Magnus Carlsen

 
 
Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Carlsen visste at kompisen hadde jukset – sa ikke ifra

Magnus Carlsen (32) sier til NRK at han visste om at tidligere sjakkpresident Joachim Birger Nilsen (29) hadde jukset.


– Jeg hadde ikke førstehåndskunnskap, men jeg visste at han… Men det er fint at han står frem. Jeg synes ikke at han burde blitt president, men han har sikkert gjort en god jobb, sa Lars Oskar Hauge i Norway Gnomes til VG. At det er mange år siden, har ingenting å si. Det var ting som folk hadde lagt litt bak seg, og jeg synes han taklet det på en god og veldig voksen måte, sier Carlsen til – Det som rammet Joachim først og fremst var jo da valget han hadde gjort tidligere.
show more
Post cover
Image courtesy of "NRK"
Magnus Carlsen visste at kompisen hadde jukset – ville ikke si noe

Magnus Carlsen (32) satte fyr på sjakksirkuset da han anklaget Hans Niemann for juks. Samtidig skal han ha visst om juksingen til tidligere sjakkpresident ...


– Jeg tror ikke jeg skal snakke så mye om det egentlig. – Jeg hadde ikke førstehåndskunnskap, men jeg visste at han… [Senere samme måned beskyldte Carlsen Niemann i en skriftlig uttalelse](https://www.nrk.no/sport/carlsen-snakker-ut-om-sjakkbraket_-_-tror-at-niemann-har-jukset-mer-1.16117725) og påsto at 19-åringen hadde jukset flere ganger og mer nylig enn han har innrømmet. Det var ting som folk hadde lagt litt bak seg og jeg syns han taklet det på en god og veldig voksen måte, sier Carlsen til NRK. – Det kan du si. – Det som rammet Joachim først og fremst var jo da valget han hadde gjort tidligere.
show more
Post cover
Image courtesy of "Møre"
Carlsen visste at tidlegare sjakkpresident hadde juksa

Sjakkstjerna Magnus Carlsen vedgår overfor NRK at han kjende til at den tidlegare sjakkpresidenten Joachim Birger Nilsen hadde juksa. Publisert: 10.03.2023 kl ...


Forseinkingar eller nedetid på digitale utgåver og tenester vert ikkje godskrive. For å få tilgang til vår internetteneste og kunne nytte deg våre tenester, må du akseptere avtalevilkåra. Dette inneber at det ikkje vert gjeve refusjon for betalt inn beløp. Priser for abonnement kan bli justert og nye prisar vil kome fram av nettsidene. Du kan flytte abonnementet til ny fast adresse eller til ferieadresse. Kjøpar kan sjølv, når som helst bestille stopp av abonnementet ved utløp. Abonnementet går ut perioden du har betalt for. Ved oppseiing går abonnementet ut perioden du har betalt for, men vert stoppa etter dette. For å kunne behalde eit studentabonnement må det innan 1. Vilkåra kan endrast utan nærare varsel, men ved større endringar vil du bli bedt om å lese gjennom og akseptere vilkåra på ny. I tillegg vert papiravisa levert til registrert adresse. Det henvises til opphavsrettsloven.
show more
Post cover
Image courtesy of "Dagsavisen"
Carlsen visste at tidligere sjakkpresident hadde jukset

Sjakkstjernen Magnus Carlsen vedgår overfor NRK at han kjente til at den tidligere sjakkpresidenten Joachim Birger Nilsen hadde jukset.


– Jeg hadde ikke førstehåndskunnskap, men jeg visste at han … Det var ting som folk hadde lagt litt bak seg, og jeg syns han taklet det på en god og veldig voksen måte, sier Carlsen til – Det som rammet Joachim først og fremst, var jo valget han hadde gjort tidligere.