Liverpool FC

 
 
Post cover
Image courtesy of "Lofotposten"
(+) Rune har intense jobbdager: - Motorsykkelen, Border X og Liverpool FC er fristeder for meg

Administrerende direktør i LIAS har sine friminutt fra intense jobbdager. For Rune Barosen Nilssen dreier det seg om motorsykkel, band og fotball.


Lofotposten er en del av Amedia, og vi er ansvarlig for dine data. For Rune Barosen Nilssen dreier det seg om motorsykkel, band og fotball. Administrerende direktør i LIAS har sine friminutt fra intense jobbdager.


Post cover
Image courtesy of "Liverpool.no"
– Nå må vi bare prøve alt det vi kan mot Real Madrid

Real Madrid vant sin generalprøve 3-1 på lørdag, hjemme mot Espanyol. Karim Benzema var ikke med i den kampen, men Carlo Ancelotti har sagt at veteranen kommer ...


Nå handler det om å gi absolutt alt der i et forsøk, og gå «all out», og det er det vi kommer til å gjøre. Når jeg ser tilbake på det nå, så ønsket de det mer enn oss, og det er uakseptabelt. – Dette er den tiden av sesongen der alle vet hva de kjemper for, og Bournemouth er i en nedrykkskamp, så de kjemper for overlevelse. Det er en kamp der vi vil være nødt å gjøre noe spesielt, så alt fokuset vårt må nå være på Real Madrid-kampen, Det er en av dem… – Det gjør at vi kan legge igjen alt vi har i den kampen, vel vitende om at vi har god tid etterpå til å restituere oss.
show more
Post cover
Image courtesy of "Liverpool.no"
Spillerne endrer når årets spiller skal kåres

Den gjeveste prisutdelingen for spillerne er PFA Player of the Year, der det er kollegene og spillerne selv som stemmer frem hvem som er årets spiller, ...


Totalt er det ni røde som har vunnet prisen som nå har blitt delt ut 49 ganger. [Daily Mail melder](https://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-11846115/AHEAD-GAME-Mason-Mounts-hard-ball-approach-new-Chelsea-deal-cost-10M-payday.html?ito=social-twitter_dailymailsport) at det nå blir slutt på, etter at spillerforeningen PFA har bestemt at avstemningen skal være åpen frem til slutten av juli. Prisutdelingen for 2022/23-sesongen blir ikke før 29.
show more
Post cover
Image courtesy of "Liverpool.no"
LFC Women snudde til seier

Søndag tok Liverpool FC Women imot Tottenham på Prenton Park. Det var en nøkkelkamp for de røde, som hadde tapt to kamper på rad, fordi søndagens motstander ...


Spurs presset på etter pause, før de røde igjen fikk kontroll på spillet. Ballen gikk så via foten til forsvarssspilleren, og i en bue over Tottenhams målvakt i mål, Søndag tok Liverpool FC Women imot Tottenham på Prenton Park.


Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
På dette området svikter det totalt for Liverpool

Darwin Nunez bommer på enda flere sjanser enn Salah. Uruguayaneren burde ifølge statistikken scoret 4.53 flere mål enn han har klart denne sesongen. Hvis man ...


Pep Guardiolas menn er ifølge statistikken det beste laget i ligaen. Hvis man teller alle målene Liverpool scoret i fjor gir det en sum på 94 mål. I fjor var det tre spillere som skilte seg enormt ut på målstatistikken for Liverpool. Det vil si at nordmannen er ekstremt effektiv foran mål. Det vil si at han burde ha scoret 2.79 flere mål enn han har klart. Det er ugunstig om man ønsker å henge med i toppen av Premier League.
show more