Alexandra Rotan

 
 
Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Alexandra Rotan rørt til tårer: - Ble tatt på senga

Det blir et rørende øyeblikk mellom artist Alexandra Rotan (26) og lillesøster Cornelia Rotan (16) når de får oppfylt drømmen sammen i «Hemmelige duetter».


Jeg var ordentlig stresset, men det gikk veldig fint, sier hun. Det var veldig godt å se henne. Hun er også en veldig, veldig god venn – en bestevenninne. – Det var veldig spennende. Men det gikk bedre enn det jeg trodde. – Jeg synes det var helt fantastisk. – Da hun spurte om det var lillesøster, så ble jeg kjemperørt, og tørket litt tårer. Vi har alltid drømt om å synge sammen på en scene, og så sang jeg jo litt før, og så fikk jeg muligheten nå, sier hun, og fortsetter: Det var fint at hun fikk vist frem den nydelige stemmen sin. – Det var sjokkerende, rørende og et veldig fint øyeblikk, men jeg ble jo selvfølgelig tatt skikkelig på senga. – Hun er så flink, så det var ordentlig moro å endelig få lov til å synge med henne. Det var så stort, forklarer hun, og fortsetter:
show more