Morgan Freeman

 
 
Post cover
Image courtesy of "Newsner Norsk"
Morgan Freeman sett med hanske på venstre hånd på Oscar-utdelingen - årsaken er hjerteskjærende

Filmen «Everything Everywhere All At Once» dominerte prisene, mens det var individuell suksess for blant annet Brendan Fraserm Jamie Lee Curtis, Michelle Yeoh ...


Når det er sagt, er han en av mine favorittskuespillere gjennom tidene. Derfor undret fansen seg over det faktum at han hadde tatt på seg en svart hanske da han dukket opp på scenen under årets Oscar-galla i går kveld. Et nikk til en tidligere karakter han har spilt? Heldigvis var det flere som hadde et godt øye til stede som oppdaget det og kommenterte i fleng på sosiale medier. Morgan Freeman er en av de mest ikoniske, gjenkjennelige skuespillerne av sin generasjon. Men blant prakten, storheten og trofeene var det et øyeblikk med Morgan Freeman som kanskje ble oversett av mange ved den 95.
show more