Marte Olsbu

 
 
Post cover
Image courtesy of "Dagsavisen"
Rørt Olsbu Røiseland legger opp og takker ektemannen: – Min største støttespiller

Marte Olsbu Røiseland (32) tørket tårer og takket ektemannen Sverre da hun annonnserte at karrieren som skiskytter avsluttes i Holmenkollen denne uken.


Opptakten til det som skulle bli skiskytterstjernens siste sesong ble alt annet enn enkel. Vi er så glade for alt Marte har gitt oss og det norske folk gjennom så mange år, og det er leit å innse at karrieren avsluttes her i Holmenkollen. Olsbu Røiseland vant verdenscupen sammenlagt i 2021/22-sesongen og har totalt gått seirende ut av 17 verdenscuprenn. Totalt har hun vunnet 13 gull og fire bronse i VM-sammenheng. Men vi ønsker henne all mulig lykke i fremtiden og ser frem til å treffes utenom konkurransearenaen, sier generalsekretær Morten Djupvik. Det ble fem gull og to bronse. Det har vi ikke prøvd ennå, sa 32-åringen og tørket tårer. Det tror jeg kroppen min kommer til å sette pris på, sa veteranen og takket for elleve år i landslagssystemet. [ Jeg har vært sjukt tålmodig, sa hun. Det er rart og trist, men det føles også rett, sa hun. Jeg er så glad i det livet vi har hatt og all hjelp jeg har fått av deg.
show more
Post cover
Image courtesy of "Eurosport"
Bekreftet: Marte Olsbu Røiseland legger opp etter Holmenkollen: – Det føles rett

Skiskytteren Marte Olsbu Røiseland gir seg etter sesongavslutningen i Holmenkollen denne uken.


Vi er så glade for alt Marte har gitt oss og det norske folk gjennom så mange år, og det er leit å innse at karrieren avsluttes her i Holmenkollen. Totalt har hun vunnet 13 gull og fire bronse i VM-sammenheng. Det ble fem gull og to bronse. Det har vi ikke prøvd ennå, sa 32-åringen og tørket tårer. Det tror jeg kroppen min kommer til å sette pris på, sa veteranen og takket for elleve år i landslagssystemet. Det er rart og trist, men det føles også rett, sa hun.
show more
Post cover
Image courtesy of "Radio Haugaland"
Bekreftet: Marte Olsbu Røiseland legger opp etter sesongavslutningen i Holmenkollen

Sport: Det bekreftet Froland-jenta da hun møtte pressen i Oslo tirsdag. Den profilerte og meritterte skiskytteren er den mestvinnende norske kvinnelige ...


Olsbu Røiseland vant verdenscupen sammenlagt i 2021/22-sesongen og har totalt gått seirende ut av 17 verdenscuprenn. Totalt har hun vunnet 13 gull og fire bronse i VM-sammenheng. Det ble fem gull og to bronse.


Post cover
Image courtesy of "dagbladet.no"
I tårer: - Det verste

Skiskytteren Marte Olsbu Røiseland (32) gir seg etter sesongavslutningen i Holmenkollen denne uka.


Hun var ikke det råeste talentet i ung alder, men hun har fått vanvittig mye ut av karrieren sin, spesielt med sju medaljer i Anterselva og fem medaljer i OL i fjor. Totalt har hun vunnet 13 gull og fire bronse i VM-sammenheng. - Det er veldig synd.


Post cover
Image courtesy of "fvn.no"
(+) Skiskytterdronningen takket Sirdal-trener: – Hadde ikke blitt mye gull uten ham

Marte Olsbu Røiseland (32) går sine siste renn som skiskytter til helgen. Samtidig som hun annonserte karrierestopp takket hun treneren som har fulgt henne ...


Post cover
Image courtesy of "Newsner Norsk"
Sjokkbeskjeden: Marte Olsbu Røiseland slutter med skiskyting – her er grunnen

Marte Olsbu Røiseland (32) fra Froland er en av de fremste skiskytterene vi har her til lands. Hun har de siste sesongen slitt med skader og kroppen har ikke ...


Dette er veldig trist, men det føles også utrolig rett, sier en gråtkvalt Olsbu Røiseland. Det tror jeg kroppen kommer til å sette veldig pris på, sier Olsbu Røiseland på tirsdagens pressekonferanse. – Jeg har ikke motivasjonen som skal til for å gjøre jobben som kreves for å bli best hver dag. – Det har vært en avgjørelse som ikke ble tatt i går. Jeg føler tiden er inne, sier Røiseland til [VM-bronsemedalje i jaktstarten i Oberhof](https://no.newsner.com/kjendis/marte-olsbu-roiselands-ektefolte-ord-etter-den-toffe-tiden-uvirkelig/).
show more
Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Stjernene legger opp: – Det blir litt av en oppgave for damelaget

Johannes Thingnes Bø (29) kaller karrieren til Tiril Eckhoff (32) for fantastisk og kommer aldri til å glemme stafettene de hadde sammen.


– Det var litt av en konkurranse. Så er det jo kjedelig å miste så gode lagkamerater og gode skiskyttere, sier Tarjei Bø og fortsetter: Jeg hadde lillebror på sisteetappen og de to største skiskytterne i Marte og Tiril på de andre to etappene. Det blir litt av en oppgave for det norske damelaget å fylle tomrommet etter dem, sier [Thingnes Bø ](https://www.vg.no/tag/johannes-thingnes-boe)og fortsetter: Og det ble jo en pangstart på det mesterskapet. De har vært forbilder og vært opptatt av å utvikle seg hele tiden, sier han. – Vi har savnet Tiril masse i år. Men det er helt klart at det blir annerledes for damelaget. Det er på mange måter knallgode muligheter for damelaget de neste årene. De kan legge seg med både gul trøye og pokaler. Vi kom inn for fem år siden og var så heldige med at utøverne var i sin beste alder. – Det blir jo tøft.
show more
Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Gjør som Olsbu Røiseland - legger opp

Skiskytingstjernen Denise Herrmann-Wick (34) setter karrierepunktum etter helgens verdenscup i Holmenkollen.


Herrmann-Wick dro hjem fra årets VM på hjemmebane i Oberhof med gull på sprinten og to sølvmedaljer. 34-åringen takker alle som har støttet og trodd på henne på veien. Denise Herrmann-Wick gjør som Marte Olsbu Røiseland og avslutter skiskytingskarrieren i Holmenkollen.