Bjarte Tjøstheim

2023 - 3 - 13

Bjarte Tjøstheim fryktet å havne på psykiatrisk: - Plutselig var det min ... (TV 2)

GOD MORGEN NORGE (TV 2): Bjarte Tjøstheim (55) deler åpent om angsten. På det verste har han bare ligget under dyna, han har besvimt på scenen og han har ...

Men jeg føler jeg har blitt plaget såpass mye, så hvis jeg kan kapatalisere på å selge en bok om angst – så er dette min hevn. – Det er noe min psykiater har sagt til meg noen ganger når hun syns jeg tøyser litt for mye i livet. – Angsten prøver så godt den kan å overmanne meg, men til slutt så har den ikke mer å gi. – Jeg blir veldig selvbevisst, jeg er redd for å drite meg ut og tenker: «Hvordan skal jeg passe den ballen tilbake?». – Jeg husker de sa da jeg kom inn der: «Vi må bare advare deg, men lokalene er veldig slitne, nedslitte og triste». – Det har vært min store skrekk å bli innlagt på psykiatrisk avdeling. Jeg påstår jo da at det er noe galt med bilen, men hun parkerer da bilen på første forsøk. – Du kjenner du kaldsvetter, du kjenner det prikker i armene dine, og du blir kanskje litt løs i magen. Og plutselig sleivsparker de ballen, så kommer den rullende mot meg og da får jeg helt panikk, sier han og beskriver en slik situasjon som ubehagelig: Og jeg stormet rett bort til Steinar og ba om å få være førstemann. For da slipper jeg å måtte forklare, eller bortforklare og unnskylde meg, sier Tjøstheim til God morgen Norge og fortsetter: Det har vært viktig og riktig for ham.

Explore the last week