Kristoffer Halvorsen

 
 
Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Verdensstjerne politianmeldt

Iditarod-vinner og VM-leder Thomas Wærner (50) anklages for å ha truet konkurrenten Kristoffer Halvorsen (34) under det pågående verdensmesterskapet i ...


Hvis deltagere vil bryte løpet på grunn av at han er uenig i en juryavgjørelse, er dette deltageren sitt eget valg. Finnmarksløpet har gått ut i media og sagt at de har hatt avklaringer på roller fordi de gjorde en del feil i fjorårets løp. Ifølge Halvorsen og Næss har de blitt møtt med misnøye i miljøet etter dette. – Vi kan bekrefte at det er mottatt en anmeldelse på trusler fra en deltager på Finnmarksløpet. At deltagerne enkelte ganger ikke er enig i en avgjørelse, kan ikke juryen ta hensyn til. – Det jeg kan bekrefte, er at jeg hadde et møte med begge nevnte utøvere natt til mandag. Det inkluderer Halvorsens kritikk mot hvordan ledelsen i Finnmarksløpet og Norges Hundekjørerforbund har håndtert situasjonen. Jeg elsker hundekjøring, men slik det har blitt nå, så er det helt forkastelig. For min del er det totalt uinteressant å være med på. mine har filmet ham, noe som ikke er sant. – Wærner snakker om at en av handlernehandlerneHandler er det samme som en hundetrener. – Han skriker til meg med fingeren oppi trynet mitt.
show more
Post cover
Image courtesy of "NRK"
Favoritt har brutt i Finnmarksløpet: Politianmelder trusler

Thomas Wærner er fortsatt med i FL1200. Da NRK pratet med ham første gang lå han fremst i sporet på vei mot sjekkpunkt Kirkenes. Han har fått med seg at han er ...


Kristoffer Halvorsen sier han ikke ville kjøre videre fordi han er redd for å bli skjelt ut på nytt. At deltakerne enkelte ganger ikke er enig i en avgjørelse kan ikke juryen ta hensyn til. Den er fra styret i Norges Hundekjørerforbund, sier Frode Flathagen til avisen. – Vi kan bekrefte at det er mottatt en anmeldelse på trusler fra en deltager på Finnmarksløpet. Fem konkurrenter mente at det ble gjort Det er synd at enkeltpersoner skal lage så mye støy i et miljø. Hvis deltakere vil bryte løpet fordi han er uenig, er dette deltakerens valg, sier Hallvig. – Jeg hadde et møte med begge nevnte utøvere natt til mandag. Det er synd for sporten, og sporten fortjener ikke det, mener jeg. Jeg tør ikke å kjøre løpet videre, sier Kristoffer Halvorsen. Truslene skal ha blitt framsatt av en annen deltager, sier jourhavende jurist Eve K. Jeg fikk kjeft fra A til Å.
show more
Post cover
Image courtesy of "Møre"
Favoritt trekte seg frå Finnmarksløpet – melder Wærner for truslar

Halvorsen har politimeldt Wærner for truslar etter å ha «blitt kjefta huda full» av han ved sjekkpunktet i Tana. Halvorsen leidde løpet, men kjem ikkje til ...


Forseinkingar eller nedetid på digitale utgåver og tenester vert ikkje godskrive. For å få tilgang til vår internetteneste og kunne nytte deg våre tenester, må du akseptere avtalevilkåra. Dette inneber at det ikkje vert gjeve refusjon for betalt inn beløp. Priser for abonnement kan bli justert og nye prisar vil kome fram av nettsidene. Du kan flytte abonnementet til ny fast adresse eller til ferieadresse. Kjøpar kan sjølv, når som helst bestille stopp av abonnementet ved utløp. Abonnementet går ut perioden du har betalt for. Ved oppseiing går abonnementet ut perioden du har betalt for, men vert stoppa etter dette. For å kunne behalde eit studentabonnement må det innan 1. Vilkåra kan endrast utan nærare varsel, men ved større endringar vil du bli bedt om å lese gjennom og akseptere vilkåra på ny. I tillegg vert papiravisa levert til registrert adresse. Det henvises til opphavsrettsloven.
show more
Post cover
Image courtesy of "Østlandets Blad"
Langhus-mannen trakk seg – har politianmeldt konkurrent på grunn av trusler

Langhus-mannen Kristoffer Halvorsen er blant landets fremste hundekjørere. Nå har han trukket seg fra Finnmarksløpet på grunn av trusler.


– Wærner snakker om at en av «handlerne» mine har filmet ham, noe som ikke er sant. Det er flere lokale med i det 1200 kilometer lange løpet. Halvorsen har politianmeldt Wærner for trusler etter å ha «blitt kjeftet huden full» av ham ved sjekkpunktet i Tana.