Sam Neill

 
 
Post cover
Image courtesy of "TV 2"
«Jurassic Park»-skuespiller Sam Neill har fått kreft

GOD KVELD NORGE (TV 2): Skuespilleren avslører kreftdiagnose.


Jeg elsker å jobbe. Jeg elsker å gå på jobb. Det vil underholde meg». – Greia er at jeg er syk. Jeg er ikke redd for å dø, men det hadde irritert meg. Og jeg er vant til å jobbe.


Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Sam Neill åpner opp om kreftdiagnose

Skuespilleren Sam Neill (75), kanskje mest kjent fra «Jurassic Park»-filmene, får behandling for blodkreft, skriver The Guardian.


Neill ble bare uker senere diagnostisert med blodkreft i tredje stadium, og begynte behandling med cellegift. Alan Grant i «Jurrasic Park»-filmene, har han spilt i et stort antall dramaer, blockbustere og TV-serier. Plutselig ble jeg frarøvet dette, og jeg tenkte, hva skal jeg gjøre?


Post cover
Image courtesy of "dagbladet.no"
Alvorlig kreftsyk

«Jurassic Park»-skuespilleren Sam Neill (75) har fått leukemi, det skriver The Guardian. Han avslører i den kommende boka «Did I Ever Tell You This?


- Greia er at jeg er syk. Men det er de mørke stundene som kaster lys på lettelse, og som har gjort meg takknemlig for hver dag og enda mer takknemlig for alle vennene mine. Neills skuespillerkarriere startet på 70-tallet og han har spilt i over 150 ulike roller.