Tar

 
 
Post cover
Image courtesy of "Finansavisen"
Okeanis Eco Tankers: – Vi tar alle nødvendige forholdsregler

SOLGT: VLCC-skipet «Nissos Santorini» ble solgt til John Fredriksens Frontline i juni 2021. Ifølge IR-avdelingen i Okeanis Eco Tankers tar rederiet alle ...


mars 2023 klokken 23.09 mars 2023 kl. Publisert 10.


Post cover
Image courtesy of "Bergens Tidende"
Fant rotteavføring og frø under panseret. Kaare og nabolaget ber om at mating av dyr tar slutt.

I Grønnegaten like ved Smålungeren er det folk som går rundt og mater fugler, og dermed rottene, sier Kaare Vassenden.


Du ser denne annonsen ettersom nettstedet du besøker til stor del finansieres av annonseinntekter. I Grønnegaten like ved Smålungeren er det folk som går rundt og mater fugler, og dermed rottene, sier Kaare Vassenden. Les hele saken med abonnement


Post cover
Image courtesy of "dinside.no"
Tar grep etter toppløs-debatt

Snart vil kvinner få lov til å gå toppløse ved Berlins offentlige svømmebassenger.


Myndighetene i Berlin vil nå endre regelen som følge av klagen, skriver AP. Om beskjeden ikke ble imøtegått, kunne man bli utestengt. - Nå er det viktig at forskriften brukes konsekvent og at det ikke utstedes flere utestengelser.


Post cover
Image courtesy of "Raumnes"
Elevene tar et krafttak mot kreft

Avgangselever ved Nes vgs. samler tirsdag inn midler til Krafttak mot kreft 2023. Innsamlingen er hundre prosent elevstyrt.


– Vi har også hatt besøk av en kreftpasient som fortalte om sykdommen sin og hvor viktig det er med forskning. Kreftforeningen er en av Norges største bidragsytere til kreftforskning, og har gjennom tidene delt ut over 6,5 milliarder kroner. I forkant av selve aksjonsuka har komiteen arrangert lynsjakkturnering på Nes vgs. mars, og selve innsamlingsdagen for Nes-elevene er satt til førstkommende tirsdag. Fra 11.–19. til 19.
show more
Post cover
Image courtesy of "trav365.no"
Nyhetssveip: Tar steget, vil løfte og homo-vits ga problemer

Travtv-programlederens homo-vits fikk ham tatt av lufta, nordmann satser som travtrener i Sverige og Forus tar grep for å løfte travet lokalt.


Dette brukes til å kunne forbedre vårt innhold og slettes hvis du sletter din brukerkonto. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor. Dette og dansk storløpsseier i Frankrike er noen av sakene du kan lese om "I stalldøren." Abonnement uten avtalt bindingstid kan når som helst sies opp med syv dagers varsel og med virking fra neste terminforfall. NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Noe teknisk informasjon som IP-adresse og nettleser lagres i webserveren sine logger. Du kan selv endre innstillinger for hvordan informasjonskapsler skal håndteres i din nettleser. Informasjonskapsler gjør det mulig å holde rede på slike innstillinger og annet over tid, slik at informasjonen er lettere tilgjengelig ved gjentatte besøk til nettstedet. Deler av disse er tredjepart informasjonskapsler Travtv-programlederens homo-vits fikk ham tatt av lufta, nordmann satser som travtrener i Sverige og Forus tar grep for å løfte travet lokalt. Dette gjøres automatisk uten at brukeren trenger å tenke på det.
show more
Post cover
Image courtesy of "Kampanje"
Ny gullsjanse for Anorak-talent - tar med seg vennen og sin nye byråkollega til Cannes

For andre gangen vinner Sebastian Pandonis konkurransen Young Lions Film og denne gangen sammen med en av sine aller beste venner og snart Anorak-kollega.


