Oscar-s

 
 
Post cover
Image courtesy of "730.no"
Endelig premiere på traileren via Oscars 🧜🏾♀️

Utenom en bedre titt på Halle Bailey som Ariel og hennes vakre omgivelser, møter vi også Prins Eric (Jonah Hauer-King), faren hennes Kong Triton (Javier Bardem) ...


Hun spiller mot Damson Idris (Snowfall) og Dominique Fishback (Judas and the Black Messiah). Grimsby, tjeneren til Erik, spilles av Art Malik, mens Noma Dumezweni (Mary Poppins Returns) har rollen som den nye karakteren dronning Selina. Samt Melissa McCarthy (Bridesmaids) som sjøheksen Ursula. Får vi første glimt av Jonah Hauer-King (A Dog’s Way Home) som mennesket prins Eric. Utenom Halle Bailey (grown-ish) som prinsesse Ariel… Utenom en bedre titt på Halle Bailey som Ariel og hennes vakre omgivelser, møter vi også Prins Eric (Jonah Hauer-King), faren hennes Kong Triton (Javier Bardem) og sjøheksen Ursula (Melissa McCarthy).
show more