Everything Everywhere All At Once

2023 - 3 - 12

Post cover
Image courtesy of "Aftenposten"

Flere Oscar-priser til «Everything Everywhere All At Once» – ingen ... (Aftenposten)

Årets utdeling ble ledet av talkshowverten Jimmy Kimmel. Det tok ikke lang tid før fjorårets store snakkis, da Will Smith gikk opp på scenen og slo vert ...

– Vi har gått hele veien med denne filmen fram til en Oscar-nominasjon. Scheinert dediserte prisen til «alle mammaer i verden», og takket egne foreldre for at de ikke hadde «knust kreativiteten» hans. Prisen kroner et skikkelig comeback for Quan, en tidligere barnestjerne som blant annet er kjent fra «Indiana Jones and the Temple of Doom» og «Goonies». Filmen vant også beste originale filmmusikk, kinematografi og produksjonsdesign. – De sier at historier som denne kun skjer på film. Jeg tilbrakte et år i en flyktningleir.

«Everything Everywhere All at Once» vunnet flest priser (NRK)

«Avatar - The Way of Water» og «Top Gun Maverick» er to av de mest nominerte og omtalte filmene i forkant av årets 95. Oscar-utdeling. Men hverken regissør ...

Beste film - Everything Everywhere All at Once Beste regi - Everything Everywhere All at Once «Avatar - The Way of Water» og «Top Gun Maverick» var to av de mest nominerte og omtalte filmene i forkant av årets 95. Men hverken regissør James Cameron, som har laget «Avatar», eller Tom Cruise som har medprodusert og spiller hovedrollen i «Top Gun Maverick» var tilstede i salen. «Hold opp, jeg vant en Oscar», sa hun fra scenen. Begge hennes foreldre (Tony Curtis og Janet Leigh) er Oscar-vinnere.

Sju Oscar til «Everything Everywhere All at Once» (NRK)

Science Fiction-komedien «Everything Everywhere All at Once» vant ialt sju Oscar-priser under kveldens utdeling i Los Angeles. Filmen fikk kveldens gjeveste ...

Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"

«Everything Everywhere all at Once» vant Oscar for beste film (Nettavisen)

På forhånd var filmen nominert i elleve kategorier. Like før beste film-kåringen, vant hovedrolleinnehaver Michelle Yeoh prisen for beste kvinnelige ...

Ke Huy Quan og Jamie Lee Curtis ble begge belønnet med beste birolle-pris for sine bidrag til filmen. Filmen vant i alt sju priser, blant dem beste originalmanus og beste regi. Like før beste film-kåringen, vant hovedrolleinnehaver Michelle Yeoh prisen for beste kvinnelige skuespiller.

Post cover
Image courtesy of "Dagsavisen"

«Everything Everywhere All At Once» triumferte under Oscar (Dagsavisen)

Filmen «Everything Everywhere All At Once» vant de gjeveste prisene under Oscar-utdelingen, hele sju statuetter inkludert Beste film.

Netflix-produksjonen «Intet nytt fra vestfronten», eller «All Quiet on the Western Front», var selvskreven favoritt i denne kategorien ved siden filmer fra Polen, Argentina, Belgia og Irland, med Lukas Dhonts «Close» som den nærmeste konkurrenten. - Nei, jeg tror dessverre ikke vi vinner noen ting, for favorittene er «Everything Everywhere All at Once», «All Quiet on the Western Front» og kanskje også «Tár». «Everything Everywhere All at Once» var den største favoritten før utdelingen med 11 nominasjoner, noe som snakkes om som en revolusjon i filmbransjen. Flere har pekt på at «Everything Everywhere All at Once» representerer et ungt skifte i Hollywood, noe som ble understreket ved at filmen hadde atskillig flere nominasjoner enn filmer laget av det «gamle» Hollywood, enten man tenker på Steven Spielbergs «The Fabelmans» eller «Avatar 2». Både under Ruth Carters tale da hun mottok kveldens første Oscar til «Black Panther: Wakanda Forever», for kostymene til blant andre Angela Bassett i filmen, og da Oscar for beste dokumentar gikk til filmen om den fengslede russiske dissidenten Aleksej Navalnyj. Det ble ingen pris på «Triangle of Sadness». Mer påkostede blockbustere som «Avatar: The Way of Water», «Top Gun: Maverick» og Marvel-filmen «Black Panther: Wakanda Forever» måtte vende hjem med kun såkalte tekniske priser. Og «Everything Everywhere All At Once» fikk historiske tre av i alt fire skuespillerpriser. «Så det er slik multiverset egentlig er», sa Brendan Fraser da han mottok Oscar for beste mannlige hovedrolle i «The Whale». Den malaysiske skuespilleren var en av flere filmskapere og skuespillere som denne Oscar-natta understreket viktigheten av at folk som «ser ut som henne» kan nå toppen i filmbransjen, om at drømmer kan bli virkelighet. Mens sistnevnte til slutt kunne telle opp fire Oscar-priser, endte «Everything Everywhere All At Once» opp med hele sju Oscar, blant dem prisene for Beste film og Beste regi delt mellom Daniel Kwan og Daniel Scheinert, to opprinnelige musikkvideoregissører som nå har snudd Hollywood på hodet med den mest originale filmen derfra på mange år. Selv var ikke Cruise i Hollywood i det hele tatt, men i England på innspillingen «Mission:Impossible - Dead Reckoning del 2».

Post cover
Image courtesy of "Aftenposten"

«Everything Everywhere all at Once» vant Oscar for beste film (Aftenposten)

På forhånd var filmen nominert i elleve kategorier. Like før beste film-kåringen, vant hovedrolleinnehaver Michelle Yeoh prisen for beste kvinnelige ...

