Ryan Reynolds

2023 - 3 - 16

Post cover
Image courtesy of "E24"

Ryan Reynolds' mobilselskap selges for 14,5 milliarder (E24)

Hollywood-kjendisen gjør seg ikke bare rik på filmlerretet. Nå casher skuespilleren inn godt og vel 3,6 milliarder kroner på sin investering i Mint Mobile.

[CNN](https://edition.cnn.com/2019/11/25/business/ryan-reynolds-mint-mobile-trnd/index.html) kjøpte seg inn i selskapet i 2019, skal fremdeles være en del av Mint Mobile i form av markedsføring. Livet er rart, men jeg er ekstremt stolt og takknemlig, sier Reynolds i en uttalelse på Reynolds skal ifølge magasinet Variety eie om lag 25 prosent av selskapet.

Post cover
Image courtesy of "TV 2"

Ryan Reynolds håver inn etter salg av mobilselskap (TV 2)

Den tyske telegiganten T-Mobile kjøper opp Ka'ena Corporation, som eier mobilselskapene Ultra Mobile og Mint Mobile, for 1,35 milliarder kroner.

Kursraset skapte ringvirkninger på børser i Europa og USA. Og ikke bare i kaserne og felt, sier han. På Wall Street ble store deler av nedgangen hentet inn like før stengetid, da den sveitsiske sentralbanken signaliserte at den kan komme til å hjelpe Credit Suisse, landets nest største bank. Det skjer etter uro knyttet til amerikanske banker og den sveitsiske banken Credit Suisse. Det har jeg både fra jenter og gutter i Forsvaret. Ultimatumet ble først omtalt av Wall Street Journal og bekreftet av selskapet overfor Reuters onsdag. På verdensbasis hevder Tiktok å ha mer enn en milliard brukere. Banken er Sveits' nest største og har hatt betydelige utfordringer de siste årene. Han ble stanset av rettsvesenet. Statsminister Mark Ruttes høyreliberale VVD har gått fra å ha tolv seter til ti. Regjeringsansatte og folkevalgte i en rekke land har blitt instruert til å ikke ha appen på jobbtelefonen, blant annet i USA, Canada og Danmark. På TV 2s nettsider bruker vi og våre partnere informasjonskapsler (cookies) for personlig tilpasning av annonser og måling.

Explore the last week