Tom Cruise

2023 - 3 - 16

Tom Cruise på plass i Longyearbyen (NRK)

Torsdag ettermiddag var skuespiller Tom Cruise ute å gikk i gatene i Longyearbyen på Svalbard, melder Svalbardposten. Avisa møtte han på Lompensenteret.

– Vi synes det er hyggelig. Tirsdag var skipet blant annet i Dicksonfjorden. Skipet lå onsdag ved kai i Longyearbyen. Christian Skottun i Næringsforeningen på Svalbard sa til NRK at det er en anerkjennelse at Svalbard har blitt valgt som innspillingssted til den nye Mission: Impossible-filmen. PolarX har anket avslaget. Mandag ble det kjent at produksjonsselskapet PolarX er nektet å lande med helikopter på Svalbard i forbindelse med filminnspillingen.

Post cover
Image courtesy of "VG Nå"

Tom Cruise på Svalbard: – Det er herlig å være her (VG Nå)

Den verdenskjente skuespilleren landet onsdag i Longyearbyen, skriver Svalbardposten.

[Tidligere i mars ](https://www.vg.no/rampelys/film/i/XbzpQE/the-times-tom-cruise-nektes-helikopterlandinger-paa-svalbard)skrev [The Times ](https://www.thetimes.co.uk/article/mission-impossible-tom-cruise-denied-helicopter-landings-on-svalbard-66mpnlwb0)at Tom Cruise og filmselskapet Paramount nektes helikopterlandinger på Svalbard. [spilles inn på Svalbard](https://www.vg.no/rampelys/film/i/dwG84w/norge-paa-plakaten-til-tom-cruise-nye-mission-impossible-film). [årets Oscar-utdeling.](https://www.vg.no/rampelys/film/i/wA9voA/oscar-2023-nominerte-og-vinnere)

Tom Cruise er på Svalbard: - Herlig å være her (TV 2)

Tom Cruise er i Norge i forbindelse med at den åttende filmen av «Mission: Impossible» nå spilles inn. Svalbardposten møtte skuespilleren på Sport 1 på ...

Cruise har vært med på å spille inn flere filmer i Norge tidligere. Avisen fikk også høre at han hadde lært seg ordet «skål». Tom Cruise er i Norge i forbindelse med at den åttende filmen av «Mission: Impossible» nå spilles inn.

Tom Cruise er på Svalbard (Dagbladet.no)

Den verdenskjente skuespilleren Tom Cruise (60) er på Svalbard i forbindelse med filminnspilling. Lokalavisa Svalbardposten har fått 60-åringen i tale, ...

Da var han i Møre og Romsdal. Da filmen til slutt kom ut var det lite annet enn fjellveggen som vitnet om at sekvensen var spilt inn i Norge. Skuespilleren har vært på filminnspilling i Norge tidligere.

Kjendisdøgnet - Tom Cruise er på Svalbard (Seoghør.no)

Skuespilleren skal ha gått en hilserunde på Lompensenteret i byen og etter det lokalavisen kjenner til har Hollywoodlegenden lært seg det norske ordet «skål».

Utover det har vi ingen kommentar nå, skriver han i en SMS til VG Til helgen er andre løp for sesongen, det arrangeres i Saudi Arabia. Hun er så langsint også, så jeg pleier å ville avslutte diskusjonen etter en time, men for henne kan det pågå i flere dager, ler han videre. Bilen føles bra, og han forstår ikke helt at fjorårssesongen ble en skuffelse. Til Se og Hør forteller Borg at å være med på serien var en surrealistisk opplevelse. Han har kjørt siden 2001, og har blitt verdensmester to ganger. Sesongens første løp i Bahrain endte med dobbel Red Bull-seier. Det melder de selv på Facebook. - Jeg føler meg beæret av å få være med på det. Tidligere har sønnen hennes Saint blitt avbildet i en Arsenal-drakt på bursdagen sin i januar. Det er ikke godt å si hva hun mener med det. Artist Måns Zelmerlöw (36) gjestet nylig SVT-programmet «Gruppchatten».

Mission impossible å fly med helikopter på Svalbard (NRK)

Cruise & co. trekker klagen de sendte til Miljødirektoratet. Verken Sysselmesteren eller Luftfartstilsynet har gitt dem tillatelse til å fly og lande med ...

Selv om han ikke ønsket å ta en prat med lokalavisen [Svalbardposten](https://www.svalbardposten.no/filminnspilling-polarx/tom-cruise-i-longyearbyen/504464), sa han følgende: Tirsdag var skipet blant annet i Dicksonfjorden. Skipet lå onsdag ved kai i Longyearbyen. NRK har fått bekreftet at skipet MV «PolarXplorer» skal brukes til filmingen, og at det er leid ut til Jason Roberts i Longyearbyen og produksjonsselskapet hans PolarX. Luftfartstilsynet sier at de ikke har gitt tillatelse til å fly eller lande med helikopter på Svalbard. Ifølge dokumentene NRK har fått innsyn i er det Bull & Co Advokatfirma som har sendt henvendelsene til Miljødirektoratet for selskapene.

Explore the last week