Dennis Hauger

2023 - 3 - 18

Post cover
Image courtesy of "Indre Akershus Blad"

Nedtur ble snudd til opptur (Indre Akershus Blad)

Åttendeplassen i lørdagens Formel 2-sprintløp ga Dennis en etterlengtet opptur etter gårsdagens mislykkede tidskvalifisering.

Det var vanskelig å kjøre i DRS-toget, og jeg foretok et par forbikjøringer som var på grensen. På slutten klarte jeg akkurat å passere JAK Crawford rett før mållinjen. Åttendeplassen, som ble sikret på så å si på målstreken etter en forrykende duell med Jak Crawford på sisterunden, ga også ett poeng.

To kanonløp av Dennis Hauger (Bilnorge.no)

Dennis Hauger fikk det ikke til å klaffe i kvalifisering i Jeddah, men de to løpene sto til terningkast seks.

Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"

Hauger endte på 5.-plass i hovedløpet – klatret ti plasser (Nettavisen)

Formel 2-stjernen Dennis Hauger kjørte seg opp ti plasser og endte på 5.-plass i hovedløpet i Saudi-Arabia.

Aurskog-mannen fikk en god start på løpet og klatret tidlig tre plasser. – Jeg trodde faktisk at det var en runde igjen og hadde planlagt å kjøre forbi han i siste runde. Vi må løse kvalifiseringen, så blir det bra, fortsatte Hauger.

Post cover
Image courtesy of "Romerikes Blad"

Hauger-nedtur i Saudi-Arabia: – Blir en sen kveld med ingeniørene (Romerikes Blad)

Dennis Hauger så ut til å kunne kjøre seg inn blant de ti beste, men fikk Formel 2-kvalifiseringen i Saudi-Arabia ødelagt da rødflagget kom mot slutten.

Det er viktig å ende i topp ti i en Formel 2-kvalifisering. Tidligere i måneden sesongåpnet han med 2.-plass i sprinten i Bahrain, mens motortrøbbel ga stopp i hovedløpet. Nå er det bare å gjøre det beste ut av det i løpene, la han til. Det blir en sen kveld sammen med ingeniørene med debrif og analyser, sa Hauger i en uttalelse etterpå. Det er vanskelig å forstå, for jeg føler at jeg har grei flyt gjennom det partiet. – Leit med rødflagget rett før slutt ettersom jeg var på en raskere runde som trolig ville gitt meg en 8.-10.-plass.

Post cover
Image courtesy of "VG Nå"

Kvalifiseringen avbrutt – Hauger på 15. plass (VG Nå)

Bursdagsbarnet Dennis Hauger skulle kjøre for bestetid og topp ti-plassering i sin siste runde, så ble kvalifiseringen i Jeddah avbrutt.

[Hauger](https://www.vg.no/tag/dennis-hauger) på 15. Det der kan man få en liten straff for synes nå jeg, sa Viaplay-ekspert Atle Gulbrandsen. Der ødela du kvalifiseringen for mange andre førere.

Hauger trodde det var en runde igjen da han kom i mål (Parcferme.no)

Harald Huysman kan opplyse om at Olympiatoppens Lars Haugvad var på plass og målte Haugers kjernetemperatur gjennom løpet. Resultatene viser at han kjørte med ...

[Årsabonnement](https://parcferme-s4.azurewebsites.net/Salesposter?templatePackageId=1950f22d-584f-48d1-b037-32d12bca82d9&PTY=2,9&LOGINWITH=0) To liter, og han var følgelig litt svimmel da han kom i mål. Jeg trodde det faktisk var en runde til og hadde planlagt å kjøre forbi han i siste runde. Ønsker du å lese alle sakene hos oss, eller om så bare støtte den videre driften av Norges ledende nettavis om norsk og internasjonal bilsport? Dennis Hauger trodde faktisk det var en runde igjen da han kom i mål i søndagens hovedløp. FORMEL 2: .Søndagens hovedløp viste igjen hvilket løpstempo Dennis Hauger har inne, da han hentet inn hele ti posisjoner og kom i mål som nummer fem.

Post cover
Image courtesy of "Aftenposten"

Slik slår han tilbake etter nedturene (Aftenposten)

Sesongens første Formel 2-helg i Bahrain for to uker siden ble en liten berg-og-dal-bane for Dennis Hauger. Fjerdeplass i kvalifiseringen ga et godt ...

Post cover
Image courtesy of "VG Nå"

Hauger: – Trodde det var én runde til (VG Nå)

Dennis Hauger (20) avanserte ti plasser i Formel 2-løpet i Saudi-Arabia.

plass i sprintløpet, mens han hadde motortrøbbel i hovedløpet. Vi må løse kvalifiseringen så blir det bra, sier Hauger i en pressemelding. – Jeg er fornøyd med løpet i dag, synd jeg ikke fikk kjørt forbi Iwasa.

Post cover
Image courtesy of "Indre Akershus Blad"

Endte på 5.-plass i hovedløpet – klatret ti plasser (Indre Akershus Blad)

Formel 2-stjernen Dennis Hauger kjørte seg opp ti plasser og endte på 5.-plass i hovedløpet i Saudi-Arabia.

Aurskog-mannen fikk en god start på løpet og klatret tidlig tre plasser. – Jeg trodde faktisk at det var en runde igjen og hadde planlagt å kjøre forbi han i siste runde. Vi må løse kvalifiseringen, så blir det bra, fortsatte Hauger.

Hauger uheldig i Formel 2-kvaliken i Saudi-Arabia – hamna utanfor ... (Møre)

På sin eigen 20-årsdag var Aurskog-guten i ferd med å ta seg oppover resultatlistene før Arthur Leclerc fekk full stopp på bana. Dermed vart løpet stansa, ...

Forseinkingar eller nedetid på digitale utgåver og tenester vert ikkje godskrive. For å få tilgang til vår internetteneste og kunne nytte deg våre tenester, må du akseptere avtalevilkåra. Dette inneber at det ikkje vert gjeve refusjon for betalt inn beløp. Priser for abonnement kan bli justert og nye prisar vil kome fram av nettsidene. Du kan flytte abonnementet til ny fast adresse eller til ferieadresse. Kjøpar kan sjølv, når som helst bestille stopp av abonnementet ved utløp. Abonnementet går ut perioden du har betalt for. Ved oppseiing går abonnementet ut perioden du har betalt for, men vert stoppa etter dette. For å kunne behalde eit studentabonnement må det innan 1. Vilkåra kan endrast utan nærare varsel, men ved større endringar vil du bli bedt om å lese gjennom og akseptere vilkåra på ny. I tillegg vert papiravisa levert til registrert adresse. Det henvises til opphavsrettsloven.

Explore the last week