Start

2023 - 3 - 13

Post cover
Image courtesy of "Fædrelandsvennen"

Tordnet mot dommerne. Start vurderer protest. (Fædrelandsvennen)

Start vurderer å legge inn en protest etter dramatisk åttedelsfinale-exit i cupen mot eliteserielaget Tromsø.

Post cover
Image courtesy of "Eurosport"

iTromsø: Start dropper protest etter cupkampen mot Tromsø (Eurosport)

Saken oppdateres! – Vi har nettopp fått beskjed fra fotballforbundet om at Start har trukket protesten, sier TILs daglige leder Øyvind Alapnes til iTromsø.

Men også det oppsto det en situasjon da Start-supportere kastet snøball mot Vegard Erlien da han skulle ta sin straffe. Etter situasjonen oppsto det tumulter hvor Sanyang ble dyttet av flere Tromsø-spillere. Norgesmesterskapet

Post cover
Image courtesy of "VG Nå"

iTromsø: Start dropper protest (VG Nå)

Det var tidlig i første ekstraomgang at Start-spiss Alagie Sanyang fikk rødt kort etter å ha sparket en liggende Ruben Yttergård Jenssen. Tromsø-spiller Kent ...

Det føler vi på ingen måte at det ble, sa Start-trener Sindre Tjelmeland til NRK. «Selv om det etter vår vurdering utvilsomt ble gjort en feil som kan ha påvirket kamputfallet, ønsker vi som klubb å ta med oss den gode prestasjonen av vårt lag og heller rettet blikket fremover. Der trakk Tromsø det lengste strået. [ Fædrelandsvennen](https://www.fvn.no/sport/start/i/q13Vgo/tordnet-mot-dommerne-start-vurderer-aa-legge-inn-protest). «Etter en nøye vurdering av den tilgjengelige informasjonen, bevismaterialet og samtaler med kampdelegater og fagfolk har vi i ettermiddag konkludert med at vi ikke legger inn en protest.» [iTromsø](https://www.itromso.no/nyheter/i/0QGkoB/smaanytt?pinnedEntry=226578).

Post cover
Image courtesy of "iTromsø"

Start dropper protest etter cupnederlag (iTromsø)

Start reagerte på flere dommeravgjørelser i søndagens NM-kamp mot Tromsø, men sender ikke inn protest til fotballforbundet.

«Men vi skulle gjerne hatt andre arenaer som er mindre dramatiske der vi kan få en dialog med dommerne om kontroversielle avgjørelser og det vi mener kan være feil av betydning. «Selv om det etter vår vurdering utvilsomt ble gjort en feil som kan ha påvirket kamputfallet, ønsker vi som klubb å ta med oss den gode prestasjonen av vårt lag og heller rettet blikket fremover. «NFFs regelverk åpner for å levere protest i slike tilfeller som vi opplevde i går.

Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"

Start dropper protest etter cupnederlag (Nettavisen)

Start reagerte på flere dommeravgjørelser i søndagens NM-kamp mot Tromsø, men sender ikke inn protest til fotballforbundet.

«Men vi skulle gjerne hatt andre arenaer som er mindre dramatiske der vi kan få en dialog med dommerne om kontroversielle avgjørelser og det vi mener kan være feil av betydning. «Selv om det etter vår vurdering utvilsomt ble gjort en feil som kan ha påvirket kamputfallet, ønsker vi som klubb å ta med oss den gode prestasjonen av vårt lag og heller rettet blikket fremover. «NFFs regelverk åpner for å levere protest i slike tilfeller som vi opplevde i går.

Post cover
Image courtesy of "Aftenposten"

Start dropper protest (Aftenposten)

Start vurderte å sende inn en protest til Norges Fotballforbund etter gårsdagens straffetap mot Tromsø i cupen. Nå droppersørlendingene protesten.

Det føler vi på ingen måte at det ble, sa Start-trener Sindre Tjelmeland til NRK. «Selv om det etter vår vurdering utvilsomt ble gjort en feil som kan ha påvirket kamputfallet, ønsker vi som klubb å ta med oss den gode prestasjonen av vårt lag og heller rettet blikket fremover. Der trakk Tromsø det lengste strået. [ Fædrelandsvennen](https://www.fvn.no/sport/start/i/q13Vgo/tordnet-mot-dommerne-start-vurderer-aa-legge-inn-protest). «Etter en nøye vurdering av den tilgjengelige informasjonen, bevismaterialet og samtaler med kampdelegater og fagfolk har vi i ettermiddag konkludert med at vi ikke legger inn en protest.» [iTromsø](https://www.itromso.no/nyheter/i/0QGkoB/smaanytt?pinnedEntry=226578).

Post cover
Image courtesy of "Radio Haugaland"

Start dropper protest – ber om nye arenaer for dommerdialog (Radio Haugaland)

Sport: Starts beslutning om å droppe protest betyr at Tromsø er klar for kvartfinale hjemme mot Lillestrøm kommende søndag. Kristiansand-klubben reagerte på ...

«Men vi skulle gjerne hatt andre arenaer som er mindre dramatiske der vi kan få en dialog med dommerne om kontroversielle avgjørelser og det vi mener kan være feil av betydning. «Selv om det etter vår vurdering utvilsomt ble gjort en feil som kan ha påvirket kamputfallet, ønsker vi som klubb å ta med oss den gode prestasjonen av vårt lag og heller rettet blikket fremover. «NFFs regelverk åpner for å levere protest i slike tilfeller som vi opplevde i går.

