Martin Ødegaard

 
 
Post cover
Image courtesy of "dagbladet.no"
Bilder fjernet

Arsenal-kaptein Martin Ødegaard (24) og« Skal vi danse»-profil Helene Spilling (26) ble avbildet sammen på London Football Awards mandag.


Etterpå poserte han for fotografene med pokalen, på flere av disse bildene var Spilling med. Ødegaard ble kåret til årets spiller i London på prisgallaen. Så lenge vi ikke har rettighetene til bildene må vi enten legge de skjult eller slette, sier Dorthellinger til Dagbladet.


Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Kommentar: Ødegaard fortjener mer virak!

Tenk hvor mye vi hadde snakket om Martin Ødegaard dersom det ikke hadde vært for Erling Braut Haaland....


Siden den gang er det stort sett fotballens lilleputter - og Norge - som har en mesterskapsfri statistikk. For Arsenal er det i alle fall bare å takke å bukke hele veien til banken, og potensielt til en etterlengtet Premier League-tittel. Etter returen mot Sporting Lisboa i Europa League, er det en hjemmekamp mot Crystal Palace som gjenstår før Ødegaard kan rette blikket mot den store, uløste oppgaven: Å styre Norge til et etterlengtet sluttspill. Han styrer Arsenals midtbane med en ro og et overblikk som er akkurat det klubben trenger, effektivt assistert av muskelkraft rundt seg i London-klubbens midte. Et søk i tekstarkivet Retriever for de siste månedene viser for eksempel at det skrives betydelig mer om Erling Braut Haaland enn om Martin Ødegaard. [Kapteinen på Arsenal ](https://www.vg.no/sport/fotball/i/ab8x27/oedegaard-og-spilling-sammen-paa-fest)og det norske landslaget får ikke lite oppmerksomhet.
show more
Post cover
Image courtesy of "730.no"
Britiske medier omtaler romanseryktene

Martin Ødegaard og Helene Spilling setter fart på romanseryktene, også i britiske medier. Nå spekulerer The Sun i om de dater.


Se også:


Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Bildene ble spredd overalt – nå er de fjernet

Tirsdag dukket et bilde av Arsenal-kaptein Martin Ødegaard (24) og proffdanseren Helene Spilling (26) fra London Football awards mandag kveld.


Det har foreløpig ikke lykkes Nettavisen å få en kommentar fra verken Spilling eller Ødegaard. Vi har ikke rettigheter til de lenger, forteller visuell redaktør i NTB, Christina Dorthellinger til Nettavisen. Det betyr at vi ikke lenger har rettigheter til å formidle de bildene.


Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Martin Ødegaard og Helene Spilling setter fyr på romanserykter

GOD KVELD NORGE (TV 2): Arsenal-kapteinen ble mandag kåret til Londons beste fotballspiller. Det feiret han tilsynelatende med proffdanseren.


– Jeg tror jeg på en måte bare har innsett at sånt skjer. De har veldig lyst til at jeg skal få meg kjæreste, tror jeg, sier hun lattermild, og legger til: Sky Sports ekspert Jamie Redknapp mener at Ødegaard for tiden er den beste midtbanespilleren i Premier League. Det har blitt en del av hva jeg er og hva jeg har å tilby til folk. Spilling har vunnet 23 NM-medaljer i dans, og kom i år på en Drammenseren Martin Ødegaard (24) og Helene Spilling (26) fra Gjerdrum var mandag kveld sammen i London.
show more
Post cover
Image courtesy of "dagbladet.no"
Derfor ble bildene fjernet

Arsenal-kaptein Martin Ødegaard (24) og «Skal vi danse»-profil Helene Spilling (26) ble avbildet sammen på London Football Awards mandag.


Ødegaard ble kåret til årets spiller i London på prisgallaen. - Det har jeg ikke hørt om. Så lenge vi ikke har rettighetene til bildene må vi enten legge de skjult eller slette, sier Dorthellinger til Dagbladet.


