Sevilla

2023 - 3 - 16

Post cover
Image courtesy of "Aftenposten"

Manchester United trakk Sevilla i Europa League-kvartfinalen (Aftenposten)

Engelske Manchester United er store favoritter i årets Europa League etter at Arsenal røk ut. Følg trekningen her.

Corfernce League vell ?Finale? Fjor årets Champions League finale? Hvis du ser på oddsmarkedet er Napoli nå plutselig tredjefavoritt bak Manchester City og Bayern München. (Edit:) Man må selvsagt slå alle man møter. Haaland ble byttet av etter sine 5 mål antageligvis fordi man oftest blir skadet i siste del av kamper, når det er flere sene taklinger. Til de som påstår at "man må slå alle uansett" så vil æ påpeke at det er seeding i fotballen for en grunn. Den med klart lavest odds er selvsagt soleklar favoritt.Mats Øyvind Jacobsen Arntzen Oddsen på Manchester United ligger på rundt 2.50. mai, mens finalen i Budapest spilles 31. Semifinalene spilles 11. Førstnevnte vant turneringen i 2017. Manchester United trakk Sevilla i kvartfinalen.

Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"

Manchester United møter Sevilla i kvartfinalen i Europa League (Nettavisen)

Det ble klart under trekningen i sveitsiske Nyon fredag. United-laget avanserte fra åttedelsfinalen etter å ha knust Real Betis med 5–1 over to kamper.

mai. og 18. og 20.

Post cover
Image courtesy of "Radio Haugaland"

Manchester United trakk Sevilla i kvartfinalen i europaligaen (Radio Haugaland)

Sport: Manchester United gikk overbevisende videre etter å ha vunnet både på hjemme- (4-1) og bortebane (1-0) over spanske Real Betis.

mai, mens finalen på Puskas Arena i Budapest spilles 31. Semifinalene spilles 11. Manchester United trakk Sevilla i kvartfinalen i europaligaen

Post cover
Image courtesy of "Sporten.com"

Blir tur innom Sevilla og Torino eller Lisboa før finalen (Sporten.com)

Det har vært en hektisk periode for de gjenværende Europaliga-klubbene, etter torsdagens returkamp er det klart for kvartfinale-oppsettet.

Feyenoord/Roma – Leverkusen/Union St. og 18. og 20.

Post cover
Image courtesy of "VG Nå"

Manchester United trakk Sevilla i Europa League-kvartfinalen (VG Nå)

Bookmakerne holder Manchester United som soleklare favoritter i turneringen, mens Juventus er regnet som den nærmeste outsideren foran Roma og Sporting CP.

Corfernce League vell ?Finale? Fjor årets Champions League finale? Hvis du ser på oddsmarkedet er Napoli nå plutselig tredjefavoritt bak Manchester City og Bayern München. (Edit:) Man må selvsagt slå alle man møter. Haaland ble byttet av etter sine 5 mål antageligvis fordi man oftest blir skadet i siste del av kamper, når det er flere sene taklinger. Til de som påstår at "man må slå alle uansett" så vil æ påpeke at det er seeding i fotballen for en grunn. Den med klart lavest odds er selvsagt soleklar favoritt.Mats Øyvind Jacobsen Arntzen Oddsen på Manchester United ligger på rundt 2.50. mai, mens finalen i Budapest spilles 31. Semifinalene spilles 11. Førstnevnte vant turneringen i 2017. Manchester United trakk Sevilla i kvartfinalen.

Tøff motstand for Manchester United i europaligaen (NRK)

Erik ten Hags Manchester United møter Sevilla i kvartfinalen i europaligaen. Marcus Holmgren Pedersens Feyenoord trakk Jose Mourinhos Roma.

Det blir opplyst at man vurderer mulighetene for å hente inn en erstatter. Spanias kamp mot Norge spilles i Malaga og er en del av åpningsrunden i EM-kvalifiseringen. I en melding står det at 20-årige Pedri står over kampene mot Norge og Skottland etter samtaler mellom spiller, Barcelona og landslagets medisinske apparat.

Explore the last week