NM

 
 
Post cover
Image courtesy of "Frolendingen"
Gunvald vant NM i snøscootercross

I helgen ble norgesmesterskap i snøscootercross arrangert i Trøndelag. Der vant Gunvald Risdal fra Froland motocrossklubb i klassen Semi Pro Stock.


Du kan når som helst si opp ditt abonnement på Frolendingen AS. Du plikter å holde Frolendingen AS oppdatert om endringer av adresse eller lignende relevant for abonnementsforholdet. Frolendingen AS bruker opplysningene dine for å gjennomføre og administrere avtaleforholdet. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Brukerne blir sjekket opp mot InfoPress-databasen vår, for å se at de er gyldige abonnenter. Vi ber deg ta kontakt med oss for å rette opplysninger som skulle vise seg å ikke være korrekte. Du kan selv endre innstillinger for hvordan informasjonskapsler skal håndteres i din nettleser. Det er bare papiravisa som kan stoppes inntil videre. Informasjonskapsler gjør det mulig å holde rede på slike innstillinger og annet over tid, slik at informasjonen er lettere tilgjengelig ved gjentatte besøk til nettstedet. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto. Melding bør du gi skriftlig. Dette gjøres automatisk uten at brukeren trenger å tenke på det.
show more
Post cover
Image courtesy of "Dagen"
Tryggheim-gründere til NM for ungdomsbedrifter: – Helt vilt

15. mars ble Fall-Off Rescue kåret til Rogalands beste ungdomsbedrift. Nå står NM for tur.


For å lese kommentarene eller selv kommentere saken må du være innlogget på Facebook i samme nettleser som du bruker når du besøker dagen.no. Har du fortsatt problemer kan du skrive til


Post cover
Image courtesy of "Poker.no - Nyheter, NM i poker og nettbutikk"
Disse har spilt i flest poker-NM – og disse blir VIP neste gang - Poker.no

Frode Fagerli, Tommy Hjørnerud, Torstein Iversen og Endre Eikeseth har spilt alle NM i poker siden starten. De har vært med hele 19 ganger og mangler bare ...


Post cover
Image courtesy of "Åsane Tidende"
Tertnes ut av NM: – Vi er skuffet

Tips oss. Sitter du på et nyhetstips, en god historie eller et bilde? Tips oss på [email protected] eller telefon 55 18 50 00. Ansvarlig redaktør


Post cover
Image courtesy of "Fjell-Ljom"
Flere lokale utøvere i aksjon: Her er resultatene fra NM i snowcross

1. Oliver Bröyt (Lima motorsällskap) 2. Linus Staff (Mora MK) 3. Harald Boldermo (Hemnes snøscooterforening) 4. Odin Daleng (Hattfjelldal DD//SSF


Dette brukes til å kunne forbedre vårt innhold og slettes hvis du sletter din brukerkonto. Denne tekniske informasjonen spares i 180 dager, og er nødvendig for at tjenesten skal fungere og for å ivareta sikkerheten. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Informasjonskapsler for analytisk funksjon brukes for å forbedre nettstedet (som er under stadig utvikling), men disse er ikke kritiske for nettstedets funksjonalitet. NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Du kan selv endre innstillinger for hvordan informasjonskapsler skal håndteres i din nettleser. Informasjonskapsler gjør det mulig å holde rede på slike innstillinger og annet over tid, slik at informasjonen er lettere tilgjengelig ved gjentatte besøk til nettstedet. Noe teknisk informasjon som IP-adresse og nettleser lagres i webserveren sine logger. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto. Dette gjøres automatisk uten at brukeren trenger å tenke på det. Om avisa uteblir på grunn av streik, lockout eller andre leveringsproblemer, vil vårt erstatningsansvar begrense seg oppad til det abonnenten har betalt for tilsvarende tidsrom.
show more
Post cover
Image courtesy of "Fjell-Ljom"
NM i snøscootercross: Oliver og Ørjan gav full gass

I helga arrangerte Singsås Motorklubb norgesmesterskap i snøscootercross. Der deltok Oliver Håkensen og Ørjan Aasen Aune.


Dette brukes til å kunne forbedre vårt innhold og slettes hvis du sletter din brukerkonto. Denne tekniske informasjonen spares i 180 dager, og er nødvendig for at tjenesten skal fungere og for å ivareta sikkerheten. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Informasjonskapsler for analytisk funksjon brukes for å forbedre nettstedet (som er under stadig utvikling), men disse er ikke kritiske for nettstedets funksjonalitet. NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Du kan selv endre innstillinger for hvordan informasjonskapsler skal håndteres i din nettleser. Informasjonskapsler gjør det mulig å holde rede på slike innstillinger og annet over tid, slik at informasjonen er lettere tilgjengelig ved gjentatte besøk til nettstedet. Noe teknisk informasjon som IP-adresse og nettleser lagres i webserveren sine logger. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto. Dette gjøres automatisk uten at brukeren trenger å tenke på det. Om avisa uteblir på grunn av streik, lockout eller andre leveringsproblemer, vil vårt erstatningsansvar begrense seg oppad til det abonnenten har betalt for tilsvarende tidsrom.
show more
Post cover
Image courtesy of "Norges Ishockeyforbund"
NM-Sluttspill Bambusaligaen

Som nummer 1 og 2 i seriespillet er Lillehammer og Stavanger direkte kvalifisert til Final 4 og semifinalene. I årets kvartfinaler møtes Hasle Løren, Nidaros, ...


Post cover
Image courtesy of "Ytringen"
Rørvik-Verdal: Rørvik tapte kvalifiseringskampen til NM

Med halve andre omgang spilt på Rørvik har det vært få målsjanser i oppgjøret om avansement i cupen. Intensiteten tok seg noe opp mot slutten av første ...


Du kan velge å ikke la disse plattformene lagre cookies/informasjonskapsler ved å klikke på linkene til de respektive salgsplattformene nedenfor, eller via www.youronlinechoices.com/nor/. Dette brukes til å kunne forbedre vårt innhold og slettes hvis du sletter din brukerkonto. Denne tekniske informasjonen spares i 180 dager, og er nødvendig for at tjenesten skal fungere og for å ivareta sikkerheten. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Informasjonskapsler for analytisk funksjon brukes for å forbedre nettstedet (som er under stadig utvikling), men disse er ikke kritiske for nettstedets funksjonalitet. ØVRIGE ANNONSESYSTEMER Enkelte andre annonsesystemer har også tilgang til å vise annonser på våre nettsider. Nedenfor følger en liste over verktøy som benyttes i Polaris Media Sør og partneraviser. Informasjonskapsler gjør det mulig å holde rede på slike innstillinger og annet over tid, slik at informasjonen er lettere tilgjengelig ved gjentatte besøk til nettstedet. Du kan selv endre innstillinger for hvordan informasjonskapsler skal håndteres i din nettleser. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto. Dette gjøres automatisk uten at brukeren trenger å tenke på det.
show more