Post cover
Image courtesy of "Se og Hør"
Dukket opp sammen

Arsenal-kapteinen Martin Ødegaard (24) og «Skal vi danse»-profil Helene Spilling (26) var å se sammen på London Football Awards mandag.


Ødegaard var ikke den eneste Arsenal-spilleren som ble hedret på mandagens galla. Jeg synes det viser hvor langt vi er kommet som klubb og at det vi gjør i år er veldig spesielt, sa nordmannen til London-avisen Evening Standard, ifølge VG. - Denne prisen ønsker jeg å dele med hele laget.


Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Ødegaard og Spilling sammen på fest

Arsenal-stjernen Martin Ødegaard (24) mottok prisen som årets spiller i London. Sammen med ham på rød løper var danseprofilen Helene Spilling (26).


3 4 I «Skal vi danse: All Stars» ble det tredjeplass sammen med Aleksander Hetland i 2022.


Post cover
Image courtesy of "Drammens Tidende"
(+) Martin Ødegaard engasjerte seg for lagkameraten: – Det er en grusom situasjon som alle føler på

Martin Ødegaard ga fra seg kapteinsbindet til den ukrainske medspilleren Oleksandr Zintsjenko i kamp mot Leicester den 25. februar. Det var da et drøyt år siden ...


Drammens Tidende er en del av Amedia, og vi er ansvarlig for dine data. Vi bruker cookies og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene du ser og bruker. Martin Ødegaard bruker muligheten til å si ifra når det er noe han reagerer på.


Post cover
Image courtesy of "Sosialnytt.com"
Helene Spilling og Martin Ødegaard setter fart i romanseryktene: Dukket opp på rød løper sammen

Fotballspiller Martin Ødegaard (24) og proffdanser Helene Spilling (26) dukket opp sammen på London Football Awards, der fotballstjernen fikk prisen for ...


Jeg synes det viser hvor langt vi er kommet som klubb og at det vi gjør i år er veldig spesielt, uttalte Ødegaard, ifølge Ødegaard har hatt en fantastisk sesong for Arsenal. VG har også omtalt saken, og var i kontakt med Spilling tirsdag ettermiddag.


Post cover
Image courtesy of "Drammens Tidende"
Dukket opp på rød løper sammen

Martin Ødegaard stakk av med den gjeveste prisen under London Football Awards mandag kveld. På rød løper hadde han med seg Helene Spilling.


Les også


Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Norge må stå på skuldrene til Ødegaard og Haaland

Når Ståle Solbakken utvider troppen til 26 spillere er det usikkerhet som rår.


ERLING BRAUT HAALAND og Martin Ødegaard må levere som i England om Norge skal ha en mulighet på Tyskland 2024. LIKEVEL ER DET folk med norsk pass, i hvert fall én, som mener Martin Ødegaard er dusinvare og at alle landslag har sine Ødegaarder. MARTIN ØDEGAARD HAR det siste halvåret blitt en av verdens beste fotballspillere i sin posisjon. Spania fordi de er Spania, et lag som stort sett alltid vinner. Samtidig må de øvrige spillerne prestere på sitt beste – jevnere, bedre og gjennom 90 minutter. I et fotballfaglig perspektiv, basert på alt Norges landslagskaptein har levert siden sesongstart i England, blir det rett og slett for dumt. I ytringsfrihetens navn er det helt ålreit. Vi har gått på trynet i juni, august, september og oktober også, for ikke å snakke om november. Det er det deilige med fotballen. Det er ikke bare måneden mars som har plaget norsk landslagsfotball. Det er 23 år siden. To perioder som korrespondent for Dagbladet i London.
show more
Post cover
Image courtesy of "dagbladet.no"
Vekker oppsikt i utlandet

Etter at proffdanser Helene Spilling (26) og Arsenal-kaptein Martin Ødegaard (24) dukket opp sammen på London Football Awards mandag, har romanseryktene ...


