Alexandra Rotan

2023 - 3 - 19

«Hemmelige duetter»: Alexandra Rotan rørt til tårer: - Ble tatt på senga (TV 2)

Det blir et rørende øyeblikk mellom artist Alexandra Rotan (26) og lillesøster Cornelia Rotan (16) når de får oppfylt drømmen sammen i «Hemmelige duetter».

Jeg var ordentlig stresset, men det gikk veldig fint, sier hun. Det var veldig godt å se henne. Hun er også en veldig, veldig god venn – en bestevenninne. – Det var veldig spennende. Men det gikk bedre enn det jeg trodde. – Jeg synes det var helt fantastisk. – Da hun spurte om det var lillesøster, så ble jeg kjemperørt, og tørket litt tårer. Vi har alltid drømt om å synge sammen på en scene, og så sang jeg jo litt før, og så fikk jeg muligheten nå, sier hun, og fortsetter: Det var fint at hun fikk vist frem den nydelige stemmen sin. – Det var sjokkerende, rørende og et veldig fint øyeblikk, men jeg ble jo selvfølgelig tatt skikkelig på senga. – Hun er så flink, så det var ordentlig moro å endelig få lov til å synge med henne. Det var så stort, forklarer hun, og fortsetter:

Alexandra Rotan avslører skrekkuhell: - Ekstremt smertefult (Dagbladet.no)

I helga var det duket for premiere på musikalen «We Will Rock You», i Oslo Spektrum. På scenen sto blant andre artist og MGP-vinner Alexandra Rotan (26), ...

- Det var ekstremt smertefullt, men jeg tror adrenalinet hjalp meg. - Jeg skal på et tidspunkt ned trappa fra scenen, og løpe ut blant publikum. På scenen sto blant andre artist og MGP-vinner Alexandra Rotan (26), som spilte den kvinnelige hovedrollen Scaramouche.

Skadet under opptreden: - Smertene har vært intense (TV 2)

Sammen med A1-stjernen Ben Adams (41) og Wig Wams Åge Sten Nilsen (53), har Alexandra Rotan (26) den siste tiden vært travelt opptatt med oppsetningen av ...

– Smertene har vært ganske intense de siste dagene. – Jeg skal på et tidspunkt ned trappa og løpe ut blant publikum. – Det var ekstremt smertefullt, men tror adrenalinet hjalp meg.

Explore the last week