Kiesza

 
 
Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Kiesza flyttet til Norge: – Trenger norsk kjæreste

Den kanadiske popstjernen (34) har flyttet inn på hytte i Lillehammer for å få en «ny start» etter bilulykken som satte en bråbrems for karrieren.


– VGs lesere er de første som får vite at jeg i tillegg lager en langfilm. – Jeg kan oppleve helt psykedeliske ting i hodet, som er vanskelig å beskrive. – Jeg vil ha en ny start, på et fredfullt sted. Det må jeg snart. Litt sånn: La oss hjelpe Kiesza med å finne en norsk mann, sier hun og ler. Det er jo de enkle tingene i livet som betyr noe. Jeg har ennå ikke besøkt Fagernes. – Det endte med en veldig alvorlig hjernerystelse, en traumatisk hjerneskadetraumatisk hjerneskadeTraumatisk hjerneskade er definert som en endring i hjernens funksjon som er forårsaket av en ytre kraft. Selv om det går fremover, plages jeg mye med klasehodepine og trykk i hjernen. Men nå beveger jeg meg tilbake til dance igjen, bare på en litt annen måte. – Jeg elsker Norge. Men om det er genene eller hjertet som har skapt denne lengselen i meg, vet jeg ikke, sier Kiesza smilende når VG møter henne i platestudio i Oslo.
show more