk har tatt seg inn i apoteket som var åsted for en gisselaksjon i byen Karlsruhe. Én mistenkt er pågrepet, og ingen er skadd.


Politiet sa de var i kontakt med det de mener er gisseltakeren og at gislene var fysisk uskadd. Ifølge politiet er ingen andre personer i fare, men de ba folk holde seg unna området. Før de tok seg inn i apoteket i sentrum av den sørtyske byen, opplyste politiet at flere personer holdes som gisler. Det opplyser politiet ifølge nyhetsbyrået Reuters i 21.30-tiden fredag. Politiet åpnet en skole som lokale innbyggere kunne oppholde seg i dersom de ikke kom seg hjem som følge av at politiet hadde stengt flere gater. Den mistenkte gjerningspersonen ble pågrepet etter at politiet tok seg inn i apoteket, over fire timer etter at situasjonen oppsto.
show more
Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Gisselsituasjon i Tyskland – krever angivelig løsepenger

Politiet i den tyske byen Karlsruhe bekrefter at det er en pågående gisselsituasjon i på et apotek i sentrum av byen, nær kongressenteret.


Politiet oppfordrer folk i byen til å ligge unna området. Det bor drøyt 300.000 mennesker i byen. Gaten Ettlinger Strasse er stengt i begge retninger. – Politiet har bedt alle butikkene i området om å stenge. Politiet i den tyske byen Karlsruhe bekrefter at det er en pågående gisselsituasjon i på et apotek i sentrum av byen, nær kongressenteret. Politiet er ifølge Focus i kontakt med gisseltakeren eller gisseltakerne, men ønsker av taktiske årsaker ikke å si noe om antall personer i apoteket.
show more
Post cover
Image courtesy of "Document"
Andre skytedrama på rad i Tyskland, gisselsituasjon i Karlsruhe

Tysk politi stormet fredag kveld et apotek i sentrum av Karlsruhe der en eller flere gjerningspersoner hadde tatt gisler. Dramaet begynte i 16.30-tiden.


Politiet har gjennomsøkt leiligheten hans i ettertid og funnet en stor mengde ammunisjon. Da politiet stormet bygningen torsdag kveld, sprang mannen opp i overetasjen, der han ifølge politiet skjøt seg selv. Jehovas vitner er en kristen gruppe med 8 millioner medlemmer verden rundt, som har sin egen tolkning av Bibelen. Politiet ble også tipset om mannens oppførsel i januar. – var amatørskytter og hadde siden desember hatt tillatelse til å ha et halvautomatisk våpen. Tysk politi stormet fredag kveld et apotek i sentrum av Karlsruhe der en eller flere gjerningspersoner hadde tatt gisler.
show more
Post cover
Image courtesy of "MSN Nyheter | Nyheter og de siste overskriftene fra Norge"
Gisselsituasjon ved apotek i Karlsruhe

Avisa skriver at politiet er i kontakt med det de mener er gisseltakeren. Området rundt apoteket er sperret av, og spesialstyrker er på vei, skriver Bild. Et ...


Post cover
Image courtesy of "ABC Nyheter"
Tyskland: Gisselsituasjon i apotek - krever millioner i løsepenger

Det pågår en stor politiinnsats som følge av en gisselsituasjon ved et apotek i den tyske byen Karlsruhe. Gislene er uskadd, ifølge politiet.


Ifølge politiet er ingen andre personer i fare, men de ba folk holde seg unna området. Politiet sa de var i kontakt med det de mener er gisseltakeren og at gislene var fysisk uskadd. Før de tok seg inn i apoteket i sentrum av den sørtyske byen, opplyste politiet at flere personer holdes som gisler.


Post cover
Image courtesy of "Aftenposten"
Tysk politi har pågrepet mistenkt gisseltaker – ingen skadd

Det pågår en stor politiinnsats som følge av en gisselsituasjon ved et apotek i den tyske byen Karlsruhe. To gisler er tatt, ifølge Stuttgarter Zeitung.


