Real Madrid

 
 
Post cover
Image courtesy of "Sporten.com"
Møtet mellom Bellingham og Real Madrid var en advarsel til Liverpool

Da Borussia Dortmund tok turen til London for det som ble 2-0 tap mot Chelsea og exit Champions League, var Mark Bellingham til stede i hovedstaden.


Liverpool er still in the running, men det er viktig for dem å notere seg at Real mener alvor, og hvis the Reds ikke er klar med et godt tilbud snart, vil det bli en økende utfordrende situasjon for Liverpool, sier Falk. -Det har ikke bare vært møtet i London som er blitt rapportert, det var også møte uken før i den spanske hovedstaden, men det viktigste er at Jude selv ikke har tatt sin avgjørelse… -Ja, Jude Bellinghams far prater med Real Madrid, og ja, han hadde møte med Real-representantene, begynner Falk til caughtoffside.
show more
Post cover
Image courtesy of "Sporten.com"
Sjokk! Går fra Real Madrid til Barcelona

– Marco Asensio som i en årrekke har vært en av de viktigste i kongens klubb slutter seg til Barcelona på en gratis overgang til sommeren, og som en effekt gjør ...


Det er litt uforståelig at Marco Asensio og Real Madrid ikke har klart å komme frem til en avtale. Med tanke på at Marco Asensio bare er 27 år og har en verdi på 30 millioner euro i følge Transfermarkt. Det hører til sjeldenhetene at noen tar turen mellom Real Madrid og Barcelona, men ifølge FootballTransfers er det akkurat det som er i ferd med å skje.
show more
Post cover
Image courtesy of "Sporten.com"
Real Madrid: - "Velbegrunnede mistanker" om Barcelona-korrupsjon

Det er ingen hemmelighet at Barcelona og Real Madrid ikke er venner. – I tillegg til at de to er Spanias beste klubber er byen Barcelona i Catalonia, ...


12.00, for å bestemme handlingene som Real Madrid anser som passende.» «Med tanke på alvoret i anklagene fra Barcelonas påtalemyndighet mot FC Barcelona og to av dets presidenter på grunn av velbegrunnede mistanker om korrupsjon og deres forhold til den tidligere visepresidenten for den tekniske komiteen for voldgiftsdommer, Jose Maria Enriquez Negreira, presidenten har raskt innkalt styret i morgen, søndag 12. – I tillegg til at de to er Spanias beste klubber er byen Barcelona i Catalonia, en rik del av landet hvor veldig mange ønsker uavhengighet fra Spania.
show more
Post cover
Image courtesy of "Liverpool.no"
– Nå må vi bare prøve alt det vi kan mot Real Madrid

Real Madrid vant sin generalprøve 3-1 på lørdag, hjemme mot Espanyol. Karim Benzema var ikke med i den kampen, men Carlo Ancelotti har sagt at veteranen kommer ...


Nå handler det om å gi absolutt alt der i et forsøk, og gå «all out», og det er det vi kommer til å gjøre. Når jeg ser tilbake på det nå, så ønsket de det mer enn oss, og det er uakseptabelt. – Dette er den tiden av sesongen der alle vet hva de kjemper for, og Bournemouth er i en nedrykkskamp, så de kjemper for overlevelse. Det er en kamp der vi vil være nødt å gjøre noe spesielt, så alt fokuset vårt må nå være på Real Madrid-kampen, Det er en av dem… – Det gjør at vi kan legge igjen alt vi har i den kampen, vel vitende om at vi har god tid etterpå til å restituere oss.
show more