Arsenal - Sporting

2023 - 3 - 17

Arsenal og Ødegaard hodestups ut av Europa (TV 2)

Kvartfinaleplassen i Europaligaen røk for Arsenal i straffekonk mot Sporting etter at Gabriel Martinelli bommet mot portugiserne. Nuno Santos banket inn det ...

Mål: 1-0 Santiago Giménez (9), 2-0 Orkun Kökcü (24), 3-0 Kökcü (str. Mål: 0-1 Dusan Vlahovic (str. Betis (Spania) – Manchester U. Union Saint-Gilloise (Belgia) – Union Berlin (Tyskland) 3-0 (1-0), sammenlagt 6-3 Freiburg (Tyskland) – Juventus (Italia) 0-2 (0-1), sammenlagt 0-3 Fenerbahçe (Tyrkia) – Sevilla (Spania) 1-0 (1-0), sammenlagt 1-2 Ferencváros (Ungarn) – Leverkusen (Tyskland) 0-2 (0-1), sammenlagt 0-4 1-0-ledelsen til Arsenal holdt til pause, men det var en smell for Mikel Arteta at både Takehiro Tomiyasu og William Saliba måtte ut med skade i løpet av omgangen. – Vi må huske at det har vært en flott sesong. – Vi visste at vi møtte et godt lag. Det er skuffende, sier Ødegaard, som nå er opptatt av å se frem til søndagens ligakamp mot Crystal Palace. Vi spilte ikke vår beste fotball.

Image courtesy of "Dagsavisen"

Ødegaards Arsenal slapp inn fra midtbanen og røk ut på straffer mot ... (Dagsavisen)

I det 72. minutt etter en stygg feil i gjesteforsvaret. I hans sted bar Granit Xhaka kapteinsbindet, og det var sveitseren som scoret ledermålet i det 19. Etter en halvtime fikk han ballen fra Xhaka og kjørte slalåm mellom flere motspillere før han skjøt mellom beina på Jeremiah St. Dommeren gikk i veien for Oleksander Zintsjenko på et innøvd hjørnespark, men ukraineren fikk ballen fram til Martinelli, som satte keeper på en stor prøve. Først måtte Ben White inn for Takehiro Tomiyasu, så kom Rob Holding inn for William Saliba. Etter fortjent Arsenal-ledelse til pause innledet Sporting den andre omgangen klart best og utlignet med Gonçalves' elleville langskudd i det 62. Den portugisiske klubben holdt Arsenal til 2-2 på hjemmebane forrige uke og viste sine offensive kvaliteter også i returkampen i London. I det 117. minutt, og han satte umiddelbart fart i hjemmepublikum. [ Ødegaard scoret på Arsenals første straffespark, men Gabriel Martinelli misset på det fjerde.

Image courtesy of "Radio Haugaland"

Arsenal utslått av europaligaen i straffedrama etter Sporting Lisboas ... (Radio Haugaland)

Pedro Gonçalves scoret et drømmemål for Sporting Lisboa nesten fra midtstreken, og Arsenal forsvant ut av europaligaen i straffesparkkonkurranse. Av NTB | 16.03 ...

I det 72. Dommeren gikk i veien for Oleksander Zintsjenko på et innøvd hjørnespark, men ukraineren fikk ballen fram til Martinelli, som satte keeper på en stor prøve. Etter fortjent Arsenal-ledelse til pause innledet Sporting den andre omgangen klart best og utlignet med Gonçalves’ elleville langskudd i det 62. Den portugisiske klubben holdt Arsenal til 2-2 på hjemmebane forrige uke og viste sine offensive kvaliteter også i returkampen i London. I det 117. I hans sted bar Granit Xhaka kapteinsbindet, og det var sveitseren som scoret ledermålet i det 19. I det 28. Vi var ikke skarpe nok og ikke aggressive nok, men det var en jevn kamp som kunne vippet begge veier, sa Ødegaard i et intervju vist på Viaplay. minutt etter en stygg feil i gjesteforsvaret. Mikel Arteta var tvunget til å gjøre to bytter allerede i den første omgangen på grunn av skade. Etter en halvtime fikk han ballen fra Xhaka og kjørte slalåm mellom flere motspillere før han skjøt mellom beina på Jeremiah St. Gabriel Jesus spilte fra start for første gang siden han ble skadd i VM-sluttspillet i fjor høst, og han viste glimt av kvalitetene Arsenal har savnet i hans fravær.

