Ingvild Flugstad Østberg

2023 - 3 - 16

Østberg avslører Johaugs tydelige beskjed: «Ingvild, nå er du for tynn» (NRK)

Som gjest i Lindmo, åpner Ingvild Flugstad Østberg opp om bakgrunnen om hvorfor hun fikk startnekt – og hvordan hun har klart å komme seg på rett kjøl.

– Det er et godt spørsmål, for ingen har sagt det noen gang. Det er ikke farlig å si at man har hatt en spiseforstyrrelse, eller har det. – Det er ikke et farlig ord. Jeg tror det er det selvdestruktive hodet mitt som er der med en gang, at «nå tenker den og den at jeg er sånn og sånn». Jeg har vært ærlig hele veien, men så sitter man alltid med en følelse om man skulle delt mer. Jeg fikk kanskje delt mer enn tidligere, og jeg håper det kan bli et fint intervju, sier hun. – Jeg tok det opp da fordi de hadde vært en negativ utvikling lenge. Jeg har ikke vært opptatt av om det har vært en spiseforstyrrelse, men hva jeg skal gjøre for å komme meg ut av min situasjon. Det er en bra ting for å bli verdens beste skiløper. Det var på en joggetur i fjor vår Johaug valgte å være så direkte. Det jaget gjorde at det gikk feil vei, sier Østberg. I VM tok hun fem medaljer på fem øvelser.

«Ingvild, nå er du for tynn» (Dagbladet.no)

Ingvild Flugstad Østberg åpner opp om praten hun hadde med Therese Johaug.

Men det har vist seg å være vanskeligere enn som så for min del. Det endte med at hun fikk startnekt sesongen etter. Jeg har lagt ned ekstremt mye jobb, gjort mitt beste, følt meg bra og storkost meg med å være med på skirenn igjen. Det er en bra ting for å bli verdens beste skiløper. - Hun var en av dem som tydelig sa: «Ingvild, nå er du for tynn. Det skjedde på en joggetur i fjor vår.

Post cover
Image courtesy of "Newsner"

Ingvild Flugstad Østbergs innrømmelse: Fikk klar beskjed av ... (Newsner)

Ingvild Flugstad Østbergs innrømmelse: Fikk klar beskjed av Therese Johaug · Ingvild Flugstad Østberg har gjort seg godt bemerket i skisporet i mange år nå og ...

– Det er ikke et farlig ord. Men det var en samtale hun likevel trengte. Det er ikke farlig å si at man har hatt en spiseforstyrrelse, eller har det. – Jeg satte veldig høye krav til meg selv. Du må spise bedre og mer.», skal den tidligere lagvenninnen ha sagt. Det er mange nyanser i ordet. Det er en bra ting for å bli verdens beste skiløper. Det har selvfølgelig påvirket henne i stor grad. Jeg er virkelig motivert for å gjøre jobben som trengs, delte Østberg til [mai ](https://no.newsner.com/kjendis/ingvild-flugstad-ostberg-deler-vemodig-helsebeskjed-jeg-gjor-kanskje-ikke-ting-bra-nok/)i fjor fikk vi den triste beskjeden om at Ingvild ikke ville være med på landslaget neste sesong. Før OL ble hun LES MER:

Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"

Johaug ga Østberg klar beskjed: «Ingvild, nå er du for tynn» (Nettavisen)

I fredagens utgave av NRK-programmet Lindmo snakker Ingvild Flugstad Østberg ut om spiseutfordringene som førte til at hun fikk startnekt i 2019.

Det er ikke farlig å si at man har hatt en spiseforstyrrelse, eller har det. – Det er ikke et farlig ord. Det er en bra ting for å bli verdens beste skiløper. Jeg har ikke vært opptatt av om det har vært en spiseforstyrrelse, men hva jeg skal gjøre for å komme meg ut av min situasjon. Det jaget gjorde at det gikk feil vei, sier Østberg. – Hun var en av dem som tydelig sa «Ingvild, nå er du for tynn.

Post cover
Image courtesy of "Oppland Arbeiderblad"

Fikk kommentarer fra Johaug: «Ingvild, nå er du for tynn» (Oppland Arbeiderblad)

Ingvild snakker om sjokkmeldingen hun fikk av venninnen, mat og helse og veien tilbake hos Lindmo på NRK.

Det har jeg klart og alt jeg har stått i og gått gjennom blir verdt det når man klarer slike ting. – Det er så stort det kan bli å bare være her. Det jaget gjordet at det gikk feil vei, sier Østberg. Det er en bra ting for å bli verdens beste skiløper. Les også Du må spise bedre og mer» fortsatte hun.

Østberg avslører Johaug-beskjed: «Nå er du for tynn» (TV 2)

Det er som gjest i fredagens Lindmo at langrennsstjernen snakker ut. Der forteller Flugstad Østberg at Therese Johaug var blant dem som ga henne en tydelig ...

– Det er ikke et farlig ord. Det er ikke farlig å si at man har hatt en spiseforstyrrelse, eller har det. – Hun var en av dem som tydelig sa «Ingvild, nå er du for tynn.

Post cover
Image courtesy of "ABC Nyheter"

Therese Johaugs brutale beskjed: «Ingvild, nå er du for tynn» (ABC Nyheter)

Ingvild Flugstad Østberg snakker ut på Lindmo på NRK.

Du må spise bedre og mer». Hun forteller også om ordene fra lagvenninne Therese Johaug. – Hun var en av dem som tydelig sa «Ingvild, nå er du for tynn», sier hun som gjest på Lindmo, som sendes på NRK1 fredag kveld

Explore the last week