Malawi

 
 
Post cover
Image courtesy of "NRK"
Minst 216 døde etter syklon i Malawi og Mosambik

Antall døde etter syklonen Freddy i Malawi og Mosambik har steget til 216, opplyser de to landenes myndigheter. Tallet er ventet å bli enda høyere.


Store områder er oversvømt, og både i Malawi og Mosambik har uværet ført til store ødeleggelser og har feid inn over land to ganger. Titusener søker fortsatt tilflukt i midlertidig sentre og stormsikre tilfluktsrom. Landets beredskapsetat sier nærmere 600 er skadd, og over 30 er savnet.


Post cover
Image courtesy of "Aftenposten"
Minst 216 døde etter syklon i Malawi og Mosambik

President Lazarus Chakwera har erklært krisetilstand sør i landet. Der har rundt 19.000 måttet forlate hjemmet sine som følge av uværet. Regnet fortsetter.


Store områder er oversvømt, og både i Malawi og Mosambik har uværet ført til store ødeleggelser og har feid inn over land to ganger. Titusener søker fortsatt tilflukt i midlertidig sentre og stormsikre tilfluktsrom. Landets beredskapsetat sier nærmere 600 er skadet, og over 30 er savnet.


Image courtesy of "Fagpressenytt"
Minst 45 døde i syklon i Malawi og Mosambik

Saken oppdateres Dødstallet vil trolig stige ytterligere, ifølge talsperson for Malawis krisebyrå, Chipiliro Khamula. Syklonen har også ført til enorme ...


I Mosambik har minst fem personer mistet livet, ifølge myndighetene. Syklonen har også ført til enorme nedbørsmengder i nabolandet Mosambik og på Madagaskar.


Post cover
Image courtesy of "Dagsavisen"
Minst 216 døde etter syklon i Malawi og Mosambik

Antall døde etter syklonen Freddy i Malawi og Mosambik har steget til 216, opplyser de to landenes myndigheter. Tallet er ventet å bli enda høyere.


Store områder er oversvømt, og både i Malawi og Mosambik har uværet ført til store ødeleggelser og har feid inn over land to ganger. Titusener søker fortsatt tilflukt i midlertidig sentre og stormsikre tilfluktsrom. Landets beredskapsetat sier nærmere 600 er skadd, og over 30 er savnet.


Post cover
Image courtesy of "NRK"
Minst 45 døde i syklon i Malawi og Mosambik

Minst 45 personer er bekreftet omkommet etter at den tropiske syklonen Freddy traff Malawi og Mosambik i helgen. Dødstallet vil trolig stige ytterligere, ...


I Mosambik har minst fem personer mistet livet, ifølge myndighetene. Minst 45 personer er bekreftet omkommet etter at den tropiske syklonen Freddy traff Malawi og Mosambik i helgen. Minst 45 døde i syklon i Malawi og Mosambik


Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Over 100 døde i syklonherjede Malawi og Mosambik

Over 100 mennesker er så langt funnet døde etter at syklonen Freddy traff Malawi og Mosambik med kraftig vind og voldsomme nedbørsmengder i helgen.


Ifølge Verdens meteorologiorganisasjon (WMO) ligger Freddy an til å bli den mest langvarige syklonen som noen gang er registrert. Selv om vinden hadde stilnet mandag, er det oversvømmelser mange steder. Nærmere en halv million mennesker har behov for humanitær hjelp, opplyser FNs nødhjelpskontor.


Post cover
Image courtesy of "adressa.no"
Malawi: Over 190 døde som følge av syklon

Antall mennesker som har mistet livet i uværet i Malawi har steget til 190, opplyser landets myndigheter.


– Alt er vasket vekk. Tirsdag hadde det steget til 190. Det tidligere dødstallet var 99.


Post cover
Image courtesy of "Møre"
Malawi: Over 190 døde som følgje av syklon

Syklonen Freddy er eitt av dei kraftigaste uvêra som nokosinne har ramma den sørlege halvkula. Store område er overfløymde, og både i Malawi og Mosambik har ...


Forseinkingar eller nedetid på digitale utgåver og tenester vert ikkje godskrive. For å få tilgang til vår internetteneste og kunne nytte deg våre tenester, må du akseptere avtalevilkåra. Dette inneber at det ikkje vert gjeve refusjon for betalt inn beløp. Priser for abonnement kan bli justert og nye prisar vil kome fram av nettsidene. Du kan flytte abonnementet til ny fast adresse eller til ferieadresse. Kjøpar kan sjølv, når som helst bestille stopp av abonnementet ved utløp. Abonnementet går ut perioden du har betalt for. Ved oppseiing går abonnementet ut perioden du har betalt for, men vert stoppa etter dette. For å kunne behalde eit studentabonnement må det innan 1. Vilkåra kan endrast utan nærare varsel, men ved større endringar vil du bli bedt om å lese gjennom og akseptere vilkåra på ny. I tillegg vert papiravisa levert til registrert adresse. Det henvises til opphavsrettsloven.
show more
Post cover
Image courtesy of "Vårt Land"
Minst 216 døde etter syklon i Malawi og Mosambik

KATASTROFE: Antall døde etter syklonen Freddy i Malawi og Mosambik har steget til 216, opplyser de to landenes myndigheter. Tallet er ventet å bli enda ...


Store områder er oversvømt, og både i Malawi og Mosambik har uværet ført til store ødeleggelser og har feid inn over land to ganger. Titusener søker fortsatt tilflukt i midlertidig sentre og stormsikre tilfluktsrom. Landets beredskapsetat sier nærmere 600 er skadd, og over 30 er savnet.