Newcastle

 
 
Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Almiron sørget for etterlengtet Newcastle-seier

Newcastles toppscorer Miguel Almirón ble matchvinner i 2-1-seieren over Wolverhampton i Premier League søndag.


Newcastles innbytter Almiron sørget imidlertid for at alle poengene ble igjen i Newcastle da han noterte seg for sin ellevte fulltreffer denne sesongen. Med tjue minutter igjen av kampen markerte Trippier seg i egen 16-meteren da han skled idet han skulle klarere ballen. Newcastle hadde en sterk høstsesong og innehar 5.-plassen i ligaen med 44 poeng, mens Wolves ligger på 13.-plass med 27 poeng.
show more
Post cover
Image courtesy of "Tipsbladet"
Newcastle slo tilbake

Etter lang og tung periode, med tap i ligacupfinalen og bare én seier fra siste åtte ligakamper, slo Newcastle tilbake med tre poeng i søndagens hjemmekamp mot Wolves. Alexander Isak ordnet 1-0 før halvtimen spilt, men mer jobb gjensto da Hee-chan ...


I søndagens fjerde kamp endte det 1-1 mellom West Ham og Aston Villa på London Stadium. En innbytter ble også matchvinner, da Miguel Almiron på lekker vis smekket 2-1 opp i krysset. En ekstra bonus var det at Gabriel Jesus fikk noen minutter som innbytter etter lang tids skadefravær.


Post cover
Image courtesy of "Dagsavisen"
Almiron sørget for etterlengtet Newcastle-seier

Newcastles toppscorer Miguel Almirón ble matchvinner i 2-1-seieren over Wolverhampton i Premier League søndag.


Newcastles innbytter Almiron sørget imidlertid for at alle poengene ble igjen i Newcastle da han noterte seg for sin ellevte fulltreffer denne sesongen. Med tjue minutter igjen av kampen markerte Trippier seg i egen 16-meteren da han skled idet han skulle klarere ballen. Newcastle hadde en sterk høstsesong og innehar 5.-plassen i ligaen med 44 poeng, mens Wolves ligger på 13.-plass med 27 poeng.
show more