[Drammens Tidende](https://www.dt.no/da-mange-tvilte-og-avskrev-ham-holdt-martin-odegaard-fast-i-drommen-han-fikk-rett-hadde-gjort-alt-det-samme-igjen/f/5-57-2094133), som nylig møtte han i London. [Romerikes Blad](https://www.rb.no/vil-ikke-kommentere-romanseryktene/s/5-43-1979937) opp utenfor «Skal vi danse»-profilens dansestudio i Oslo i håp om å få en kommentar. Og: «Han har utløst rykter om at han har en ny kjæreste, etter at han ble sett sammen med danseren Helene Spilling».
show more
Post cover
Image courtesy of "dagbladet.no"
Dukket opp sammen

Arsenal-kapteinen Martin Ødegaard (24) og Helene Spilling (26) var å se sammen på London Football Awards mandag.


Ødegaard var ikke den eneste Arsenal-spilleren som ble hedret på mandagens galla. Ødegaard ble tildelt prisen som årets spiller i London-fotballen. Den norske landslagskapteinen fikk prisen som årets beste Premier League-spiller under London Football Awards.


Post cover
Image courtesy of "Newsner Norsk"
Etter intense romanserykter: Helene Spilling og Martin Ødegaard svarer på det alle lurer på

Helene Spilling (26) er en av proffdanserne i Skal vi danse som har imponert det norske folk, og kunne skimte med en seier i programmet med Simon Nitche i ...


LES MER: Men så gikk det ikke så veldig bra, så jeg måtte ringe henne, fortalte Spilling. Men Spilling har ikke lagt skjul på at hun fikk en tøff start på oppholdet.


Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Martin Ødegaard og Helene Spilling dukket opp sammen på rød løper

Mandag kveld ble Martin Ødegaard (24) og Helene Spilling (26) avbildet sammen på den røde løperen. Anledningen var London Football Awards, der den norske ...


Jeg synes det viser hvor langt vi er kommet som klubb og at det vi gjør i år er veldig spesielt, uttalte Ødegaard, ifølge Den norske landslagskapteinen har storspilt for London-klubben denne sesongen, og de rødkledde fra Emirates topper Premier League så langt. Hun hadde for anledningen på en svart kjole, mens Ødegaard stilte i dress. I den anledning stilte en rekke fotballprofiler på den røde løperen – der altså Spilling også fikk posere for fotografene. Den norske duoen har siden bildet dukket opp skapt flere spekulasjoner, blant annet i sosiale medier. Det har foreløpig ikke lykkes Nettavisen å få en kommentar fra verken Spilling eller Ødegaard.
show more
Post cover
Image courtesy of "Se og Hør"
Bilder fjernet

Arsenal-kaptein Martin Ødegaard (24) og «Skal vi danse»-profil Helene Spilling (26) ble avbildet sammen på London Football Awards mandag.


Ødegaard ble kåret til årets spiller i London på prisgallaen. Så lenge vi ikke har rettighetene til bildene må vi enten legge de skjult eller slette, sier Dorthellinger til Dagbladet. Bildet ble tatt av Shutterstock og lagt ut i NTBs bildebase.


Post cover
Image courtesy of "Drammens Tidende"
Martin Ødegaard og Helene Spilling dukket opp sammen på rød løper

Fotballstjernen og proffdanseren tett omslynget da han ble hedret for sin eventyrsesong.


Jeg synes det viser hvor langt vi er kommet som klubb og at det vi gjør i år er veldig spesielt, uttalte Ødegaard, ifølge Hun hadde for anledningen på en svart kjole, mens Ødegaard stilte i dress. Den norske landslagskapteinen har storspilt for London-klubben denne sesongen, og de rødkledde fra Emirates topper Premier League så langt. Den norske duoen har siden bildet dukket opp skapt flere spekulasjoner, blant annet i sosiale medier. I den anledning stilte en rekke fotballprofiler på den røde løperen – der altså Spilling også fikk posere for fotografene. Det har foreløpig ikke lykkes Nettavisen å få en kommentar fra verken Spilling eller Ødegaard.
show more