Arsenal vs Crystal Palace

 
 
Post cover
Image courtesy of "TV 2"
Daglig kontakt med Haaland: - Vi snakker aldri om det

Det nærmer seg bombesikkert at Premier League-trofeet enten havner hos Martin Ødegaard eller Erling Braut Haaland.


– Det er på tide at vi klarer å gjøre noe vi også. Vi har en Snapchat-gruppe med noen på landslaget, men vi snakker aldri om kampene og tabellen. Ti minutter senere doblet Bukayo Saka ledelsen etter et fint forarbeid av Ben White. I dag sang supporterne navnet hans etter han på vakkert vis scoret Arsenals tredje mål. Det er den sulten vi trenger. oktober 2019: Arsenal-fansen jubler i det Granit Xhaka blir byttet ut mot Crystal Palace. Supporterne buer på Xhaka. Etter 28 minutter måtte keepertalentet gi tapt. Sveitseren reagerer kraftig og gestikulerer opp mot tilskuerne. Vi snakker om alt mulig annet ... Luken fra Arsenal ned til tredjeplassen er på 19 poeng. – Det er litt morsomt, vi snakker jo sammen nesten hver dag.
show more