Loreen

 
 
Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Marcus og Martinus på andreplass bak Loreen i Melodifestivalen

Storfavoritten Loreen vant finalen i Melodifestivalen og skal for andre gang representere Sverige i Eurovision. Marcus & Martinus ble nummer to.


Loreen, som vant Eurovision-finalen med «Euphoria» i 2012, deltok i år med låten «Tattoo». Vinneren Loreen blir svenskenes bidrag i Eurovision Song Contest, som starter 9. 21-åringene fra Trofors endte til slutt på 138 poeng.


Post cover
Image courtesy of "NRK"
Marcus og Martinus kom på andreplass i Melodifestivalen

Tvillingbrødrene fra Trofors tok sølvet mens Loreen vant den svenske Melodi Grand Prix finalen i kveld.


I 2020 signerte brødrene med Universal Music Sverige og har for tiden base i Stockholm. – Marcus og Martinus har hatt mange fans i Sverige siden gjennombruddet deres. Brødrene trekker selv frem det norske vinnerbidraget fra 1985, Bobbysocks. – Marcus, vi lagde denne sangen for å vinne! Selv om den sjansen kanskje er bitteliten. De opptrer som nummer fire av totalt tolv finalebidrag.
show more
Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Marcus & Martinus på andreplass i svensk MGP: – Helt fantastisk

Men det var altså storfavoritten Loreen som stakk av med seieren. Med låten «Air» lå den norske tvillingduoen Marcus & Martinus hakk i hæl.


Hun er en legende, og det ble nærmere enn vi trodde. Oversikt over bindinger for profiler som gjør oppdrag for VG ligger [her.](https://www.vg.no/redaksjonelle-bindinger/) – Vi har øvd mye. [Max Social](https://www.maxsocial.no/), som er et heleid profilbyrå i VGTV AS. – For å være helt ærlig så var det helt forferdelig. Det å sitte der og vente på de stemmene.
show more
Post cover
Image courtesy of "dagbladet.no"
- Må tilpasse oss, ellers dør vi

Den svenske artisten Loreen liker å utfordre grensene. FINALIST: Loreen kjemper om å ...


- Det er som å elske, ikke i dagslys, men sykehuslys. Så fort jeg vet om reglene som skulle gjelde, og at ting må gjøres sånn og sånn og sånn «blah blah blah», så dreper det kreativiteten min totalt. Det viktigste er å gjøre noe som gjør deg glad. - At man må gjøre noe eksepsjonelt, er ikke det viktigste. Det mener hun er en viktig ting å gjøre som artist. Jeg liker mote, jeg liker sminke, jeg liker alle aspektene ved det å være artist.
show more
Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Marcus og Martinus Eurovisiondrøm knust - Loreen tok seieren, igjen

GOD KVELD NORGE (TV 2): Loreen tok seieren for ande gang under kveldens finale i Melodifestivalen, med sangen «Tattoo». Norges-tvillingene Marcus og ...


Om Loreen vinner over Norges bidrag, Alessandra med låten «Queen of Kings», finner vi ut i mai. mai. Loreen – Tattoo Marcus & Martinus – Air Denne gangen ble tidligere Eurovsion-vinner Loreen (39) som stakk av med seieren med sangen «Tattoo». Marcus og Martinus Eurovisiondrøm knust – Loreen tok seieren, igjen
show more
Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Marcus & Martinus om sin hardeste Melodifestivalen-konkurrent: – Sinnssyke tall

Den norske duoen konkurrerer mot et av Sveriges største Eurovision-ikoner, Loreen, når de lørdag kveld stiller som finalister i svenskenes Melodi Grand Prix ...


Og jeg synes det er veldig bra for Norge å ha en så bra artist som representerer dem, sier Marcus. Og så, i siste liten, var det noe som skjedde som gjorde at vi ikke dro dit, forteller Marcus. – Vi er jo ikke de der som synger «Elektrisk» lenger. Det var bare at vi hadde gjort alt klart for å dra til Stockholm, og filmet en video. [Max Social](https://www.maxsocial.no/), som er et heleid profilbyrå i VGTV AS. Det er jo et press når du er med på noe sånt. – Men det er lenge siden vi har vært i noe konkurranseaktig. det hadde vært bedre om vi var der. Og det er spennende. Så hun er en stor konkurrent for oss, sier Marcus til VG. Hun er jo en fantastisk artist. – Det er egentlig som forventet.
show more
Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Loreen vant over Marcus og Martinus i Melodifestivalen

Storfavoritten Loreen vant finalen i Melodifestivalen og skal for andre gang representere Sverige i Eurovision. Marcus & Martinus ble nummer to.


Loreen, som vant Eurovision-finalen med «Euphoria» i 2012, deltok i år med låten «Tattoo». Vinneren Loreen blir svenskenes bidrag i Eurovision Song Contest, som starter 9. 21-åringene fra Trofors endte til slutt på 138 poeng.