Johannes Thingnes Bø

2023 - 3 - 16

Rett fra koronasykdom mot seier - Thingnes Bø viste superkrefter (NRK)

Johannes Thingnes Bø (29) hadde slitt med korona og ikke gått skirenn de siste ukene. Tilbake i verdencupen, viste han hvem som fortsatt er best.

– Det eneste man får gjort nå er sabotasje, men det skrinlegger vi med en gang. – Han reagerer jo helt motsatt på det alle reagerer negativt på. – Når det gjelder skyting og den biten, må han ikke høre på meg. Han var suverent raskest på samtlige runder og var totalt 48,8 sekunder raskere enn nest beste mann, Benedikt Doll, i sporet. Svenske Martin Ponsiluoma var nærmest å utfordre om seieren, men heller ikke han klarte å holde tritt på den siste runden. Jeg tror han lot seg inspirere og gleder seg til å gå jaktstart på hjemmebane, sier Northug til NRK. Det er veldig tøft at han er med i skiskytter-sirkuset. – Jeg sa faktisk til mange at nå må det bli junior-VM ellers legger jeg opp. – Jeg har hatt litt kontakt med faren hans de siste årene, og de har hjulpet meg med utstyr. Han klinka til med ti treff og verdenscuppoeng. – Jeg spiste frokost med han i dag tidlig. Det hadde jeg ikke forventet, sier Hedegart til NRK etter verdenscupdebuten.

Post cover
Image courtesy of "VG Nå"

Fra corona til klar seier for Thingnes Bø: – Jeg var nervøs (VG Nå)

HOLMENKOLLEN (VG) Johannes Thingnes Bø (29) ser ut til å være ustoppelig. Tross én bom, var det ingen som klarte å nærme seg.

Jeg sa vel «fuck» inni meg, jeg også, så da er vi synkronisert, sier 34-åringen. Det er irriterende imponerende, hvis det går an å sette sammen til et superlativ. Jeg liker det, for da vet jeg at forventningene er høye til meg. Etter rennet har han senkede skuldre i pressesonen, han forteller om mild sykdom og sterk selvtillit. Men på taket over Oslo gikk verdens beste skiskytter i et forrykende og velkjent tempo i løypene i Holmenkollen. – Det ble det for meg også, men det blir det alltid – så det er ikke noe nytt, sier Thingnes Bø.

Post cover
Image courtesy of "Dagsavisen"

Thingnes Bø med storeslem – tok sin åttende strake sprintseier i ... (Dagsavisen)

Johannes Thingnes Bø (29) tok torsdag sin åttende seier av åtte mulige i skiskyttersprint i vinterens sesong. Stryningen var klart best i Holmenkollen.

I tillegg tok han medalje i alle renn i årets VM (fem gull, ett sølv og én bronse). Han har totalt 16 pallplasser på 19 individuelle renn i verdenscupen denne sesongen (VM ikke inkludert). – Jeg gikk bra på ski, klarte å produsere fart i alle deler av terrenget og gikk billig kroppslig. Å skulle presse seg etter å ha vært litt syk er ikke det som frister mest, men da jeg sto på start kjente jeg at det var en bra dag, sa Thingnes Bø til TV 2. Jeg var spent på skytingen, men hadde god kontroll på hva konkurrentene gjorde og visste hva jeg måtte gjøre for å ha sjanse til å vinne. Thingnes Bø var sikret sammenlagtseieren i verdenscupen allerede før de to siste verdenscuphelgene.

Bø forlenget vanvittig rekke (Dagbladet.no)

Johannes Thingnes Bø tok sin åttende strake sprintseier - har aldri levert en bedre sesong.

Jeg prøvde å gi alt, men tapte sekunder på sisterunden der, sier Lægreid til TV 2. Det blir bare teit, sier storebror Bø. Det gjorde også svenske Martin Ponsiluoma, som var sju sekunder bak etter skytingen. Jeg var litt sånn usikker på hvor jeg sto i forhold til konkurrentene og egen form. Benedikt Doll ble nummer tre. - Jeg var det.

Johannes Thingnes Bø mot siger i Holmenkollen – kan vinne alle ... (Møre)

Thingnes Bø var sikra samanlagtsigeren i verdscupen allereie før dei to siste verdscuphelgane. Han stod over i Östersund sist grunna koronasmitte, ...

Forseinkingar eller nedetid på digitale utgåver og tenester vert ikkje godskrive. For å få tilgang til vår internetteneste og kunne nytte deg våre tenester, må du akseptere avtalevilkåra. Dette inneber at det ikkje vert gjeve refusjon for betalt inn beløp. Priser for abonnement kan bli justert og nye prisar vil kome fram av nettsidene. Du kan flytte abonnementet til ny fast adresse eller til ferieadresse. Kjøpar kan sjølv, når som helst bestille stopp av abonnementet ved utløp. Abonnementet går ut perioden du har betalt for. Ved oppseiing går abonnementet ut perioden du har betalt for, men vert stoppa etter dette. For å kunne behalde eit studentabonnement må det innan 1. Vilkåra kan endrast utan nærare varsel, men ved større endringar vil du bli bedt om å lese gjennom og akseptere vilkåra på ny. I tillegg vert papiravisa levert til registrert adresse. Det henvises til opphavsrettsloven.