Post cover
Image courtesy of "Fædrelandsvennen"

Start bekrefter: – Dropper protest etter Tromsø-dramaet (Fædrelandsvennen)

Etter kampen var de i dialog med dommeren, som etter det Fædrelandsvennen forstår, ikke ønsket å diskutere situasjonene med sportssjef Magni Fannberg og Start- ...

Post cover
Image courtesy of "IK Start"

PRESSEMELDING: (IK Start)

På bakgrunn av den aktuelle situasjonen rundt en mulig protest etter NM-kampen mot Tromsø IL, ønsker IK Start å komme med følgende uttalelse: (Foto: Tor ...

Selv om det etter vår vurdering utvilsomt ble gjort en feil som kan ha påvirket kamputfallet, ønsker vi som klubb å ta med oss den gode prestasjonen av vårt lag og heller rettet blikket fremover. NFFs regelverk åpner for å levere protest i slike tilfeller som vi opplevde i går. Vi håper vi kan få en konstruktiv diskusjon om dette fremover – med sikte på en enda bedre gjennomføring av kampene i den sesongen vi nå skal inn i.

Post cover
Image courtesy of "Aftenposten"

iTromsø: Start dropper protest (Aftenposten)

Start vurderte å sende inn en protest til Norges Fotballforbund etter gårsdagens straffetap mot Tromsø i cupen. Nå velger sørlendingene å droppe en protest, ...

Det føler vi på ingen måte at det ble, sa Start-trener Sindre Tjelmeland til NRK. «Selv om det etter vår vurdering utvilsomt ble gjort en feil som kan ha påvirket kamputfallet, ønsker vi som klubb å ta med oss den gode prestasjonen av vårt lag og heller rettet blikket fremover. Der trakk Tromsø det lengste strået. [ Fædrelandsvennen](https://www.fvn.no/sport/start/i/q13Vgo/tordnet-mot-dommerne-start-vurderer-aa-legge-inn-protest). «Etter en nøye vurdering av den tilgjengelige informasjonen, bevismaterialet og samtaler med kampdelegater og fagfolk har vi i ettermiddag konkludert med at vi ikke legger inn en protest.» [iTromsø](https://www.itromso.no/nyheter/i/0QGkoB/smaanytt?pinnedEntry=226578).

Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"

Start bekrefter at de trekker protesten (Nettavisen)

Start-leiren reagerte på at dommer Sivert Amland tilsynelatende ga gult kort til feil spiller etter tumulter i cupkampen mellom Kristiansand-klubben og ...

«Selv om det etter vår vurdering utvilsomt ble gjort en feil som kan ha påvirket kamputfallet, ønsker vi som klubb å ta med oss den gode prestasjonen av vårt lag og heller rettet blikket fremover. «NFFs regelverk åpner for å levere protest i slike tilfeller som vi opplevde i går. Les også

Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"

Start dropper protest – ber om nye arenaer for dommerdialog (Nettavisen)

Start legger ikke inn protest etter cupkampen mot Tromsø, men holder fast ved at det ble gjort feil som kan ha påvirket kamputfallet. Klubben vil ha grep.

«Men vi skulle gjerne hatt andre arenaer som er mindre dramatiske der vi kan få en dialog med dommerne om kontroversielle avgjørelser og det vi mener kan være feil av betydning. «Selv om det etter vår vurdering utvilsomt ble gjort en feil som kan ha påvirket kamputfallet, ønsker vi som klubb å ta med oss den gode prestasjonen av vårt lag og heller rettet blikket fremover. «NFFs regelverk åpner for å levere protest i slike tilfeller som vi opplevde i går.

Post cover
Image courtesy of "VG Nå"

Trenerbytte ga blanke ark for Bohinen: – Bra med en ny start (VG Nå)

SAN SIRO (VG) (AC Milan – Salernitana 1–1) Emil Bohinen (24) leverte en god kamp da Salernitana tok med seg et veldig sterkt poeng fra San Siro.

Det er en av de mest legendariske stadionene i verden med fantastisk trøkk. – Det var en solid første omgang fra Emil. Det var kanskje bra med ny energi og en ny start, sier Bohinen. Sammen med resten av Salernitana leverte de en god første omgang mot AC Milan. – Paulo er en fantastisk god trener, og det gjør at man starter med blanke ark. Forhåpentligvis er det starten på noe bra, sier Emil Bohinen til VG etter kampen.

Post cover
Image courtesy of "Radio Haugaland"

Start dropper protest etter cupnederlag (Radio Haugaland)

Sport: Dermed er Tromsø klar for kvartfinale hjemme mot Lillestrøm kommende søndag. – Vi har nettopp fått beskjed fra fotballforbundet om at Start har ...

[Fædrelandsvennen](https://www.fvn.no/sport/start/i/q13Vgo/tordnet-mot-dommerne-start-vurderer-aa-legge-inn-protest). [iTromsø](https://www.itromso.no/nyheter/i/0QGkoB/smaanytt?pinnedEntry=226578). Søndagens åttedelsfinale mellom Start og TIL (1-1) måtte avgjøres i straffesparkkonkurranse, der tromsøværingene vant 5-4.

Explore the last week