Politiet sa de var i kontakt med det de mener er gisseltakeren og at gislene var fysisk uskadd. Før de tok seg inn i apoteket i sentrum av den sørtyske byen, opplyste politiet at flere personer holdes som gisler. Ifølge politiet er ingen andre personer i fare, men de ba folk holde seg unna området. Det opplyser politiet ifølge nyhetsbyrået Reuters i 21.30-tiden fredag. Politiet åpnet en skole som lokale innbyggere kunne oppholde seg i dersom de ikke kom seg hjem som følge av at politiet hadde stengt flere gater. Den mistenkte gjerningspersonen ble pågrepet etter at politiet tok seg inn i apoteket, over fire timer etter at situasjonen oppsto.
show more
Post cover
Image courtesy of "ABC Nyheter"
Tyskland: Gisselsituasjon i apotek - krever millioner i løsepenger

Det pågår en gisselsituasjon ved et apotek i den tyske byen Karlsruhe, og store politistyrker har rykket ut. Det er uklart hvor mange gisler det er snakk ...


Ifølge politiet er ingen andre personer i fare, men de ba folk holde seg unna området. Politiet sa de var i kontakt med det de mener er gisseltakeren og at gislene var fysisk uskadd. Før de tok seg inn i apoteket i sentrum av den sørtyske byen, opplyste politiet at flere personer holdes som gisler.


Post cover
Image courtesy of "TV 2"
20-åring pågrepet etter gisselsituasjon i Karlsruhe

Reuters melder at politiet i Karlsruhe litt over klokken 21 fredag kveld stormer apoteket hvor flere personer skal være holdt som gisler.


Han har tidligere vært siktet for både voldsforbrytelser og annen kriminalitet. Han skal ifølge avisen ha krevd løsepenger på et ensifret millionbeløp. Den pågrepne er en 20 år gammel mann, som er kjent for politiet fra før av.


Post cover
Image courtesy of "NRK"
Tysk politi stormet apotek i gisselsituasjon

Det pågår en gisselsituasjon i den tyske byen Karlsruhe. Gisseltakeren skal være i kontakt med politiers forhandler.


Karlsruhe ligger sørvest i Tyskland i delstaten Baden-Württemberg og har drøyt 300.000 innbyggere. Samtidig som politiet melder at ingen andre personer i fare, ber de folk holde seg unna området. Klokka 21.10 stormet spesialstyrker apoteket som ligger i tilknytning til det store messeområdet i sentrum av byen. De har åpnet en skole som lokale innbyggere kan oppholde seg i dersom de ikke kommer seg hjem som følge av at politiet har stengt flere gater. Det skal dreie seg om et ensifret millionbeløp i euro. Gisseltakeren skal ha satt fram krav om løsepenger.
show more
Post cover
Image courtesy of "MSN Nyheter | Nyheter og de siste overskriftene fra Norge"
Flere personer holdes som gisler i apotek i Karlsruhe

Det pågår en stor politiinnsats som følge av en gisselsituasjon ved et apotek i den tyske byen Karlsruhe. Gislene er uskadd, ifølge politiet.


Post cover
Image courtesy of "TV 2"
20-åring pågrepet etter gisselsituasjon i Karlsruhe

Reuters melder at politiet i Karlsruhe litt over klokken 21 fredag kveld stormer apoteket hvor flere personer skal være holdt som gisler.


Han har tidligere vært siktet for både voldsforbrytelser og annen kriminalitet. Han skal ifølge avisen ha krevd løsepenger på et ensifret millionbeløp. Den pågrepne er en 20 år gammel mann, som er kjent for politiet fra før av.


Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Tysk politi har pågrepet mistenkt gisseltaker – ingen skadd

Avisa skriver at politiet er i kontakt med det de mener er gisseltakeren. Området rundt apoteket er sperret av, og spesialstyrker er på vei, skriver Bild. Et ...


Ifølge politiet er ingen andre personer i fare, men de ba folk holde seg unna området. Politiet sa de var i kontakt med det de mener er gisseltakeren og at gislene var fysisk uskadd. Før de tok seg inn i apoteket i sentrum av den sørtyske byen, opplyste politiet at flere personer holdes som gisler.