Post cover
Image courtesy of "ABC Nyheter"

Thingnes Bø med storeslem i sprint – vant i Holmenkollen (ABC Nyheter)

Johannes Thingnes Bø (29) tok torsdag sin åttende seier av åtte mulige i skiskyttersprint i vinterens sesong. Stryningen var klart best i Holmenkollen.

I tillegg tok han medalje i alle renn i årets VM (fem gull, ett sølv og én bronse). – Jeg gikk bra på ski, klarte å produsere fart i alle deler av terrenget og gikk billig kroppslig. Han har totalt 16 pallplasser på 19 individuelle renn i verdenscupen denne sesongen (VM ikke inkludert). Å skulle presse seg etter å ha vært litt syk er ikke det som frister mest, men da jeg sto på start kjente jeg at det var en bra dag, sa Thingnes Bø til TV 2. Thingnes Bø var sikret sammenlagtseieren i verdenscupen allerede før de to siste verdenscuphelgene. Jeg var spent på skytingen, men hadde god kontroll på hva konkurrentene gjorde og visste hva jeg måtte gjøre for å ha sjanse til å vinne.

Thingnes Bø på vei mot sprintseier i Holmenkollen (TV 2)

Johannes Thingnes Bø er på vei mot seier på onsdagens verdenscupsprint i Holmenkollen. Han hadde én bom på stående skyting, men stryningen gikk forrykende i ...

Jeg følte at jeg gikk bra i sporet. Nå står jeg her med det som ser ut som en ny seier, og det er ekstremt bra. Å presse seg etter å ha vært litt syk er ikke det som frister mest, men da jeg gikk ut fra start, kjente jeg at dette var en bra dag, sier Johannes Thingnes Bø. Jeg hadde en sykdom som var symptomfri, men jeg tok likevel noen dager fri og klarte å trene bra i helgen som var. Jeg var spent på skytingen. Jeg dro ikke på meg laktat.

Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"

Maktdemonstrasjon av Thingnes Bø: Tok seieren i Holmenkollen (Nettavisen)

Til tross for at den suverene nordmannen bommet ett skudd på siste skyting, gikk han i mål med en solid ledelse. Ingen klarte å holde følge med farten til ...

– Ærlig talt, så vet jeg ikke helt hvordan stoda er. Da jeg gikk ut, så kjente jeg at det var en bra dag, sier Thingnes Bø. Johannes Thingnes Bø ble koronasyk i Nove Mesto og valgte å stå over rennene i Östersund. Jeg måtte dessverre se meg slått på sisterunden, sier Lægreid til TV 2. Det var litt som jeg bruker å føle meg under sesongstarten, litt usikker på egen form. Ingen klarte å holde følge med farten til Thingnes Bø i sporet.

Post cover
Image courtesy of "Radio Haugaland"

Johannes Thingnes Bø mot seier i Holmenkollen – kan vinne alle ... (Radio Haugaland)

Thingnes Bø har vært utilnærmelig på sprint denne sesongen. Før torsdagens konkurranse hadde han vunnet alle sju sprintrenn i verdenscupen samt VM-sprinten i ...

I tillegg tok han medalje i alle renn i årets VM (fem gull, ett sølv og én bronse). Sport: Thingnes Bø var sikret sammenlagtseieren i verdenscupen allerede før de to siste verdenscuphelgene. Stryningen er hittil best i Holmenkollen.

Kollen-triumf for suverene Thingnes Bø (TV 2)

Johannes Thingnes Bø tok sin 17. seier for sesongen på torsdagens verdenscupsprint i Holmenkollen. Han hadde én bom på stående skyting, men stryningen gikk ...

Jeg følte at jeg gikk bra i sporet. Nå står jeg her med det som ser ut som en ny seier, og det er ekstremt bra. Å presse seg etter å ha vært litt syk er ikke det som frister mest, men da jeg gikk ut fra start, kjente jeg at dette var en bra dag, sier Johannes Thingnes Bø. Jeg hadde en sykdom som var symptomfri, men jeg tok likevel noen dager fri og klarte å trene bra i helgen som var. Jeg var spent på skytingen. Jeg dro ikke på meg laktat.

Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"

Maktdemonstrasjon av Thingnes Bø: Tok seieren i Holmenkollen (Nettavisen)

Til tross for at den suverene nordmannen bommet ett skudd på siste skyting, gikk han i mål med en solid ledelse. Ingen klarte å holde følge med farten til ...

– Ærlig talt, så vet jeg ikke helt hvordan stoda er. Da jeg gikk ut, så kjente jeg at det var en bra dag, sier Thingnes Bø. Johannes Thingnes Bø ble koronasyk i Nove Mesto og valgte å stå over rennene i Östersund. Jeg måtte dessverre se meg slått på sisterunden, sier Lægreid til TV 2. Det var litt som jeg bruker å føle meg under sesongstarten, litt usikker på egen form. Ingen klarte å holde følge med farten til Thingnes Bø i sporet.

Explore the last week