City

2023 - 3 - 12

Post cover
Image courtesy of "VG Nå"

Iskald Ødegaard-scoring da Arsenal svarte City (VG Nå)

(Fulham - Arsenal 0–3) Ligaleder Arsenal hadde presset på seg i London-oppgjøret mot Fulham, men vartet opp med fotballfest.

Og den tidligere Arsenal-keeperen måtte fiske ballen ut av eget garn for tredje gang på overtid i første omgang. Januar-signeringen Leandro Trossard var tilbake fra en lyskeskade han fikk forrige helg og leverte tre målgivende pasninger. Vi må bare fortsette som vi gjør, jobbe hardt og se hvor det tar oss, sier Martin Ødegaard etter kampen. Men Arsenal fulgte opp og leverte en målrik førsteomgang mot Fulham. bare ligge to poeng bak på tabellen Manchester City la press på sine rivaler fra Nord-London lørdag da de vant 1–0 over Crystal Palace.

Explore the last week