Zaptec

 
 
Post cover
Image courtesy of "Finansavisen"
Zaptec til værs etter hardt slag for Easee i Sverige: – Kan se dobling

Oslo Børs faller 0,22 prosent fra start. Zaptec skyter opp etter Easee-forbud i Sverige: – Kan se dobling, mener analytiker.


I de andre markedene estimerer ABG at Easee og Zaptec har en markedsandel på 20-30 prosent hver. Easee har trolig en markedsandel på rundt 50 prosent i Norge, mens Zaptec har rundt 40 prosent. Kontrakten forventes å bidra med mer enn fem millioner euro i årlig omsetning når den er fullt implementert. – Energi-tradere klarer nesten ikke å finne en grunn til å kjøpe «dippen» før vi er forbi neste runde med lagertall. Fallet sent på tirsdag var ganske forbløffende ifølge Rebecca Babin, senior energi-trader i CIBC Private Wealth. Oslo Børs åpnet rett ned onsdag og fallet har tiltatt.
show more