Bodø/Glimt

2023 - 3 - 18

Live: Her følger du Bodø/Glimt-Viking (Dagsavisen)

Kvartfinalen i NM mellom Bodø/Glimt og Viking på Aspmyra kan du følge her fra 16.15.

[

Post cover
Image courtesy of "Bodø/Glimt"

Se 4-3-3 direkte etter Viking-kampen her (Bodø/Glimt)

Etter hver hjemmekamp i Eliteserien blir det et helt eget studioprogram, direkte fra Aspmyra her på glimt.no og vår YouTube-kanal.

Utløpsdato: SessionType: HTML sp_tUsed to implement audio-content from Spotify on the website. Can also be used to register user interaction and preferences in context with audio-content - This can serve statistics and marketing purposes. Utløpsdato: PersistentType: HTML This information is used in order to optimize the relevance of advertisement on the website. Utløpsdato: SessionType: HTTP

Post cover
Image courtesy of "Aftenbladet.no"

Direkte fra 16.15: Følg Glimt-Viking og chat med Ingve Bøe her (Aftenbladet.no)

Kan Viking ta en ny storskalp og fortsette ferden mot Ullevaal? Zlatko Tripic og Viking møter Bodø/Glimt til kvartfinale i cupen på Aspmyra lørdag. Foto: Mats ...

Bodø/Glimt vendte til seier i cupthriller (Dagsavisen)

(Bodø/Glimt - Viking 5-3). Viking ledet både 2-0 og 3-1 på Aspmyra, men to mål fra både Runar Espejord og Nino Zugelj sikret til slutt hjemmelaget seieren i ...

Ti minutter før full tid sendte Espejord Glimt i føringen, før Pellegrino fastsatte sluttresultatet like før slutt. I en NM-kvartfinale med tilsynelatende kort vei til mål lå utligningen til Viking lenge i lufta, men isteden punkterte Amahl Pellegrino kampen da han satte inn 5-3 i det 90. mai. Mot spillets gang sendte Tripic bortelaget i føringen etter en drøy halvtime. Likevel viste Zugelj og Espejord hva som bor i Glimt-laget da de vendte til 4-3 I løpet av drøye ti minutter. Zugelj scoret både én og to og ordnet lik stilling i kampen.

Post cover
Image courtesy of "VG Nå"

Nytt ellevilt målshow: Bodø/Glimt til semifinale etter snuoperasjon (VG Nå)

(Bodø/Glimt – Viking 5–3) De lå under med to mål to ganger. Men Bodø/Glimt kom tilbake og avgjorde det elleville scoringsshowet med fem mål på 40 minutter.

- 2–3: Nino Zugelj hadde bare vært fire minutter på banen da han ble satt opp av Patrick Berg. - 0–2: Han kom på kontring nummer to på overtid i 1. Det het 5–3–2. Viking ledet både 0–2 og 1–3. Men Bodø/Glimt hadde mer på lager. [ skadet etter et ublidt møte med et speil ](https://www.vg.no/sport/fotball/i/APxg9q/glimt-kapteinen-i-skrekkulykke-det-kunne-gaatt-mye-verre)– kjørte kvartfinalen fra start. Ballen gikk i en bue over en utrusende Glimt-keeper Julian Faye Lund og inn i det lengste hjørnet. Glimt-spissen headet videre i mål. Ballen satt i hjørnet. Men Bodø/Glimt kom tilbake og avgjorde det elleville scoringsshowet med fem mål på 40 minutter. Vi må se på de fem målene vi slipper inn til. Espejord ønsker seg gamleklubben i semi.

ISE-Cup: Banket Bodø/Glimt 8-1 (Saltenposten)

Det er veldig artig å slå Bodø/Glimt. De er jo en klubb på høyere nivå, sier Ulrik Jensen (11).

Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor. Welcome to MediaMath’s Privacy Policy (“Policy”). This privacy policy applies to information collected through the Strossle content recommendation and distribution service, i.e., our widgets, video players and sponsored messages installed at our publishing partners’ web pages, (collectively, the “Service”). Our privacy policy explains: (“Magnite,” we” or “us”) collects and receives from individuals (“end users” or “you”) who interact with Digital Media Properties (defined below) that use our advertising technology platforms to deliver you ads. Criteo helps brands, e-commerce sites and other advertisers (“Advertisers”) promote their products and services. We will continue to review and update our Privacy Policy and procedures to ensure the safety and protection of all collected information and we believe that these principles help protect individual consumer privacy. Det gir også tilgang til e-avis (papiravisen elektronisk). Crimtan is dedicated to the highest standards of consumer privacy and is a long-standing, active member of IAB’s Data & Privacy group. This Privacy Notice explains who we are, how we collect, share and use personal data about you, and how you can exercise your privacy rights. Vi har derfor registrert følgende opplysninger: Navn på abonnenten, gate og postadresse, epost, telefon/mobilnummer og hvilke type abonnement du har. Informasjonskapsler for analytisk funksjon brukes for å forbedre nettstedet (som er under stadig utvikling), men disse er ikke kritiske for nettstedets funksjonalitet.

Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"

Viking scoret tre på Aspmyra. Men så slo Glimt tilbake: – Veldig ... (Nettavisen)

– Det defensive spillet til Bodø/Glimt i denne kampen er veldig betenkelig. Det har ikke vært bra i dag, sa Hareide en time ut i kampen. Superinnbytteren. Etter ...

– Fantastisk heading, og Viking-spissen har levert en strålende kamp mot sine tidligere lagkamerater. Salvesen slo en lang løpeball til Tripic, som kom i en farlig situasjon. – Det defensive spillet til Bodø/Glimt i denne kampen er veldig betenkelig. Etter en time spilt så scoret spissen mot gamleklubben. Og på stillingen 4-3 kom like så godt en til. Det førte til enda en scoring fra Zugelj, etterfulgt av en matchvinnerscoring fra Runar Espejord.

Post cover
Image courtesy of "Aftenposten"

Nytt ellevilt målshow: Bodø/Glimt til semi etter snuoperasjon (Aftenposten)

(Bodø/Glimt – Viking 4–3) De lå under med to mål to ganger. Men Bodø/Glimt kom tilbake og avgjorde det elleville scoringsshowet med fem mål på 40 minutter.

- 0–2: Han kom på kontring nummer to på overtid i 1. - 2–3: Nino Zugelj hadde bare vært fire minutter på banen da han ble satt opp av Patrick Berg. Det het 5–3–2. Viking ledet både 2–0 og 3–1. Men Bodø/Glimt hadde mer på lager. [ skadet etter et ublidt møte med et speil ](https://www.vg.no/sport/fotball/i/APxg9q/glimt-kapteinen-i-skrekkulykke-det-kunne-gaatt-mye-verre)– kjørte kvartfinalen fra start. – Det er utrolig tungt. Ballen gikk i en bue over en utrusende Glimt-keeper Julian Faye Lund og inn i det lengste hjørnet. Glimt-spissen headet videre i mål. Ballen satt i hjørnet. – Djevelsk artig, oppsummer Glimt-spissen fra Tromsø. Men Bodø/Glimt kom tilbake og avgjorde det elleville scoringsshowet med fem mål på 40 minutter.

Glimt til semifinale etter snuoperasjon (TV 2)

Viking ledet var foran med to mål, men tapte femmålsthriller på Aspmyra.

– Bodø/Glimt snur kampen på imponerende vis, og når de får spillet sitt til å sitte er de nesten ustoppelige. spilleminutt kom den slovenske kantspilleren Nino Zugelj inn for Bodø/Glimt. Julian Faye Lund i Bodø/Glimt-målet kom aldri ut på et innlegg som havnet på bakerste stolpe, der Salvesen vant duellen og headet inn 3-1. Hugo er i flott utvikling, og det har han vært lenge. [TV 2 har tidligere skrevet](https://www.tv2.no/sport/fotball/tv-2-erfarer-glimt-drama-pa-kvelden-avslo-gigantisk-vetlesen-bud/15476655/) at Bodø/Glimt i januar takket nei til et Vetlesen-bud fra Feyenoord med en totalramme på 65 millioner kroner. Noen av de pasningene han slår på Aspmyra mot Viking er eventyrlige, og det er han som er dirigenten bak Bodø/Glimt sin imponerende snuoperasjon.

Post cover
Image courtesy of "Radio Haugaland"

Bodø/Glimt vendte til seier i cupthriller – semifinaleklare etter 5-3 ... (Radio Haugaland)

Sport: Zlatko Tripic og Gianni Stensness ordnet tomålsledelse for gjestene før pause. Espejord reduserte like etter hvilen, men da Lars-Jørgen Salvesen ...

– Det er skuffende å være Viking-trener i dag. Ti minutter før full tid sendte Espejord Glimt i føringen, før Pellegrino fastsatte sluttresultatet like før slutt. I en NM-kvartfinale med tilsynelatende kort vei til mål lå utligningen til Viking lenge i lufta, men isteden punkterte Amahl Pellegrino kampen da han satte inn 5-3 i det 90. Likevel viste Zugelj og Espejord hva som bor i Glimt-laget da de vendte til 4-3 I løpet av drøye ti minutter. Mot spillets gang sendte Tripic bortelaget i føringen etter en drøy halvtime. Glimt måtte hente fram noe helt spesielt for å ta seg forbi Viking i NM-kvartfinalen lørdag.

