Durek Verrett

 
 
Post cover
Image courtesy of "Se og Hør"
Med stikk mot Se og Hør

Fredager er den store dagen for nye musikkutgivelser. Men få hadde nok sett for seg at Märtha Louises (51) forlovede, Durek Verrett (48), skulle dukke opp ...


Han mente artikkelen ga et inntrykk av at han har stilt opp i saken. - Mange lyver om meg nå i den norske pressen. Verrett ønsket ikke å medvirke i artikkelen selv, og sa på forhånd til Se og Hør at han «ikke ønsket noe som helst omtale eller offentliggjøring om sin sykdom», fremgikk det av klagen. - Durek står fritt til å synge om oss og vi synes det er fint at Durek nevner Se og Hør i låten, det viser at han tar oss på alvor, forteller Andersen. Det er et magasin i Norge som heter Se og Hør, som sprer mange løgner om meg til resten av verden, har 48-åringen blant annet påstått i en direktesending på bildedelingstjenesten tidligere. Verrett sparer ikke på kruttet i låten, og bruker anledningen til å sende et lite stikk mot Se og Hør.
show more
Post cover
Image courtesy of "dagbladet.no"
Harselerer med Se og Hør

Fredager er den store dagen for nye musikkutgivelser. Men få hadde nok sett for seg at Märtha Louises (51) forlovede, Durek Verrett (48), skulle dukke opp ...


Han mente artikkelen ga et inntrykk av at han har stilt opp i saken. - Mange lyver om meg nå i den norske pressen. Verrett ønsket ikke å medvirke i artikkelen selv, og sa på forhånd til Se og Hør at han «ikke ønsket noe som helst omtale eller offentliggjøring om sin sykdom», framgikk det av klagen. Fredager er den store dagen for nye musikkutgivelser. - Durek står fritt til å synge om oss og vi synes det er fint at Durek nevner Se og Hør i låta, det viser at han tar oss på alvor, forteller Andersen. Det er et magasin i Norge som heter Se og Hør, som sprer mange løgner om meg til resten av verden, har 48-åringen blant annet påstått i en direktesending på bildedelingstjenesten tidligere.
show more
Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Durek Verrett starter band med norsk barnestjerne

Saken oppdateres. Sammen med skuespillerne Lars Berteig Andersen (34) og Bjørn Alexander (33) har Durek Verrett startet bandet «The Jacketeers».


I fjor kom han ut med techno-låten «My House». «Dancing just like i dont care, take a pic for Se og hør.» I låten synger de «Opp på fjellet med et smell, få på afterski i queill.


Post cover
Image courtesy of "VG Nå"
Durek Verrett har startet boyband

Sammen med skuespillerne Lars Berteig Andersen (34) og Bjørn Alexander (33) har altså Durek Verrett startet bandet «The Jacketeers».


Der skal Verrett på spøk ha uttalt at de het «The Jacketeers». Vi bestemte oss raskt for å kjøre lik stil med jakke, skjorte, bukse og sko, forteller Verret. Alexander har spilt i flere filmer internasjonalt, og har vært programleder for NRK Super.


Post cover
Image courtesy of "trdby.adressa.no"
Durek Verrett vil skape afterski-fest

Det nye musikalske fenomenet, trioen The Jacketeers, har sluppet sin første sang, framgår det av en pressemelding.


Videre har han lang fartstid som programleder. På starten av året i år bestemte trioen seg for å realisere planene om å skape en partylåt, og produsent Anders Nilsen ble med på notene. Han har også lånt bort stemmen sin til utallige karakterer i tegnefilmer og serier gjennom de siste 20 årene.


Post cover
Image courtesy of "NRK"
«A1-Christian» om Durek Verretts boyband: – Frykter ikke konkurransen

Durek Verrett har startet boyband. Christian Ingebrigtsen, kjent fra et annet boyband, er ikke redd for den potensielle konkurrenten.


Durek er jo en gavepakke til alle satirikere og han vet tydelig å melke det. – Det bandet der er åpenbart noe man ikke skal ta som et seriøst forsøk på musikk. – Det er ikke banebrytende kunstmusikk. Men det er underholdende og litt morsomt. «I’m a fancy pancy, gucci-knickers, langrennsski med flag and stickers. Et kjøpesenter som ønsker å være anonymt.
show more
Post cover
Image courtesy of "ABC Nyheter"
VG: Durek Verrett har startet boyband

Andersen er kjent for å ha spilt «Benny» i «Olsenbanden jr.». Bandet har fått navnet «The Jacketeers». Trioen ble til i en klesbutikk i Beverly Hills. – Vi ...


Vi bestemte oss raskt for å kjøre lik stil med jakke, skjorte, bukse og sko, sier Verret i en pressemelding, ifølge VG. Bandet har nå gitt ut låten «Afterski i Queill». Andersen er kjent for å ha spilt «Benny» i «Olsenbanden jr.».


Post cover
Image courtesy of "Nettavisen"
Durek Verrett startet boyband med nordmenn

Durek Verrett (48) har sammen med skuespillerne Lars Berteig Andersen og Bjørn Alexander har Verrett startet bandet «The Jacketeers». Det skriver VG.


Det skriver [Se og Hør](https://www.seher.no/kjendis/harselerer-med-se-og-hor/78782794). [anstrengt forhold til norsk presse](https://www.nettavisen.no/livsstil/m-rtha-louise-gar-hardt-ut-mot-dagbladet-pressen-skyr-ingen-midler/s/5-95-820536), da spesielt Se og Hør. Manageren hans, Aslak Klever, sier til Nettavisen at han er godt fornøyd med låten. Vi bestemte oss raskt for å kjøre lik stil med jakke, skjorte, bukse og sko, forteller Durek. – Durek står fritt til å synge om oss og vi synes det er fint at Durek nevner Se og Hør i låten, det viser at han ta oss på alvor, forteller Andersen til Se og Hør. Durek Verrett (48) har sammen med skuespillerne Lars Berteig Andersen og Bjørn Alexander har Verrett startet bandet «The Jacketeers».
show more