Angela Bassett

 
 
Post cover
Image courtesy of "730.no"
Misfornøyd med vinneren 🏆

Flere er forbanna over at Angela Bassett ikke vant Oscar for beste kvinnelige birolle i Black Panther: Wakanda Forever. Se reaksjonene.


[Freaky Friday](https://730.no/god-jul-og-godt-comeback/) (2003). Hvis man i det hele tatt kan kalle dem for det, de er jo alle dronninger. [SAG Awards](https://730.no/historisk-kveld/), mens Angela på sin side stakk unna med en [Golden Globe](https://730.no/golden-globe-2023-se-vinnerne/).


Post cover
Image courtesy of "Se og Hør"
Vekker oppsikt: - Sleipt

Glemte tilsynelatende uttrykket «tap og vinn med samme sinn».


«Angela Bassett som ikke reiser seg for Jamie Lee Curtis er ganske sleipt. Det hjelper ikke så sitte å skule fordi du ikke vant». Hun valgte også å ikke klappe for skuespillerkollegaen. Ei som ikke vant pris, eller jublet, var skuespiller Angela Bassett (64). Bassett var nominert til samme pris som Lee Curtis. Det var også tydelig å se på ansiktsuttrykket hennes at hun ikke var særlig fornøyd.
show more
Post cover
Image courtesy of "dagbladet.no"
Vekker oppsikt: - Sleipt

Å få tildelt en Oscar-statuett er trolig karrierehøydepunktet for de aller fleste skuespillere. For de fleste er det sjelden vare, og skuespiller Jamie Lee ...


«Angela Bassett som ikke reiser seg for Jamie Lee Curtis er ganske sleipt. Det hjelper ikke så sitte å skule fordi du ikke vant». Hun valgte også å ikke klappe for skuespillerkollegaen. Ei som ikke vant pris, eller jublet, var skuespiller Angela Bassett (64). Bassett var nominert til samme pris som Lee Curtis. Det er noe som heter å tape grasiøst.
show more