Post cover
Image courtesy of "Bodø/Glimt"

Vanvittig snuoperasjon sendte Glimt til semifinalen (Bodø/Glimt)

Man skulle tro det var noen som kjørte en god gammeldags copy paste på Glimts hjemmekamper mot Viking. I fjor høst vant Glimt 5-4 etter å ha ligget under ...

5-3 og Glimt er i semifinalen. På stillingen 0-2 på Aspmyra tok lagene pause, og i den andre omgangen var Glimt revansjelystne. I lørdagens kvartfinale havnet de helgule under både 0-2 og 1-3.

Post cover
Image courtesy of "Aftenposten"

Nytt ellevilt målshow: Bodø/Glimt til semifinale etter snuoperasjon (Aftenposten)

(Bodø/Glimt – Viking 5–3) De lå under med to mål to ganger. Men Bodø/Glimt kom tilbake og avgjorde det elleville scoringsshowet med fem mål på 40 minutter.

- 0–2: Han kom på kontring nummer to på overtid i 1. - 2–3: Nino Zugelj hadde bare vært fire minutter på banen da han ble satt opp av Patrick Berg. Det het 5–3–2. Viking ledet både 2–0 og 3–1. Men Bodø/Glimt hadde mer på lager. [ skadet etter et ublidt møte med et speil ](https://www.vg.no/sport/fotball/i/APxg9q/glimt-kapteinen-i-skrekkulykke-det-kunne-gaatt-mye-verre)– kjørte kvartfinalen fra start. – Det er utrolig tungt. Ballen gikk i en bue over en utrusende Glimt-keeper Julian Faye Lund og inn i det lengste hjørnet. Glimt-spissen headet videre i mål. Ballen satt i hjørnet. – Djevelsk artig, oppsummer Glimt-spissen fra Tromsø. Men Bodø/Glimt kom tilbake og avgjorde det elleville scoringsshowet med fem mål på 40 minutter.

Post cover
Image courtesy of "Brønnøysunds Avis"

Bodø/Glimt vendte til seier i cupthriller – semifinaleklare etter 5-3 ... (Brønnøysunds Avis)

Viking ledet både 2-0 og 3-1 på Aspmyra, men to mål fra både Runar Espejord og Nino Zugelj sørget likevel for Glimt-seier i oppgjøret.

Salvesen reagerer på Glimt-behandling: – Føler det dei sa ikkje har ... (NRK)

Førre veke signerte Salvesen for Viking, to månader etter at han først hadde sagt nei til Stavanger-klubben. Debuten vart meir eller mindre perfekt, ...

Det er slik det er å vere i Glimt. – Eg tok dei få moglegheitene eg hadde og presterte godt på trening, men det verka ikkje som det hadde noko å seie. – Frå første gong eg snakka med Viking i januar, og no, har det skjedd mykje. Glimt har komme i situasjonar der dei kan gjere som dei i vil i Noreg og då blir det tøft. Det einaste innhoppet kom i bortekampen mot Lech Poznań, der han vart bytt inn i Glimts desperate skåringsjakt på overtid. – Det handlar om at eg kjenner det ikkje har vorte etterlevd av Bodø/Glimt.

Profilen forteller om ultimatumet han stilte til kjæresten (TV 2)

STAVANGER (TV 2): Eliteserieprofilen Lars-Jørgen Salvesen har målet for sesongen klart.

Jeg setter uansett veldig stor pris på at hun ønsker å være med meg og støtte meg i det jeg gjør, poengterer han. – Jeg føler det er så mye snakk og skriverier om at jeg skal opp dit og sende dem ut, og at det er det åpenbare som skal skje. De skjønner «buisnessen», og det er ikke noe personlig i det hele tatt. Det viktigste er at vi må opp dit og virkelig gi dem en kamp. Jeg snakket om det i begynnelsen da vi begynte å treffe hverandre at for meg så var det fotballen som var førsteprioritet nå. Men nå er fokus på å gjøre det best mulig for Viking. – Jeg er veldig stolt over måten jeg kom meg tilbake på fra den skaden. Det tar jeg med meg videre og gleder meg til sesongen som kommer med Viking. Så hun ble med opp til Bodø og ble med til Viking. Det å være en del av det laget og klubben var noe jeg hadde et sterkt ønske om, og hadde veldig troen på det. Det er en posisjon mange lag ønsker å forsterke i, og hvis du scorer og gjør det bra blir du aktuell for nye ting. – Ja, det å bli toppscorer i Eliteserien er en drøm alle spisser i Eliteserien burde ha.

Explore the last week