Image courtesy of "Nettavisen"

Arsenal røk ut av Europa League - flere spillere ut med skade (Nettavisen)

Europa League-oppgjøret med Sporting utviklet seg til å bli et mareritt for Mikel Arteta.

Hvem skal ikke risikeres? Etter 63 minutter var det duket for portugisisk magi, da Pedro Goncalves tok med seg ballen noen meter inn på Arsenals banehalvdel før han løftet ballen over Aaron Ramsdale og i mål fra nærmere 50 meters hold. Hvem skal hviles?

Image courtesy of "Aftenbladet.no"

Ødegaard og Arsenal ute av Europa League: – En stor smell (Aftenbladet.no)

Arsenal - Sporting 1–1 e.e.o., 3–3 sammenlagt, 3–5 på straffer) Det måtte 120 minutter fotball og straffespark til for avgjørelsen.

Men Adán fikk kroppen på skuddet og ballen gikk i stolpen og ut. Klubben ligger på fjerdeplass i den portugisiske ligaen, men Arsenal fikk et aggressivt og kontringssterkt lag på besøk, som tok Ødegaard og hans menn hele veien til 11-metersmerket. Sveitseren satte ballen kontant i buret til 1–0. Nå handler det bare om å slå tilbake på søndag i Premier League, sier han. Kim Kardashian ble spottet på tribunen i andreomgangen sammen med sønnen Saint West. Men det var jevnt og kunne gått begge veier, sier han til britiske BT Sports. Det samme til 3–3, selv om begge lags keepere var nære å ta forsøkene fra Trossard og Inacio. Vi ville få til noe i denne turneringen. Han sendte keeper feil vei, la den til høyre for Adán og jublet vilt med hjemmefansen. Jobber med alle idretter, men spesielt glad i norsk fotball - send meg en mail hvis du har tips eller innspill! [Sondre Skandsen, VG](mailto:[email protected])Journalist, kommentator og reporter i VG. Martin Ødegaard og Arsenal røk ut av Europa League mot portugisiske Sporting.

Image courtesy of "Sporten.com"

Jesus er tilbake og Ødegaard starter på benken (Sporten.com)

Arsenal tar imot Sporting i 16-delsfinalen retur i Europa League. Kampen, som spilles på Emirates Stadium, har avspark klokken 21:00.

Gabriel Jesus starter sin første start for Arsenal på fire måneder. Det er helt åpent i returen selv om Arsenal har fordel av hjemmebane. Kaptein Martin Ødegaard starter på benken sammen med flere andre stjerner på Arsenal, blant andre Thomas Partey, Ben White og Leandro Trossard.

Arsenal utslått av europaligaen i straffedrama (NRK)

I det 117. minutt, og han satte umiddelbart fart i hjemmepublikum. Ødegaard scoret på Arsenals første straffespark, men Gabriel Martinelli misset på det fjerde.

Image courtesy of "ABC Nyheter"

Arsenal utslått av europaligaen i straffedrama etter Sporting Lisboas ... (ABC Nyheter)

I det 72. I hans sted bar Granit Xhaka kapteinsbindet, og det var sveitseren som scoret ledermålet i det 19. I det 117. Dommeren gikk i veien for Oleksander Zintsjenko på et innøvd hjørnespark, men ukraineren fikk ballen fram til Martinelli, som satte keeper på en stor prøve. Vi var ikke skarpe nok og ikke aggressive nok, men det var en jevn kamp som kunne vippet begge veier, sa Ødegaard i et intervju vist på Viaplay. Etter fortjent Arsenal-ledelse til pause innledet Sporting den andre omgangen klart best og utlignet med Gonçalves' elleville langskudd i det 62.