Tiril Eckhoff

 
 
Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Skiskytter Tiril Eckhoff legger opp: – Det har vært et krevende år

Tolv mesterskapsgull og 29 enkeltseire i verdenscupen er nok for Tiril Eckhoff (32). Hun legger opp.


Det var VM på hjemmebane, og hun hadde ikke levert på det nivået i det hele tatt, mimrer Lunde. Når man har hatt dem på laget hele veien, vært med på deres opp- og nedturer, så er det kjedelig at det blir sånn. – For Norge blir det et kjempetomrom. – Jeg fikk oppleve å bli verdensmester på hjemmebane i 2016. – Det har vært et krevende år og ganske rart for meg å ikke være med på reiser, konkurranser og samlinger. – Vi var forberedt på det, men vi ville ikke at det skulle ende sånn. Det har vært en stor utfordring. Jeg er stolt av det jeg har fått til og kommer alltid til å se tilbake på årene som skiskytter med et smil, skriver 32-åringen videre. Jeg har fått god oppfølging av både trenere og støtteapparat og beholdt kontakten med lagvenninner, så det har vært en veldig fin greie. Det har vært en vanskelig sesong. Tirsdag ble det kjent at også Marte Olsbu Røiseland Men det er tøft og trist for oss som har vært med de siste fem årene, sier Kaas.
show more
Post cover
Image courtesy of "Dagsavisen"
Tiril Eckhoff legger opp: – Rart og litt trist, men deilig

Skiskytterstjernen Tiril Kampenhaug Eckhoff (32) har valgt å legge opp etter en tung sesong med motgang og uten konkurranser.


Eckhoff oppgir videre at hun ikke har motivasjonen som skal til for å fortsette. Jeg har fått god helsehjelp og er blitt godt fulgt opp, men har funnet ut at det ikke er noe å gå skirenn på, sa hun til – Det første er VM i Holmenkollen i 2016. Å få oppleve tre forskjellige olympiske mesterskap er også noe jeg setter veldig høyt, i tillegg til å vinne alle medaljene, selvsagt, sier hun. Det er rart og litt trist, men også ganske deilig, sier Eckhoff. Det siste året har jeg stått litt på sidelinjen, så det føles i grunnen som en naturlig overgang til steget jeg nå har tatt, beslutningen om å legge opp.
show more
Post cover
Image courtesy of "dagbladet.no"
Tiril Eckhoff legger opp

«Jeg gir meg som skiskytter nå», åpner Eckhoff Instagram-innlegget med. «Jeg har fått oppleve mye og føler meg utrolig heldig som har fått leve drømmelivet ...


Jeg har fått god oppfølging av både trenere og støtteapparat og beholdt kontakten med lagvenninner, så det har vært en veldig fin greie, sier Eckhoff. Jeg har fått god helsehjelp og blitt godt fulgt opp, men har funnet ut at det ikke er noe å gå skirenn på, sa hun videre. Jeg er stolt av det jeg har fått til og kommer alltid til å se tilbake på årene som skiskytter med et smil», avslutter hun i innlegget. Hun har i ettertid slitt med søvnproblemer og andre helseutfordringer og deltok ikke under VM i Oberhof. Det er en utøver som har vært helt ekstrem, sier Ola Lunde til - Etter mye sykdom og et tøft år så kjenner jeg på motivasjonen, og at den mangler rett og slett.
show more
Post cover
Image courtesy of "NRK"
Tiril Eckhoff legger opp

Etter en krevende periode, har Tiril Eckhoff (32) valgt å legge opp som skiskytter. Det skjer ett år etter at hun gikk sitt siste renn.


Til sammen har hun sanket inn ti gull, to sølv og tre bronsemedaljer i verdensmesterskap. – Det er absolutt VM i Oslo. I VM har hun en haug av gullmedaljer. I sitt siste OL, Beijing 2022, ble det tre medaljer. Det er en utøver som har vært helt ekstrem, sier Lunde. Det er rart og litt trist, men også ganske deilig, sier Eckhoff i pressemeldingen.
show more