Ke Huy Quan og Jamie Lee Curtis ble begge belønnet med beste birolle-pris for sine bidrag til filmen. Sci-fi-dramakomedien «Everything Everywhere all at Once» ble kåret til beste film under årets Oscar-utdeling. «Everything Everywhere all at Once» vant Oscar for beste film

Post cover
Image courtesy of "Bergens Tidende"

Oscar-storeslem for «Everything Everywhere all at Once» (Bergens Tidende)

Sci-fi-dramakomedien «Everything Everywhere all at Once» kapret sju priser ved Oscar-utdelingen, blant dem for beste film og beste kvinnelige skuespiller.

– Vi har gått hele veien med denne filmen fram til en Oscar-nominasjon. Filmen vant også beste originale filmmusikk, kinematografi og produksjonsdesign. Jeg vil bare takke for denne anerkjennelsen, sa Fraser da han tok imot prisen. Fraser sier at filmen kom på et perfekt tidspunkt. Prisen for beste mannlige skuespiller gikk til Brendan Fraser for rollen i filmen «The Whale». – For alle små gutter og jenter som ser ut som meg og ser på i kveld, er dette en kilde til håp og inspirasjon, tilføyde hun.

Post cover
Image courtesy of "ABC Nyheter"

Flere Oscar-priser til «Everything Everywhere All At Once» – ingen ... (ABC Nyheter)

Årets utdeling ble ledet av talkshowverten Jimmy Kimmel. Det tok ikke lang tid før fjorårets store snakkis, da Will Smith gikk opp på scenen og slo vert Kevin ...

– Vi har gått hele veien med denne filmen fram til en Oscar-nominasjon. Scheinert dediserte prisen til «alle mammaer i verden», og takket egne foreldre for at de ikke hadde «knust kreativiteten» hans. – De sier at historier som denne kun skjer på film. Prisen kroner et skikkelig comeback for Quan, en tidligere barnestjerne som blant annet er kjent fra «Indiana Jones and the Temple of Doom» og «Goonies». Jeg tilbrakte et år i en flyktningleir. – Reisen min startet på en båt.

Post cover
Image courtesy of "Aftenposten"

Oscar-prisdryss for «Everything Everywhere All at Once» (Aftenposten)

Sci-fi-dramakomedien «Everything Everywhere All at Once» kapret syv priser ved Oscar-utdelingen, blant dem for beste film og beste kvinnelige skuespiller.

– Vi har gått hele veien med denne filmen fram til en Oscar-nominasjon. Scheinert dediserte prisen til «alle mammaer i verden», og takket egne foreldre for at de ikke hadde «knust kreativiteten» hans. Prisen kroner et skikkelig comeback for Quan, en tidligere barnestjerne som blant annet er kjent fra «Indiana Jones and the Temple of Doom» og «Goonies». Filmen vant også beste originale filmmusikk, kinematografi og produksjonsdesign. – De sier at historier som denne kun skjer på film. Jeg tilbrakte et år i en flyktningleir.

Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"

Prisdryss for «Everything Everywhere All at Once» (Nettavisen)

Det ble også en storslem for sci-fi-dramakomedien, «Everything Everywhere All at Once», som kapret sju priser ved Oscar-utdelingen, blant annet for «beste film» ...

Jeg vil bare takke for denne anerkjennelsen, sa Fraser da han tok imot prisen. Fraser sier at filmen kom på et perfekt tidspunkt. Jeg kan ikke tro at det skjer. Prisen kroner et skikkelig comeback for Quan, en tidligere barnestjerne som blant annet er kjent fra «Indiana Jones and the Temple of Doom» og «Goonies». – De sier at historier som denne kun skjer på film. Keeravaani; Lyric by Chandrabose)

«Everything Everywhere all at Once» vant Oscar for beste film (Vårt Land)

Filmen vant i alt sju priser, blant dem beste originalmanus og beste regi. Ke Huy Quan og Jamie Lee Curtis ble begge belønnet med beste birolle-pris for sine ...

- Beste originalmanus: Everything Everywhere All at Once – Daniel Kwan, Daniel Scheinert - Beste regi: Everything Everywhere All at Once – Daniel Kwan, Daniel Scheinert Ke Huy Quan og Jamie Lee Curtis ble begge belønnet med beste birolle-pris for sine bidrag til filmen.

Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"

Prisdryss på Oscar-utdelingen: Disse vant (Nettavisen)

Det ble også en storslem for sci-fi-dramakomedien, «Everything Everywhere All at Once», som kapret sju priser ved Oscar-utdelingen, blant annet for «beste film» ...

Jeg vil bare takke for denne anerkjennelsen, sa Fraser da han tok imot prisen. Fraser sier at filmen kom på et perfekt tidspunkt. Jeg kan ikke tro at det skjer. Prisen kroner et skikkelig comeback for Quan, en tidligere barnestjerne som blant annet er kjent fra «Indiana Jones and the Temple of Doom» og «Goonies». – De sier at historier som denne kun skjer på film. Keeravaani; Lyric by Chandrabose)

Post cover
Image courtesy of "Montages"

Her er årets Oscar-vinnere – Everything Everywhere All at Once og ... (Montages)

Årets Oscar-nominasjoner ; Beste film. All Quiet on the Western Front Avatar: The Way of Water The Banshees of Inisherin Elvis ; Beste regissør. Martin McDonagh, ...

All Quiet on the Western Front i ukene som ledet opp mot stemmegivningen. Det mest oppsiktsvekkende ved årets Oscar-utdeling var imidlertid ikke hvem som vant, men heller hvor få priser som gikk til en rekke titler som tidligere har vært klare favoritter i opptil flere kategorier.

Explore the last week