Haaland

 
 
Post cover
Image courtesy of "Dagsavisen"
Haaland-scoringer for Klaveness

Dagen etter Erling Braut Haaland banket inn sine fem historiske mål i Mesterligaen, ankommer verdens fotballedere Fifa-kongressen i Kigali i Rwanda der den ...


[VIF-styret kritisert for manglende rasismegrep](https://www.dagsavisen.no/oslo/sport/trikkeligaen/2023/03/14/vif-styret-kritisert-for-manglende-rasismegrep/) ] [Hold deg oppdatert. Men også for henne er den neste kampen den viktigste. Man slår seg ikke opp i Uefa og Fifa ved å rope høyest og fornærme flest, men ved å opptre taktisk med sunn fornuft og god retorikk. Men det er uendelig langt fram. I Fifa-miljøet har Norge alltid vært en sportslig parentes, slik man blir når regelen er at man nesten uten unntak aldri kvalifiserer seg til VM-sluttspill. Vi har selv fått merke det når vi har beveget oss i internasjonale fora.
show more