Silje Opseth

 
 
Post cover
Image courtesy of "Ringerikes Blad"
(+) Opseth kunne juble etter vondt VM og tung motgang: – Jeg er egentlig i sjokktilstand

Silje Opseth slo tilbake etter en marerittaktig periode og vant Raw Air-rennet på Lillehammer. – Fy søren hvor godt det her smaker, sier 23-åringen.


Ringerikes Blad er en del av Amedia, og vi er ansvarlig for dine data. Silje Opseth slo tilbake etter en marerittaktig periode og vant Raw Air-rennet på Lillehammer. – Fy søren hvor godt det her smaker, sier 23-åringen.


Post cover
Image courtesy of "altaposten.no"
(+) Nedtur for Anna – Silje Opseth vant på Lillehammer

Etter en positiv kvalifisering tidligere på dagen leverte Anna Odine Strøm et bra hopp på 118,5 meter i første omgang på Lillehammer mandag ettermiddag.


Post cover
Image courtesy of "Aftenposten"
Silje Opseth slo tilbake etter VM-skuffelsen med seier på Lillehammer

Etter et skuffende VM slo Silje Opseth (23) kraftig tilbake under mandagens Raw Air-renn i stor bakke på Lillehammer. Der kunne nemlig ingen måle seg med ...


– Jeg føler jeg har klart å jobbe konstruktivt og hatt fokus på å gjøre det jeg kan gjøre noe med. Derfor er det ekstra digg å vinne i dag. – Jeg er litt sjokket over hva som akkurat skjedde.


Post cover
Image courtesy of "Dagsavisen"
Opseth kunne juble etter vondt VM: – Egentlig i sjokktilstand

Silje Opseth slo tilbake etter en marerittaktig periode og vant Raw Air-rennet på Lillehammer. – Fy søren hvor godt det her smaker, sier 23-åringen.


Det fikk hoppsjef Clas Brede Bråthen til å rette flengende kritikk mot arrangøren. Lensbygda-hopperen endte på en skuffende 32.-plass. 95,5 meter var langt unna hennes toppnivå og endte opp med å koste henne finaleomgangen. Mosjøen-jenta satte ikke nedslag i landingen i noen av sine hopp og ble trukket av stildommerne for det. Eirin Maria Kvandal gjorde et solid førstehopp på 124 meter og ledet foran finaleomgangen i mandagens renn. Enn så lenge har jeg ikke vært innenfor den grensen, så vi får se, sier Opseth. Seieren er med på å bygge selvtillit foran de kommende rennene i Raw Air. Derfor har jeg ikke turt å tenke at noe sånt som dette kan skje, sier Opseth. I et intervju under NTB slaktet hun også egen sesong og varslet en nådeløs evaluering etter at sesongen er over. I etterkant beskrev Holeværingen-hopperen opplevelsen som en fiasko. 23-åringen har en tøff periode bak seg. Holeværingen-hopperen var nummer sju etter første omgang etter et svev på 116,5 meter.
show more
Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Silje Opseth til topps på Lillehammer

Et svev på 131 meter var nok til å slå tyske Selina Freitag med 0,6 poeng. – Jeg er fortsatt litt i sjokktilstand. Fy søren hvor godt det her smaker, sier hun ...


Vi har det meste på plass, bare ikke en klar hoppbakke, sa han til TV 2. Det er synd når læringskurven er så flat, sa Bråthen. Det har skjedd før. – Dessverre er ikke bakken slik standarden skal være når det skal hoppes verdenscuprenn. Det fikk hoppsjef Clas Brede Bråthen til å rette flengende kritikk mot arrangøren. 95,5 meter var langt unna hennes toppnivå og endte opp med å koste henne finaleomgangen.
show more