Conan O`Brien

 
 
Post cover
Image courtesy of "Medier24"
Plutselig dukket superstjernen opp i studentradioen

Onsdag ettermiddag ble noe litt utenom det vanlige for studentradioen i Oslo, Radio Nova – da den amerikanske talkshowverten og komikeren Conan Christopher ...


– Vi har ikke for vane å få kjendiser av den kaliber i studio. Programmet har blant annet blitt omtalt i – Plutselig dukket det opp en busslast med amerikanere med kamerautstyr og i det hele tatt, forteller fagsjef Alexander Hellstenius til Medier24.


Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Med på innslag med idol: – Helt surrealistisk!

Flere observerte den amerikanske talkshow-stjernen Conan O`Brien på Karl Johans gate i Oslo onsdag ettermiddag: – Jeg kommer til å leve noen dager på dette!


– Jeg tror jeg lo! På flyturen skal O`Brien ha sagt til en medpassasjer at han jobber med en TV-spesial der han møter fans over hele verden. Det var ganske nervepirrende å gjøre det på engelsk, sier Kvelstad. – Jeg ønsket egentlig bare å ta bilde med han. Plutselig sto vi der i ti minutter, sier han sjokkert. Det er jo Conan O`Brien!».
show more