Det er rett og ret slett det vi har laget en film om, sier Andresen. - Vi er venner fra langt tilbake og før vi studerte. Det var helt naturlig, sier Pandonis. Så da tenkte jeg vi må gjøre det sammen. De to vinnerne i en av de gjeveste Young Lions-konkurransene er Sebastian Pandonis fra Anorak og Jakob August Andresen (23) fra Anti. Årets vinnere i talentkonkurransen «Young Lions Film» på Gullblyanten kommer denne gangen fra to forskjellige byråer.
show more
Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Tar drastisk grep – sender fyllekjøreres biler til Ukraina

Sjefen for den ideelle organisasjonen beskriver det som «trist», samtidig som han er glad for å kunne støtte det krigsherjede landet.


651 tatt for ruspåvirket kjøring i Norge i 2022. februar i fjor levert rundt 1200 biler til landet. Tiltaket har vært i effekt i kun to måneder, men allerede er over 200 biler konfiskert, skriver nyhetsbyrået


Post cover
Image courtesy of "Bussmagasinet"
Tar sats og løfter sikkerhetsspørsmålet på EU nivå - Bussmagasinet

Kollektivtrafikkforeningen tar nå til orde for å løfte kravet om bedre sikkerhet for bussjåfører opp på internasjonalt nivå. Nå søker de etter økonomisk ...


For å sikre et felles kunnskapsgrunnlag om situasjonen og mulige tiltak, søker vi også om støtte til å utarbeide en rapport som lanseres i forbindelse med seminaret. Målgruppen er et norsk og internasjonalt publikum av beslutningstakere i bransjen og hos myndighetene både i Norge og andre land. Seminaret skal bidra til å opplyse og utfordre bransjen om hvilke systemer som finnes og hvordan disse skal kunne bidra til økt trafikksikkerhet i kollektivtrafikken i Europa. Dette gjør Busworld til et svært godt egnet sted for å involvere bransjen, sette på nullvisjonen for busstransport generelt og for sjåfører spesielt på dagsorden i et internasjonalt perspektiv, og få bussprodusentene i tale. Slike tiltak er også viktige for å styrke trafikksikkerheten til myke trafikanter, et annet av satsingsområdene i Nasjonal tiltaksplan for trafikksikkerhet på vei for perioden 2022-25. Målet med dette prosjektet er å bidra til å at ingen bussjåfører skal bli drept eller hardt skadd på norske veier, ved å bidra til å utløse nye tiltak for bedre trafikksikkerhet som i løpet av den nærmeste tiden skal bli standard i Norge. Det er avgjørende med tiltak for å redusere konsekvensene for sjåføren dersom det skulle skje en ulykke, hvor sikkerhetskrav til selve bussen er sentralt. I etterkant av ulykken i Fredrikstad har en rekke aktører i bransjen tatt til orde for forsterket innsats for sjåførens sikkerhet, og samferdselsminister Jon-Ivar Nygård har også personlig engasjert seg i saken. Mange av tiltakene for å redusere antall ulykker med busser, vil også bidra til styrket trafikksikkerhet for andre trafikantgrupper, som gående, syklende, skolebarn, barnehager og andre myke trafikanter», skriver daglig leder Olov Grotting hos Kollektivtrafikkforeningen i en pressemelding. Som ledd i prosjektet søker foreningen midler til å utarbeide et felles kunnskapsgrunnlag i form av en rapport. Kollektivtrafikkforeningen sammen med støttespillere søker derfor midler til å arrangere et større seminar om sikkerhet i busstransport generelt og bussjåfører spesielt, i forbindelse med den europeiske konferansen Busworld i Brüssel 7-12 oktober. Misjonen vår er å kjenne kundenes behov og skape stadig bedre muligheter til å bevege seg fritt på en bærekraftig måte.
show more
Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Tottenham tar en etterlengtet seier på lørdagens tippekupong

Tottenham har strevd i det siste, både i serie, FA-cup og Champions League. Vi tror de får en opptur over Nottingham Forest og setter Tottenham som sikker ...


