Mikaela Shiffrin

 
 
Post cover
Image courtesy of "Eurosport"
Mikaela Shiffrin mestvinnende alpinist gjennom tidene – tok sin 87. verdenscupseier

Amerikanske Mikaela Shiffrin (27) passerte Ingemar Stenmark og ble den mestvinnende alpinisten da hun tok sin 87. verdenscupseier i slalåmrennet i Åre ...


Kristin Lysdahl (+4,07) og Bianca Bakke Westhoff (utkjøring) røk ut i første omgang. Det gjelder ikke for Shiffrin, som har en god spredning med super-G og utfor i tillegg. – Nå måtte jeg tørke litt i øyekroken her.


Post cover
Image courtesy of "Dagsavisen"
Shiffrin tok sin 87. verdenscupseier – mestvinnende alpinist gjennom tidene

Amerikanske Mikaela Shiffrin (27) passerte Ingemar Stenmark og ble den mestvinnende alpinisten da hun tok sin 87. verdenscupseier i slalåmrennet i Åre ...


Kristin Lysdahl (+4,07) og Bianca Bakke Westhoff (utkjøring) røk ut i første omgang. Det gjelder ikke for Shiffrin, som har en god spredning med super-G og utfor i tillegg. Stenmark dominerte teknikkdisiplinene slalåm og storslalåm fra 1975 til han la opp i 1989.


Post cover
Image courtesy of "dagbladet.no"
Historisk seier: - Wow

Mikaela Shiffrin sparket Ingemar Stenmark ned fra tronen. Nå står hun alene i historiebøkene.


Konkurrentene var i ekstase for henne. Jeg blir tom for ord. Fredag tangerte Mikaela Shiffrin svenske Ingemar Stenmark i antall verdenscupseire.


Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Mikaela Shiffrin ble tidenes mestvinnende alpinist

Amerikanske Mikaela Shiffrin (27) passerte Ingemar Stenmark og ble den mestvinnende alpinisten da hun tok sin 87. verdenscupseier i slalåmrennet i Åre ...


Kristin Lysdahl (+4,07) og Bianca Bakke Westhoff (utkjøring) røk ut i første omgang. Det gjelder ikke for Shiffrin, som har en god spredning med super-G og utfor i tillegg. Stenmark dominerte teknikkdisiplinene slalåm og storslalåm fra 1975 til han la opp i 1989.


Post cover
Image courtesy of "Aftenposten"
Nå er hun størst av alle: - «Holy crap»

Mikaela Shiffrin vant for andre dag på rad i svenske Åre. Med lørdagens seier troner hun øverst på toppen over flest verdenscupseire i alpinsportens ...


Jeg visste at det ville komme før eller siden, så det er ikke rart. Det er fantastisk måten hun gjør det på igjen, jeg blir nesten tom for ord, sier Kilde til Viaplay og legger til: Det var i 1989 at Stenmark kjørte inn til sin 86. Samtidig kunne hun juble for at hun nå er den mestvinnende alpinisten gjennom tidene. – Nå måtte jeg tørke litt i øyekroken her. Det gjør det så spesielt, «holy crap», sier Shiffrin på spørsmål i seiersintervjuet om hvordan det føles å være den største.
show more
Post cover
Image courtesy of "ABC Nyheter"
Nå er hun den mestvinnende alpinisten gjennom tidene

Amerikanske Mikaela Shiffrin (27) passerte Ingemar Stenmark og ble den mestvinnende alpinisten da hun tok sin 87. verdenscupseier i slalåmrennet i Åre ...


Kristin Lysdahl (+4,07) og Bianca Bakke Westhoff (utkjøring) røk ut i første omgang. Det gjelder ikke for Shiffrin, som har en god spredning med super-G og utfor i tillegg. Over ti år og 85 verdenscupseirer senere var hun tilbake og ble historisk med to seirer på to dager.


Post cover
Image courtesy of "Aftenposten"
Nå er hun størst av alle: - «Holy crap»

Mikaela Shiffrin vant for andre dag på rad i svenske Åre. Med lørdagens seier troner hun øverst på toppen over flest verdenscupseire i alpinsportens ...


Jeg visste at det ville komme før eller siden, så det er ikke rart. Det er fantastisk måten hun gjør det på igjen, jeg blir nesten tom for ord, sier Kilde til Viaplay og legger til: Det var i 1989 at Stenmark kjørte inn til sin 86. Samtidig kunne hun juble for at hun nå er den mestvinnende alpinisten gjennom tidene. – Nå måtte jeg tørke litt i øyekroken her. Det gjør det så spesielt, «holy crap», sier Shiffrin på spørsmål i seiersintervjuet om hvordan det føles å være den største.
show more
Post cover
Image courtesy of "Radio Haugaland"
Mikaela Shiffrin tok sin 87. verdenscupseier – mestvinnende alpinist gjennom tidene

Sport: Shiffrin tangerte fredag den svenske legenden Stenmarks 86 verdenscupseirer. Etter lørdagens slalåmseier troner hun alene på toppen.


Kristin Lysdahl (+4,07) og Bianca Bakke Westhoff (utkjøring) røk ut i første omgang. Det gjelder ikke for Shiffrin, som har en god spredning med super-G og utfor i tillegg. Stenmark dominerte teknikkdisiplinene slalåm og storslalåm fra 1975 til han la opp i 1989.


Post cover
Image courtesy of "ABC Nyheter"
Nå er hun den mestvinnende alpinisten gjennom tidene

Amerikanske Mikaela Shiffrin (27) kjemper om å bli alpinsportens mestvinnende gjennom tidene. Hun leder verdenscuprennet i Åre foran finaleomgangen.


Kristin Lysdahl (+4,07) og Bianca Bakke Westhoff (utkjøring) røk ut i første omgang. Det gjelder ikke for Shiffrin, som har en god spredning med super-G og utfor i tillegg. Over ti år og 85 verdenscupseirer senere var hun tilbake og ble historisk med to seirer på to dager.