Reddit

 
 
Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Nettsamfunnet Reddit var nede

Diskusjonsplattformen og nettsamfunnet Reddit var nede tirsdag kveld. Det melder de selv på sine statussider. I en oppdatering skriver Reddit at de har ...


Myndighetene undersøker og følger situasjonen nøye, skriver det danske utenriksdepartementet i en epost til det svenske nyhetsbyrået TT. – For vår del er vi ikke interessert i noen konfrontasjon mellom USA og Russland. I forrige uke lovet USA en dusør på 5 millioner dollar for informasjon som kan lede til at ADF-lederen Seka Musa Baluku blir tatt. Ifølge Pentagon styrtet en overvåkningsdrone av typen MQ-9 i Svartehavet etter at et russisk Su-27-jagerfly kolliderte med den. Det går fram i en melding fra gruppas informasjonskanal Amaq. Reddit ble etablert i 2005 av to studenter fra delstaten Virginia.
show more