De holder fortsatt tredjeplassen med 60 poeng, og selv om sju poeng opp til Sheffield United på andre kanskje er vel mye å be om har de en veldig positiv sesong. Opp til Burnley er det hele ti poeng nå, for formen har egentlig ikke vært den beste nå i det siste selv om de slo Reading 1-0 på bortebane sist. Dog er de fortsatt blant de beste her på hjemmebane, hvor de har klart å hente 33 poeng på 17 kamper. Med kun 24 poeng og en 15.plass er de for alvor med i nedrykksstriden, hvor de kun har tre poeng ned til Bournemouth på sisteplass. Watford hadde nok håp om å rykke kjapt opp igjen, men de har vært litt ustabile og har nok med å skulle klare playoff. Dermed er det for det meste en dans på roser, hvor også formen holdes godt i gang selv om det blir noen poengdelinger her og der. De siste kampene har vært svake, hvor de de står med tre strake serietap mot Manchester United (0-3), Arsenal (0-1) og Southampton (0-1) i tillegg til et tap hjemme mot Blackburn (1-2) i FA-cupen. For det er kun to poeng mellom West Ham på 16.plass og Bournemouth i bunnen, og midt mellom der ligger altså Leeds. Brentford har ikke tapt siden oktober i fjor, men de er ikke mer enn middels på fremmed gress. Det blir kanskje litt for mange uavgjort for å henge helt med der oppe, men de har tross alt ikke mer enn fire poeng opp til Liverpool som har spilt en kamp enn Brentford. Men selv om de ledet både 1-0 og 2-1 klarte de ikke å holde på seieren, og det endte til slutt med uavgjort 2-2 og bare ett poeng. 0-1, 0-0, 1-1, 1-1, 1-2, 0-0, 1-1 og 0-1 på de åtte siste viser iallfall at de spiller jevnt med absolutt alle, og kampprogrammet deres har også vært ganske så tøft.
show more
Post cover
Image courtesy of "fvn.no"
(+) Tomannsfirmaet tjener rått. Tar millioner i utbytte.

De to siste årene har inntektene og utbyttene skutt i været for Stefan Jensen og Frank Amundlien i Selectionpartner. foto. Frank Amundlien og Stefan Jensen har ...


Post cover
Image courtesy of "Finansavisen"
Kina tar nye grep for å unngå hamstring

SELG: Myndighetene i Beijing sies å oppfordre tradingselskaper som lagrer jernmalm i store volumer i havner til å selge noe av beholdningene.


tonn klokken 09.51 etter å ha vært opp så mye som 2,4 prosent tidligere i handelssesjonen. Kina tar nye grep for å hindre hamstring av jernmalm etter den seneste oppgangen i jernmalmprisene. Prisene handlet opp 0,6 prosent til 128,35 dollar pr.


Post cover
Image courtesy of "dagbladet.no"
Tar desperat «Frankenstein»-grep

Etter store materielle tap, tar Russland i bruk «kannibalisme» for å få stridsvognene klare til kamp i Ukraina, ifølge medier.


Han estimerer at Russland har mistet mellom 2000 til 2300 stridsvogner i løpet av krigen. Så det er et klart tegn på at de er langt inne i lagrene sine for å hente ut dette, sier Dalhaug. - De produserer ikke i nærheten av nok til å kompensere for tapene. - Det er ikke overraskende at Russland har landet på en slik løsning. stridsvognarmé, Russlands ledende stridsvognstyrke, vil bli utstyrt med liknende utstyr for å veie opp for tapene. Men også modeller som kan dateres enda lenger tilbake ruller for tida over grensen til Ukraina, ifølge Kyiv Post.
show more
Post cover
Image courtesy of "Rikstoto.no"
Formhesten tar det

Vi stoler på en hest som har vist skikkelig toppform på slutten i kveldens V64-omgang fra Boden. Han kommer med tre strake seire, og vi tror han legger på ...


Post cover
Image courtesy of "Aftenposten"
Ordførerkandidat Anne Lindbo roer seg ned med dødsangst

Å klatre er det morsomste jeg vet om. Jeg har alltid klatret. Som liten gjorde jeg det i trær, som voksen i klatrevegger og fjell. Fingrene mine bærer litt preg ...


Som liten gjorde jeg det i trær, som voksen i klatrevegger og fjell. Jeg har brukket tommelen, langfingeren og lillefingeren i tre forskjellige hendelser. Å klatre er det morsomste jeg vet om.