Lance Reddick

 
 
Post cover
Image courtesy of "Gamereactor Norge"
Lance Reddick er død

Den 60 år gamle skuespilleren lever videre i John Wick, Destiny, Horizon Forbidden West, The Wire, Fringe, Lost, Oz og så mye mer.


Vi ser frem til å se og høre deg en siste gang i John Wick: Chapter 4, oppfølgeren til Horizon Forbidden West og Hellboy: Web of Wyrd. Det gjør det desto mer imponerende at vi får se ham i John Wick: Chapter 4 neste uke. Dette betyr at den ekstremt talentfulle skuespilleren kjent for elskede filmer, show og spill som John Wick, Destiny, Horizon Forbidden West, The Wire, Fringe, Lost, Oz og så mye mer døde bare 60 år gammel. Hvil i fred, Mr. Dessverre vil det være en av de siste gangene vi noensinne får oppleve han Det er lett å glemme på grunn av hvordan han ser ut og hvor mange prosjekter han gjør hvert år, men Lance Reddick ble født i 1962.
show more
Post cover
Image courtesy of "dagbladet.no"
Funnet død

Skuespilleren Lance Reddick, best kjent fra serien «The Wire», har gått bort, det melder TMZ. Han ble 60 år gammel. Reddick har også spilt i «John ...


De siste åra har han vært å se i produksjoner som «Resident Evil», «Farzar» og «The Legend of Vox Machina». Reddick har den siste tida vært aktuell med ulike presseopptredener i forbindelse med den fjerde «John Wick» filmen. Reddick har også spilt i «John Wick»-filmene.


Post cover
Image courtesy of "Gamer.no"
Lance Reddick er død

Reddick er kjend for ei lang rekke store roller i både filmar, tv-seriar og dataspel. Skodespelaren har blant anna vore å sjå i filmane om John Wick, tv-seriane ...


Reddick er kjend for ei lang rekke store roller i både filmar, tv-seriar og dataspel. Fleire medium melder fredag kveld at den 60 år gamle skodespelaren har blitt funne død i sin eigen heim. Skodespelaren har blant anna vore å sjå i filmane om John Wick, tv-seriane Resident Evil og The Legend of Vox Machina og spelseriar som Destiny, Horizon og Payday.
show more
Post cover
Image courtesy of "Dagsavisen"
The Wire-skuespiller Lance Reddick er død

Lance Reddick under premieren for «John Wick: Chapter 3 - Parabellum» i New York. Reddick ble funnet død i sitt hjem fredag. (Foto: Evan Agostini/AP).


[VG ](https://www.vg.no/rampelys/i/76jeQ8/lance-reddick-60-er-doed)har også meldt om dødsfallet. [TMZ ](https://www.tmz.com/2023/03/17/the-wire-star-lance-reddick-dead-dies/)melder at kilder i politiet forteller at skuespilleren ble funnet død i sitt hjem halv ti om morgenen, lokal tid. [Dette er TV-seriene du burde ha fått med deg ](https://www.dagsavisen.no/kultur/tv/2023/02/17/dette-er-tv-seriene-du-burde-ha-fatt-med-deg/) ]
show more
Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Skuespiller Lance Reddick er død

GOD KVELD NORGE (TV 2): Skuespilleren, som var kjent fra den legendariske dramaserien «The Wire», skal ha dødd av naturlige årsaker.


I tillegg til TV-suksessen, spilte Lance også i filmer som «Angel Has Fallen» og «Godzilla Vs. Kong». Reddick er best kjent fra «John Wick»-filmene og HBO-serien «The Wire», hvor han var med i alle fem sesongene.


Post cover
Image courtesy of "Filmmagasinet"
Lance Reddick er død

Lance Reddick gikk bort fredag 17. mars i år. Han ble 60 år gammel. Den allsidige skuespilleren gjorde seg bemerket innenfor film, TV og teater.


Han begynte sin karriere som skuespiller på scenen og opptrådte i en rekke teaterproduksjoner før han begynte å arbeide innen film og TV. Etter å ha opptrådt i flere teaterproduksjoner på Broadway og i regionale teatre, gjorde Reddick sin TV-debut i 1996 i serien New York Undercover. Med en karriere som strakte seg over to tiår, ble Reddick kjent for sin autoritære tilstedeværelse på skjermen og sin evne til å gi liv til komplekse karakterer med letthet.
show more
Post cover
Image courtesy of "ABC Nyheter"
«The Wire»-skuespiller Lance Reddick er død

Skuespiller Lance Reddick, best kjent for rollen som polititoppen Cedric Daniels i suksesserien «The Wire», døde fredag. Han ble 60 år gammel.


Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Skuespiller Lance Reddick er død

Ifølge TMZ ble skuespilleren funnet død i sin egen leilighet fredag morgen, lokal tid. Han døde av naturlige årsaker, bekrefter skuespillerens talsperson Mia ...


I tillegg til TV-suksessen, spilte Lance også i filmer som «Angel Has Fallen» og «Godzilla Vs. Kong». Reddick er best kjent fra «John Wick»-filmene og HBO-serien «The Wire», hvor han var med i alle fem sesongene.


Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Lance Reddick (60) er død

Lance Reddick, kjent fra HBO-serien «The Wire» og «John Wick»-filmene er død, skriver nettavisen TMZ. Han ble 60 år gammel. Dødsårsaken er foreløpig ukjent, ...


Reddick har også spilt rollen i de tre tidligere «John Wick»-filmene. Senere har han deltatt i en rekke TV-serier og filmer. I filmen «John Wick: Chapter 4» spiller Reddick rollen som portieren Charon ved Continental Hotel i byen New York.