Crystal Palace

 
 
Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Haaland fortvilte etter kjempebom - så ble han helten

Erling Braut Haaland (22) vartet opp med en sjeldent stor bom, men fra straffemerket var han sikker som vanlig.


På mange måter var det fantastisk. – Forestillingen var utmerket. Det var det verdt, men det var fint det. Det er som man ser i Premier League, hver kamp er beinhard. Jeg har vondt i «rauå» etter feiringen. – Det er intenst og jeg har vondt i føttene.


Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Haaland-straffe reddet City i tafatt oppgjør: - Jeg nyter det

(Crystal Palace – Manchester City 0–1) Manchester City og Erling Braut Haaland slet lenge for å låse opp Crystal Palace-forsvaret.


4 3 – Det er vondt i føttene og vondt i ræva etter feiringen. – Det var en «ugly» kamp og viktig kamp. [Erling Braut Haaland](https://www.vg.no/tag/erling-braut-haaland) var som så mange ganger før sikker som banken fra krittet og sørget for at City tok tre svært viktige poeng og la press på Arsenal på toppen av tabellen. En straffescoring signert jærbuen måtte til for å holde tritt med ligaleder Arsenal.
show more
Post cover
Image courtesy of "Aftenposten"
Haaland-straffe reddet City i tafatt oppgjør: - Jeg nyter det

(Crystal Palace – Manchester City 0–1) Manchester City og Erling Braut Haaland slet lenge for å låse opp Crystal Palace-forsvaret. En straffescoring signert jærbuen måtte til for å holde tritt med ligaleder Arsenal. Andreas Jørgensen, VG.


– Det er vondt i føttene og vondt i ræva etter feiringen. Og da er det trygt å ha en straffeskytter som Braut. – Det er ikke enkelt. Det er sånn det skal være og jeg nyter det, sier hovedpersonen. – Det var en «ugly» kamp og viktig kamp. [Erling Braut Haaland](https://www.vg.no/tag/erling-braut-haaland) var som så mange ganger før sikker som banken fra krittet og sørget for at City tok tre svært viktige poeng og la press på Arsenal på toppen av tabellen.
show more
Post cover
Image courtesy of "folkebladet.no"
(+) Haaland reddet 1-0-seier og feiret på seg vondt i rumpa: – Var verdt det

Erling Braut Haaland fikk flere gode muligheter til å score for Manchester City, men trengte en straffe for å sikre 1-0-seier borte mot Crystal Palace.


Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Manchester City klarer dette for fjerde gang på rad mot Crystal Palace

Crystal Palace har vært en vrien motstander for City. De har unngått tap i fem av de siste 13 Premier League-kampene mot Pep Guardiolas mannskap.


De har kun tapt tre av de siste 31 bortekampene i Premier League (21-7-3), og de trives på Selhurst Park. Palace er uten seier i de ni siste Premier League-kampene (0-5-4), og det er ingen lag i Premier League som har tatt færre poeng enn laget fra Sør-London etter nyttår. De er faktisk det eneste laget i ligaen som ikke har vunnet en eneste kamp i 2023. City har vunnet de tre siste ligakampene med 9-1 i målforskjell, og de har holdt nullen i de to siste kampene. Ingen lag har tatt flere Premier League-poeng i 2023 enn Manchester City, som fortsetter jakten på Arsenal i tittelkampen. Crystal Palace er et lag som har skapt problemer Manchester City. De har scoret fire. Men det er på bortebane Crystal Palace har hatt størst suksess mot City. [Skaff deg tilgang her](https://viaplay.no/no-nb?utm_source=adtraction&utm_medium=affiliate&utm_campaign=Content_Nettavisen&at_gd=E14D5785D82FE78412A13DD975FB49BBA7392AF0) [Vi tror at Manchester City vinner og holder nullen. The Eagles tok fire poeng fra Pep Guardiolas lag i 2021-2022-sesongen. Faktisk har London-klubben unngått tap i fem av sine 13 Premier League-møter med Pep Guardiolas lag. Crystal Palace har vært en vrien motstander for City.
show more
Post cover
Image courtesy of "Dagsavisen"
Haaland sløste med sjansene – reddet likevel seier mot Crystal Palace

Erling Braut Haaland fikk flere gode muligheter til å score for Manchester City, men trengte en straffe for å sikre 1-0-seier borte mot Crystal Palace.


De har fortsatt til gode å vinne en kamp i 2023 og ligger nede på 12.-plass i ligaen. Til sammenligning scoret han elleve mål på de åtte første seriekampene denne sesongen. Og det gikk ikke ett minutt engang før Haaland var innblandet i en ny stor sjanse.


Post cover
Image courtesy of "dagbladet.no"
Ingen Haaland-plan

Crystal Palace-forsvarer Tyrick Mitchell (23) avviser at laget har tenkt ut en konkret plan for Erling Braut Haaland (22).


25 23 9 4 3 +/- Siden har det blitt tre nye tripler for nordmannen i ligasammenheng. Forsvarer vi bra som et lag, så stopper vi ham fra å score mål, sier Vieira til klubbens Luka opp for de himmelblå er nå på fem poeng. - +