Miley Cyrus

 
 
Post cover
Image courtesy of "MSN"
Fra Cher til Miley Cyrus: paraden av stjerner på Versaces moteshow ...

Versaces moteshow for høsten og vinteren 2023-2024 i Los Angeles var stjernespekket, med gjester som Elton John, Miley Cyrus, Dua Lipa, Paris Hilton og Anne ...


Post cover
Image courtesy of "Aftenposten"
Har 30-åringen Miley Cyrus funnet sin musikalske øy? Det låter sånn.

Har 30-åringen Miley Cyrus funnet sin musikalske øy? Det låter sånn.


«Wrecking Ball» fra 2013 er hennes største og beste hitlåt. Det er nå ti år siden amerikanske Miley Cyrus tok av seg alle klærne, satte seg på en svingende rivningskule og ble bråvoksen nærmest fra én dag til den neste. Gleder og hevn i L.A.


Post cover
Image courtesy of "MSN"
Fra Cher til Miley Cyrus: paraden av stjerner på Versaces moteshow ...

Versaces moteshow for høsten og vinteren 2023-2024 i Los Angeles var stjernespekket, med gjester som Elton John, Miley Cyrus, Dua Lipa, Paris Hilton og Anne ...


Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Miley Cyrus overrasket på rød løper

Samme dag som albumslipp skaper Miley Cyrus (30) overskrifter verden over med mannen hun har vært romantisk koblet til over ett år.


[separeres i 2019,](https://www.vg.no/rampelys/i/1nXWnQ/tmz-liam-hemsworth-har-soekt-om-skilsmisse-fra-miley-cyrus) kom åtte måneder etter at paret [ overrasket med hemmelig bryllup. Da Cyrus slapp låten «Flowers» tidligere i år ble det store overskrifter verden over, og enorme spekulasjoner på sosiale medier. Til tross for at Cyrus har vært forsiktig med å omtale sin nye romanse, har fansen hennes tolket flere av låtene som en innsikt i forholdet. [terningkast fire](https://www.vg.no/rampelys/musikk/i/KnbP7G/plateanmeldelse-miley-cyrus-endless-summer-vacation-duse-ferieminner). ](https://www.vg.no/rampelys/i/G1EV3q/miley-cyrus-og-liam-hemsworth-har-giftet-seg)Paret hadde da vært sammen i ti år, etter å ha vært av-og-på en rekke ganger. [amerikanske medier](https://people.com/music/miley-cyrus-and-maxx-morando-share-kiss-west-hollywood/) det som at de to var et par.
show more
Post cover
Image courtesy of "MSN"
Fra Cher til Miley Cyrus: paraden av stjerner på Versaces moteshow ...

Versaces moteshow for høsten og vinteren 2023-2024 i Los Angeles var stjernespekket, med gjester som Elton John, Miley Cyrus, Dua Lipa, Paris Hilton og Anne ...


Post cover
Image courtesy of "www.dn.no"
Miley Cyrus på topp (+)

Sikter mot poptoppen med sin hyllest til Los Angeles. Både solsiden og skyggesiden.


Foto: Marcell Rév/Sony MusicSocial share DETTE ER SAKEN:Anmeldelse av albumet «Endless Summer Vacation» av Miley Cyrus. Miley Cyrus har havnet på et godt sted på «Endless Summer Vacation», hennes åttende album. Miley Cyrus på toppMusikkTekst Audun VingerVil du få varsel hver gang Audun Vinger publiserer noe?Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.Ja takk!
show more
Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Plateanmeldelse: Miley Cyrus – «Endless Summer Vacation»: Duse ferieminner

Det smerter et gammelt indiehode å måtte innrømme det. Men «Her Dead Petz» (2015), Miley Cyrus' surrete samarbeid med syrerockerne The Flaming Lips (hvis ...


«Endless Summer Vacation» er like fullt en opptur fra en popartist som etter snart 20 år i rampelyset endelig begynner å finne sitt naturlige uttrykk. Men Cyrus er minst like overbevisende når hun utfordrer popformatet, som på det desorienterende elektronika-høydepunktet «Handstand». Hun hadde i det minste en genuin uforutsigbarhet å by på inni alt kaoset.
show more