Desta Marie Beeder

 
 
Post cover
Image courtesy of "Sosialnytt.com"
Desta forteller om det vonde utenforskapet – og har en viktig beskjed til unge som opplever det samme

Det var først da Desta Marie Beeder begynte å studere og senere fikk jobb som værmelder i TV2 at hun ble en del av en fin og raus gjeng.


– Livet er langt, og det du går gjennom nå er bare en fase. Men det var definitivt et sårt utenforskap hun opplevde i barne- og ungdomsårene. Det var først da Desta Marie Beeder begynte å studere og senere fikk jobb som værmelder i TV2 at hun ble en del av en fin og raus gjeng.


Post cover
Image courtesy of "Newsner Norsk"
Desta Marie Beeder åpner opp om sorgen: "Veldig rar dag"

Programleder Desta Marie Beeder (35) er en del av den herlige gjengen i «God morgen Norge» på TV 2. Mange kan nok si seg enig i at «God morgen Norge er et ...


Det var starten på et nytt kapittel og slutten på et annet – mitt liv med mormor. Hver fredag etter skoletid tok jeg bussen alene hjem til henne i Fyllingsdalen, sier Desta til nettstedet – For meg ble det en veldig rar dag. Med henne kunne jeg prate om alt. Programleder Desta Marie Beeder (35) er en del av den herlige gjengen i «God morgen Norge» på TV 2. I tillegg til å lede «God morgen Norge», leder også Desta Marie Beeder TV 2-programmet «Rydderevolusjonen».
show more