Michael buble

2023 - 3 - 12

Post cover
Image courtesy of "Musikknyheter"

Musikknyheter.no - Michael Bublé i Oslo Spektrum (Musikknyheter)

Konserten skulle egentlig gått av stabelen i Telenor Arena, men ble etter hvert flyttet til Spektrum. Bublé kommenterte til og med fra scenen at dette var det ...

[>>](/konserter/22606/Vekkelsesmøte-i-Pixies-kyrkja.html) [>>](/konserter/22613/Röyksopp-i-Oslo-Spektrum.html) [>>](/konserter/22627/Enslaved-releasekonsert.html) [>>](/konserter/22628/Frazey-Ford-på-John-Dee.html) Går det virkelig an å bli et litt bedre menneske bare ved å gå på konsert? Den kanadiske crooner-superstjernen Michael Bublé hadde publikum i sin hule hånd fra første note i Oslo Spektrum i går kveld.

Post cover
Image courtesy of "Avisa Oslo"

Verdensstjernen hyller hovedstaden: – Seriøst Oslo. Kunne du ha ... (Avisa Oslo)

Det mangler ikke på lovord når verdensstjernen Michael Bublé gir Oslo en enorm dose reise-PR. Markedsføringen kan bety mye for byen.

– Når vi har denne type internasjonale artister som deler så mye positivt om Oslo, har det en kjempeeffekt for byen vår opp mot målgruppen han treffer. På vår Instagram-side med over 300.000 følgere er mange innlegg og bilder tatt av Oslo-entusiaster og ikke av oss. Les også

Explore the last week