Liverpool FC

 
 
Post cover
Image courtesy of "Liverpool.no"
Ingen Trent for England, Henderson er inne

Greath Southgate har valgt Reece James og Ben Chilwell (Chelsea), John Stones og Kyle Walker (Manchester City), Luke Shaw (Manchester United), Eric Dier ( ...


Av øvrige Liverpool-spillere er foreløpig Ibrahima Konaté (Frankrike), Andy Robertson (Skottland) og Caoimhín Kelleher (Irland) tatt ut for sine landslag. Southgate vraket Raheem Sterling (Chelsea), Conor Coady (Everton/Wolves), Callum Wilson (Newcastle) og Ben White (Arsenal), i tillegg til Trent, fra troppen som tok seg til VM-kvartfinale i Qatar. Greath Southgate har valgt Reece James og Ben Chilwell (Chelsea), John Stones og Kyle Walker (Manchester City), Luke Shaw (Manchester United), Eric Dier (Tottenham), Harry Maguire (Manchester United) og Marc Guéhi (Crystal Palace) i forsvar.
show more
Post cover
Image courtesy of "Liverpool.no"
Bajcetic mister resten av sesongen

Dårlige nyheter fra stjerneskuddet i jakten på Champions League-plass.


Vi må bare la det roe seg og så vil vi se når han kan komme tilbake. «Jeg vil også si takk til dere røde for all støtten gjennom sesongen og jeg forsikrer dere om at jeg vil gjøre mitt beste for å komme tilbake sterkere enn noen gang», etterfulgt av et rødt hjerte. «Det er veldig trist å si farvel til denne fantastiske sesongen for meg men jeg forstår dette er en del av fotballen og vil bare gjøre mer sterkere fysisk og mentalt.»
show more
Post cover
Image courtesy of "Liverpool.no"
Full krangel blant ekspertene om Trent

Nå krangles det blant ekspertene om Trents rolle i Liverpools suksess og fiasko. Midt i debatten er Skys Jamie Carragher og vår spaltist David Lynch.


Han blir hamret når Liverpool taper uansett om han er skyld i det. Om Liverpool kommer tilbake til å være et av de beste lagene i Europa, da er han din mann. – Hvis Liverpool prøver å kvalifisere seg for Champions League på en årlig basis, er jeg ikke sikker Trent er din mann på høyrebacken. – Han trenger å tenke lenge ved slutten av sesongen om hvor han står som en høyreback, og jeg har alltid forsvart han fordi han har spilt i et av de beste lagene i verden. Det er Jürgen Klopps avgjørelse med tanke på hvor god den høyrebacken er og hvor mye han koster, men den gutten trenger seriøs konkurranse. – Liverpool er på et punkt hvor de må gå og kjøpe en ny høyreback.
show more
Post cover
Image courtesy of "Liverpool.no"
Milner tangerte Beckham og Gerrard

37 - James Milner will be the oldest Englishman (37d 70d) to start in a UEFA Champions League match since David Beckham in April 2013 (37y 335d), while tonight ...


Dessverre, over to kamper og til tider denne sesongen har vi vært på vårt beste i perioder men ikke nok. De er alle store kamper nå, vi må gå inn i hver kamp og forhåpentligvis fortsette prestere den måten vi ønsker. Men jeg tror over i kveld og den første kampen vi hadde perioder hvor vi spilte godt, og jeg tror ikke perioder er nok mot et lag som har den erfaringen og kvaliteten som de har, sier Milner til
show more